Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
rodierczuk2 píše:Co je to tady zase za exota? ten Narg?
PS4 PRO umi 4K - treba Horizon Zero Dawn nebo Nioh. Normalne nativni 4K rozliseni zadnej upscale.
Nioh napriklad na klasicke PS4 poradne ani nefunguje.
U normalni ps4 mas volbu bud zachovat FHD nebo zachovat 30+ FPS.
Ja volil FHD a myslel jsem ze mi umrou oci.. pri tech 20fps co to davalo.
Tak jsem zvolil at mi to udrzi min 30-40fps a jelo to v 720p..coz bylo celkem hnus.
Na PS4 PRo samozrejme Full HD @ 60fpz nebo 4K pri tech 30-40.
narg píše:no vidim, ze je to tady samej odbornik, ale bohuzel prevazna vetsina vas ma ocividne znacny problem s chapanim psaneho textu
PlayStation Plus price hike announced for Europe
Annual sub 25 per cent more expensive
narg píše:rodierczuk2 píše:Co je to tady zase za exota? ten Narg?
PS4 PRO umi 4K - treba Horizon Zero Dawn nebo Nioh. Normalne nativni 4K rozliseni zadnej upscale.
Nioh napriklad na klasicke PS4 poradne ani nefunguje.
U normalni ps4 mas volbu bud zachovat FHD nebo zachovat 30+ FPS.
Ja volil FHD a myslel jsem ze mi umrou oci.. pri tech 20fps co to davalo.
Tak jsem zvolil at mi to udrzi min 30-40fps a jelo to v 720p..coz bylo celkem hnus.
Na PS4 PRo samozrejme Full HD @ 60fpz nebo 4K pri tech 30-40.
no vidim, ze je to tady samej odbornik, ale bohuzel prevazna vetsina vas ma ocividne znacny problem s chapanim psaneho textu, v Horizontu samozrejme NENI nativni 4k, jelikoz nativni 4k je 4096 × 2160, kdezto Horizon, potazmo ps4pro bezi v 3840 × 2160, coz uz sice papirove odpovida definici 4k, ale ve skutecnosti je to vicemene zdvojnasobene FHD, proto ma ps4pro na vyber bud vylepsene FHD nebo "4k" s trochu nizzsim fps, a to se nezminuji o tom, ze i tech 2160p je prokladanejch (pro pomaleji chapajici odborniky tzv checkerboard 4k) a i to se naplno vyuzije POUZE na 4k televizi
a pokud to ani takhle napsane nechapes, nech si to od nekoho starsiho vysvetlit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků