Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SPY 30. 1. 2014 21:20

No, idealni stav by byl, kdyby tam zadny abstergo nebylo, nebo se alespon dalo uplne vypnout :-[
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod marts 2. 2. 2014 23:44

Jak to tady čtu, že bych si tedy koupil AC4, když jsem teď během víkendu dohrál TR (nějak mi uniklo, že TR vyšel na PS3 a po zhlédnutí upoutávky na novou grafiku jsem si na něj koupil PS4 :-)
marts
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 2. 2014 13:35

Tomb raider je super, kdybych ho neprojel na PS3, taky bych ho hned bral na PS4. AC4 určitě vezmi, tam není co řešit.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 2. 2014 23:23

No... jak tak koukám, tak to bude chtít ještě hodně patchů. Tak nějak jsem zvyklý z minulé (současné) generace, že video a fotky mám ve složkách. Na PS4 to dá docela práci najít co jste natočili a nafotili, protože k tomu nejsou spešl klasické složky, ale musíte to hledat v Optionu -> System storage manager :( Haluz.

Taky mě vyvedlo z míry, že když připojíte nějakou flasku, tak ji to absolutně nedetekuje. To znamená, že nemůžete nic vkládat, ani stahovat. Mimochodem, když jsem u toho stahování - browser je fajn, ale opět hafec věcí chybí a například nelze stáhnout obrázek.
Och, málem bych zapomněl, možná to tu někde je zahrabané, ale hádal bych, že spíše ne. Citelně mi chybí nějaké nástroje na práci s obrázky a videem, když už si je tedy můžu dělat.

Jinak konzole je tichá, pohyb v menu rychlý, gamepad skvělý.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 2. 2014 12:55

OK, měl bych takový dodatek. Na jednu stranu je hrozně fajn, že se ke konzoli balí zdarma headset, na tu druhou je dost blbý, že jde o takový křáp. Alespoň co se mne týče. Problém je v tom, že to není ani typ "špunt", ale "pecka" a dokonce pěkně veliká. Prostě ji nenarvu do ucha tak, aby mi tam držela :(
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 2. 2014 14:09

Ten headset je katastrofa to je pravda. Já ho do ucha narvu, ale strašně mě z toho bolí ucho. Naštěstí mám kamerku, takže headset odpadá.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 2. 2014 15:41

Taky mi je dost blbý, že to neumá MP3, nebo nějaký další formát. Jde mi o to, že by plasytation mohl konečně pouštět hudbu kterou já chci u jakékoliv hry chci a ne jen u těch, kde si autoři dají tu práci a doprogramují to tam. Mám pocit, že tohle bylo také slíbené.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 2. 2014 16:27

To bude v updatu, tohle mně zas vůbec netrápí. Hudbu si pouštím bud na PC nebo na ipodu, ani na PS3 jsem si snad nikdy nepustil MP3.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 12. 2. 2014 17:18

Odo doby, kdy jsem PS4 napojil na "smart TV" už věci ohledně DLNA, MP3, obrázků a podobné neřeším.. Když něco potřebuju, pošlu to na TV z noťase nebo z tabletu, nebo z mobilu. A nemusím kvůli tomu zapínat ještě PS4.

Jediné co u PS4 opravdu nechápu je to, že si nemohu obrázek ze hry uploadnout kam chci, nebo ho zkopírovat na flashku či třeba poslat mailem. Tohle prostě nepochopím..
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 13. 2. 2014 00:24

a ta komprese nahraneho videa je hnuj ,, a melo by to jit poslat do flashky nebo po siti do pc a zeditovat si to po svojemu,, pridat titulky ,, komentar apod. ,, to ze ps4 neumi videa nebo mp3 me netrapi ,, na filmy pichnu do pc hdmi kabel a voila na tv je obrz z pc a jen pustit film/serial
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 14. 2. 2014 10:50

podporuje ps4 ntfs externí usb hdd?
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 14. 2. 2014 11:52

ne
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod z4tr3st 21. 2. 2014 23:34

Tak som si spravil radost a zaobstaral si PS4... Hru mam len jednu...Ale musel som uz....Nutkanie...Konzum...

Vlastnil som zanovnu Xbox360 Slim(mozno pol roka), nie som extra velky hrac...Presiel som si hry z tuzobnicka(AC seriu od 2,SC, GTA4-5) a predal dalej.

Verim, ze PS4 ostane u mna dlhsie a tesim sa na "dobrodruzstva".

Hluk, teplota konzole, ostal som milo prekvapeny... Ale priznavam, svetiaci DS4 mi pekne lezie na nervy...Teda pokial viem, zatial sa to neda vypnut...
A zrovna tak mi xboxovy ovladac trosku viac padol do ruky...Ale zvyknem si...
z4tr3st
First Blood

Odeslat příspěvekod sega.maniac 21. 2. 2014 23:57

Konecne normalni ceny PS4 http://www.gamehouse.cz/playstation-4/
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod beat 23. 2. 2014 16:32

sega: Co je na těch cenách normálního? Za tuhle cenu mám PS4+KZ:SF od prvního dne prodeje...

z4tr3st: Světlo u DS4 mi nevadí..ale pokud by ti to nějak extra vadilo, jdou koupit nálepky..
http://www.ebay.co.uk/itm/Playstation-4 ... 338aaa5f15
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka