Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod muftu 22. 8. 2013 15:21

Ale zvladol si dopozerat :) ja nie...hrozne cosi to bolo, prezentuju entertainment centrum tym najmenej entertaining sposobom
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 22. 8. 2013 21:01

No nevím... kdybych si u toho nedělal svou prácu a půlku jenom neposlouchal, tak u toho asi fakt natvrdo usnu :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 24. 8. 2013 11:52

proc tam lidi tleskaj na trailer nanaky raptuire kdyz tam ani nic nebylo videt? to je debilita..

-- 24. 8. 2013 12:55 --

a rime ? neni spatny, ale neco takovyho byuch radeji videl na nintendu nez na ps4. ta ma ukazat kulervouci veci. kde je tlou2, uncharted4? mass effect 4? nejaky poradny novy scifi ala halo/gow (ne, killzone a resistance sou shity), nejaky vlastni unikatni online fps jako bejval warhawk nebo max.
novou serii zajimavejch RPG jako bylo fable na xbox.

tohle meli ukazat. ukazali *****. nextgen je mrtvej.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 24. 8. 2013 12:27

rodiere, s tebou je to pořád dokola, tvoje názory už ani nejde číst, rve mi to oči proboha. Jak by mohli hned oznámi TLOU2, když jednička vyšla ani ne 2 měsíce zpátky? Samo sony na GC konferenci řeklo, že Naughty dogs pracují na nějaké hře pro PS4, takže se dočkáš, ale nikdy nečekej ty největší pecky hned při launchi. Vývoj tak velké hry trvá nějaký ten rok. Už jsi viděl, že při launchi nové konzole vyšly ty největší AAA first party hry? Takhle to prostě nefunguje a fungovat nebude. Při launchi WiiU taky nevyšel nový Mario, Zelda ani metroid, na tyhle hry si člověk prostě musí počkat. Mně se hodně začíná líbit KNACK, pokud si pořídím PS4 day one, tak ho k tomu určitě vezmu + možná killzone, uvidíme jak to bude s financemi. Spíš přemýšlím, že jestli do launche PS4 neoznámí Nintendo nějakou novou pecku, tak prodám WiiU a za to koupím PS4.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 24. 8. 2013 13:47

rodier: Člověk má tak nějak chuť s tebou souhlasit......vypadalo by to hezky.

Ale takhle to nemůže fungovat. Sony nemůže vystřílet vše na začátku. Potřebují si nechat něco "na příště". Ta konzole tu bude mnoho let a oni potřebují hry i na pozdější fáze. Navíc i kdyby to bylo technicky možné, nemohou vydat v prvním roce třeba 15 velkých AAA her. Lidé velkých her nekoupí a neutratí za ně tolik peněz. A ty hry by si konkurovaly. Navíc jsou tu hry od třetích stran....

Mě Sony naštvalo jen jednou věcí, kvůli které si asi PS4 nekoupím. Rozhodnutí vydat GT6 na PS3. Kdyby vyšlo GT6 na PS4, mám ji v den launche, i kdyby oznámili GT6 třeba na Prosinec 2014. Toto rozhodnutí Sony nechápu a přišli o zákazníka. Tohle jim prostě neodpustím. Na PS4 pracovali nějakých 5 let a vývoj GT pro PS4 ještě do této chvíle nezačal? OK. Ale z principu nekupuju ani PS4, ani GT6. Vaše chyba, Sony. I když chápu, že vás to mrzet nebude.

EDIT: Dokonce o tom mluví i Yoshida :-)
http://www.polygon.com/2013/8/24/465022 ... -ps4-games
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 26. 8. 2013 23:38

PSK - ale prd. Pri vydani PS3 vyslo hafo dobrejch titulu. Titulu kteri byli v necem novi, originalni, nebo alespon solidni jistota.

knack i rime muzou bejtr dobry hry, ale urcite to neni neco kvuli cemu clovek koupi PS4. Ale jasne, fanbojs ji koupi i kdyby na ni nikdy nic nevyslo.

Jinak vetsina velkejch studii kratce po vydani oznami ze pracuji na nove hre. Treba studio co dela dead island. Vydali riptide a uz oznamili a UKAZALI novou. A mohl bych pokracovat.

MImo jine UNCH4 mohl delat jny team v ramci ND, proc ne? misto toho zaspali. A obecne tim TLOU2 jsem spise myslel skutecne nove revolucni tituly , neco jako na wiiu je prave pikmin3 nebo lego city. tituly ktere jinde nevidis. Kdysi u X360 treba Viva Pinata :-D nebo Gotham Racing.

Stejne tak me u Xone chybi Halo 5. Tak trosku to PS4 zehli resistance a killzone. Uznavam ze jde o velke tituly ktere maj fanousci radi, tak aspon tak. Xone nema ani to Halo 5.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 26. 8. 2013 23:58

rodier: Co vyšlo tak skvělýho při launchi ps3? Já si pamatuju jenom Resistance a Motorstorm, což byly docela ok hry ale nic světobornýho. Dál už jen pochybný multiplatformy a špatnej Genji... A jak to myslíš, že má ps4 Resistance? To jsem zaspal nějaký oznámení?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 8. 2013 07:21

Stefi: To je prostě rodier, ten tady nenapíše nikdy nic kloudného. Taky si myslím, že resistance a motorstorm zas nebyly tituly, kvůli které bych si musel koupit novou konzoli, to už je na tom PS4 opravdu lépe. Killzone, Knack, Driveclub a hlavně multiplatformovky typu AC4 a watchdogs, to už stojí za koupi nové konzole.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 8. 2013 08:29

Taky na PS3 vyšel ještě Ridge Racer 7, nějaký sporty, Tony Hawk a pár dalších multiplatformovek (CoD, Oblivion). To mi nepřijde až tak úplně hrozný...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod xnoba 27. 8. 2013 09:16

Ahoj, udělal jsem si web o konzolích, tak nějaké přehledné info najdete zde http://herni-konzole.net/
xnoba
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 8. 2013 13:48

Heavenly Sword ještě vyšel.

Problém jakéhokoliv launche je v tom, že dvacet day one launchovek je opravdu dost (obzvláště když jich je alespoň několik za 7/10 hodnocení), ale asi ani jedna se vlastně kvůli malému počtu konzolí nezaplatí - vydavatelé nechtějí tratit a tak jen čekají, zatímco lidi řvou, že není co hrát. Navíc trvá léta, než se nastřádá knihovna kvalitní her, to jen retardi chtějí mít 6K AAA 8-9/10 titulů týden po launchi. To by jeden brečel.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 8. 2013 14:08

Mně stačí dva nebo tři, abych měl na rok co hrát :) To jsou holt ti, co nemají co jiného na práci než jen hrát :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 8. 2013 14:43

Zase záleží jaké hry. Jasně, GT6 ti rok vydrží v pohodě, ale nějaká singlová střílečka už asi těžko :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 8. 2013 14:52

Jedna ne, ale když budou tři, tak klidně :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 27. 8. 2013 16:16

Náhodou, Motorstorm byl jednou z her, kvůli kterým jsem si PS3 kupoval :-P A nezklamal, byla to opravdu dobrá hra. Ve své době dá se říci "revoluční". Rozhodně revolučnější(z herního pohledu) než Driveclub :mrgreen:

btw. Má mít Driveclub vůbec aspoň nějaký singl, kampaň, nebo něco podobného?
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka