tdjohn - ze je konzole nemodularni z principu je prezitek.
Naprosta vetsina lidi co si kdy u nas koupili 12gb ps3 nebo x360 4gb si pozdeji dokoupili HDD a byli schopni ho tam sami zasunout/zasroubovat.
Modularnost jako PC je samozrejme nesmysl, ale modularnost na urovni vymeni HDD kterou vetsina lidi zvlada, to je proste neco, co bude muset byt soucasti konzolove budoucnosti.
Jak jsem psal - dneska uz jsou lidi jinde. PS3 a X360 existovali tolikk let, protoze to meli hodne deti, rodiny a casualove kteri proste neresili jak ta hra vypada. Ale sami vidite, ze dneska u nextgenu je to jinak. Dnesni majitele konzoli jsou narocni a vadi jim 30fps, vadi jim kdyz se hra trha, vadi jim kdyz vypada hure nez na PC (viz degradace watch dogs, division.. flamy o tom ze FarCry Primal vypada na PS4/X1 hur nez FC4 na PC..)
Bud budou nove konzole kazde 3 roky, nebo budou modularni. Nic jinyho neni mozny, dneska uz proste nikdo nebude hrat hry s hnusnou grafikou.
Za 3 roky uz bude bezne parit hry na 4K, podpora VR.. a co bude mit konzole? Kdyz blbe ONE nezvlada poradne ani 1080 pri 30fps.
-- 6. 5. 2016 22:04 --FC4 vysla a vypadala vuci PC hur (na next genech) ., ted vysel primal a je to furt stejny.
Bud jsou programatori lini optimalizovat nebo je neco spatne s tim hw nextgen her.. nevim ale lidi proste nechtej hrat na konzoli hry s horsi grafikou nez ma PC.
-- 6. 5. 2016 22:05 --tdjohn píše:beat píše:Ale už mě opravdu nebaví strkat disk do konzole když chci hrát.. Nějak jsem si na to odvykl.
Tak si zase zvykni. Co je na tom divného? Čím jsem starší, tím víc mi to vyhovuje.
Co je na tom divneho?
1. je to pomale
2. je to hlasite
3. prijdes o disk jsi v riti
Smer je jasnej, delat hry bez disku.. treba na PC uz spousta hre vychazi bez DVD.. treba 2K sporty.
-- 6. 5. 2016 22:06 --beat píše:Nevíš kontakt na podporu Sony, kde by někdo znal odpověď?

Sony podpora je, ale reknou ti, ze nevi. Shodou okolnosti nas zajimal jeden jiny jazyk, jestli ve hre bude.. a taky nevedeli
-- 6. 5. 2016 22:09 --N.Marko píše:Oficiálně zatím nic není venku, ale je to docela jasné. Imho ne, náklady na výrobu Vitové hry nebyly ani zdaleka tak vysoké, jako na výrobu PS3, natožpak PS4 hry, ale problém je v tom, že jednak je to dražší než na 3DS (logicky) a pak také to nesmyslné očekávání "je to na menší zařízení = cena musí být také menší". S touhle logikou bychom mohli dojít k závěru, že pokud bude konzole tři metry vysoká, tak si můžu účtovat za hru 1000 dolarů a bude to v cajku...
Ehm... pokud by jsi udělal konzoli modulární - nebylo by to vlastně PC?...

z wiki:
Počítač je v informatice zařízení a výpočetní technika, která zpracovává data pomocí předem vytvořeného programu. Současný počítač je elektronický a skládá se z hardwaru, který představuje fyzické části počítače (mikroprocesor, klávesnice, monitor atd.) a ze softwaru (operační systém a programy).
Tedy konzole jsou PC. Ale realne nejsou. Rozdil mezi PC a konzoli neni v modularnosti (ktera tam je, byt neoficialne jsou lidi co uz vymenili v PS4 HDD za SSD.. a jine veci) rozdil je vtom, ze konzole jsou zamcene, PC ne.