Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 4. 2016 11:18

Rally jde tak trochu mimo mě, ale přiznám se, že jsem měl jisté svrbění v šrajtofli. Ale i tak mám těžký přetlak a nedohrávám.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 4. 2016 11:47

Pak dám vědět, jak dlouho to vydrželo. Sám nevím. Richard burns rally jsem dohrál dvakrát, ale to je už přes 10 let a na volantu. Ale vypadá to fakt zajímavě, protože je to neokoukané v dnešní době.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 14. 4. 2016 16:17

Ok oficialne prohlasuju The Division za sracku roku
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod adamvosvrda1 15. 4. 2016 09:49

Cau,
máte někdo zkušenosti jak funguje Xboový ovladač na PS4? Nedělá to nějakou neplechu? :) Díky za odpověď
adamvosvrda1
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 4. 2016 10:54

Počkej, počkej, on jde jako připojit xboxový ovladač k PS4 a hrát s ním? Na to jsi přišel kde?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 4. 2016 11:24

He???? WUT?
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 15. 4. 2016 22:22

samozrejme ze nejde :) ale to lidi mimo konzolovej svet nechapou.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 4. 2016 11:05

adam: A četl sis ten článek? Vždyt je tam jasně napsáno, že je potřeba dokoupit adaptér a navíc ti samozřejmě nebude fungovat ta dotyková ploška co je na Dualshocku 4. Pokud chceš hrát na Xone ovladači, tak hrej na PC nebo Xone.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 4. 2016 11:33

http://www.hrej.cz/novinky/2016/04/19/z ... -45-39670/

Pořád ještě neoficiální. Ale dá se opravdu předpokládat, že nebude vycházet obsah pouze s podporou PS4.5

A jsme zase o rázný krok blíže počítačům :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 4. 2016 12:45

Spíš blíž do blázince. Lidi budou nas*aný jako mraky. Kdyby na konci 2018 vydali novou konzoli, tak by jim asi lidi tolik nenadávali,ale zaříznout si prosperující platformu, která se prodává jako banány za komančů, je levná, vydělává jim a dělají se na ni slušně hry, to je holý nerozum. :roll: Jako to si mám tak brzy zase investovat do nového HW? Vždyť se ještě ani neukázalo, co všechno doopravdy umí! Sakra vždyť já tu ještě vedle PS4 suším PS3 a dojíždím na ní věci. :-[ Dopr*ele vždyť ono na té PS4 ještě ani nevyšlo Gran Turismo a už abych upgradoval? Si dělají srandu ne? :shock: :-\ :pozor :roll:
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 4. 2016 12:58

Přemýšlíš tak, jako přemýšlí někdo, kdo hraje na konzoli 20let a přišla změna kterou nejsi schopný pozřít :)

1) Nepůjde ti snad něco na staré PS4?
2) Když koupíš televizi, a oni za rok vydají novou s vyšším něčím, budeš psát nasssrané dopisy do Panasonicu? :)
3) Proč vlastně máš najednou potřebu upgradovat PS4? :)

Nekoukej lidem přes rameno a budeš v pohodě :)
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 4. 2016 17:26

Spíše jako správný konzolista. Konzole se kupuje i kvůli stabilitě. Není potřeba pořád řešit nějaké novinky, protože prostě máme konzoli na 6 let a je to v pohodě. Proto třeba mám konzole, protože ta stabilita je obrovská výhoda. Jak vývojáři hru připravili, tak ji uvidím já i jakýkoli další konzolista.

Mně je to docela jedno, protože budu rušit herní PC, takže nějaké místo se najde.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 19. 4. 2016 19:30

Mě přijde NEO jako logický krok. Vždyť už u přechodu na x86 platformu bylo jasné, kam to bude směřovat.

Důležité je, aby někdo nezačal vyrábět co 3roky třeba jen 2x výkonější konzole bez kompatibility.
To by byl průser.

Už i ty "remastery" z PS3 jsou trapné (RE5), vždyť ty rozdíly jsou nulové. Rozdíl u jedné a té samé hry na PS4 vs NEO nebude nějak propastný - spíš jej na první pohled nepoznáte.
_DAVE_
Rampage

Odeslat příspěvekod SPY 19. 4. 2016 20:19

_DAVE_ píše:Nekoukej lidem přes rameno a budeš v pohodě :)

Jo, vysvetli to tem 40-ti milionum hracu, co si koupili PS4 :-))
Ze ten novej gameplay trailer co je na novou hru, tak tak to na jejich konzoli vypadat nebude :-)

Mi to furt prijde jako nejakej hoax ... No uvidime na E3, jsem kdyztak zvedavej na reakce /prodeje ...
SPY
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka