Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 15. 12. 2015 10:28

Evlo: Však tam máš i všechny DLC co vyšly a ta hra je defakto nekonečná. Ale chápu, že když ji hraješ sám, tak nemusí tolik bavit. Nicméně mě Destiny neskutečně učarovalo. Co konkrétně se ti na tom nelíbí?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 12. 2015 12:19

evlo: Měl jsi si přečíst moji recenzi ;)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 12. 2015 22:07

Nebo se zeptat mě. To bylo hned jasné, že to bude k ničemu.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 16. 12. 2015 16:02

Hideo Kojima + Sony = Super hry

Nejlepší tah Sony za celou její existenci.
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 17. 12. 2015 22:06

Destiny podle me meli udelat na PC, tam by mela mega uspech. V kazdem pripade stve me ze i po tolika DLC nejsou schopni tam pridat normalni funkcni prvky jako LFG panel, text chat..
Hra se mi libi ale je proste absolutne mrtva. Ja to chci hrat jako "mmo" a ne jako hru kde si musim najit partu par lidi.. Aspon ten LFG panel by tam mohli dat.. zvlast kdyz uz od 10. levelu to na solo leze desne pomalu a proste tam neni poradne moznost jak se domluvit ve hre a jit coop mise
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 12. 2015 09:48

rodier: Absolutně mrtvá? Tu hru hrajou denně miliony lidí a ona je mrtvá? A lidi vůbec není problém sehnat, stačí zajít na PS4 do destiny cz/sk komunity a tam najdeš lidí habaděj. Ty si jenom vždycky hledáš problémy kde nejsou.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod evlo 22. 12. 2015 01:24

nevite jak koupit to "STAR WARS 4 CLASSIC GAMES" - chci teda jen ten star wars racer, ale nemuzu to vubec na psn store najit.

-- 22. 12. 2015 01:25 --

Peter S. Kenedy píše:Evlo: Však tam máš i všechny DLC co vyšly a ta hra je defakto nekonečná. Ale chápu, že když ji hraješ sám, tak nemusí tolik bavit. Nicméně mě Destiny neskutečně učarovalo. Co konkrétně se ti na tom nelíbí?
Tak demo je proste kosmodrom a cool a pak ta plna hra totalni nuda, nejake mumie nebo co, proste eh, zlo, ale byl jsem moc liny psat mail do sony o vraceni penez nakonec.

A vubec cela ta hra je nedokoncena, nedava smysl dohromady, proste slepenec
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 31. 12. 2015 00:09

PSK - je mrtva, protoze tam neni zadnej chat, proto. Pohybuji se tam lidi bez duse. Ale to nepochopis, protoze nejsi PC hrac a nikdy jsi zadne klasicke MMO asi nehral.
a ne, destiny nehraji miliony lidi, na netu jsou statusy serveru a maji dohromady na vsech platformach sotva 1 mego.

V Destiny cz/sk komunite jsem, ale tam je par lidi a hlavne vsichni maj velkej level. Krasa mmo je v tom ze potkavas tisice lidi ve hre, lidi co zrovna delaj quest jako ty tak si pomuzete.. To proste Destiny nema. Neumi a je to naprosta kravina a neni nijak jak bys to moh okecat ostatne i vyvojari to vi a snazili se to aspon castecne zalepit nejakym lfg panelem pro raidy, kterej je prej stejne na h.. tak ho nikdo nepouziva.

Je to stejny jako ve skvele mmorpg Lord of the rings online. Tam taky nikdo nechodi dungy, protoze tam nemaj LFG panel. Pozdejs tam sice pridali neco na hledani grupy, ale taky na prd. Takze taky mrtvy.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 2. 1. 2016 14:26

Ty jsi ale asi nepochopil jednu věc. Destiny není typické MMO, nebo se k němu prostě ani neřadí. A chtěl bych vidět, jak by jsi tam uprostřed boje začal psát do chatu přes dualshock. Co takhle při hře použít mikrofon? Ono to fakt funguje ;) A když chceš, tak při misích můžeš cizím lidem pomáhat, na to ale snad chat nepotřebuješ ne? Tohle je prostě spíš coop hra s kamarády, než MMO kde pomáháš cizím lidem a chatuješ s nima.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod michal.smejdik 3. 1. 2016 08:43

Kojima jde zpět do Konami, tak jaké pak Sony? Kdo si zase vymýšlí? A přitom psali, že do Konami odešel ne ze Sony, ale ze svého vlastního studia.
michal.smejdik
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 3. 1. 2016 11:06

To jsi četl kde proboha? Já nic takového nikde neviděl.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 2. 2016 22:15

Koukal jsem na hodinový stream Dreams (Media Molecule) a musím říct, že čumím jako péro z gauče. Tihle lidé vzali všechno co doposud udělali a ne že by to zvedli na nový level, ne, oni to rovnou promorfovali do nové dimenze!
Takhle jednoduché tvoření levelů, to je prostě luxus a fakt se těším co všechno lidi vyprodukují. Bohužel to ale znamená, že si budu muset nechat z ČR poslat Move klacíky :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod sega.maniac 17. 3. 2016 15:21

Mam ted PS4 na skrini zhruba ve vysce hlavy a nemohl jsem si nevsimnout jak ji ve vypnutem stavu piska zdroj. Drive mi to nedelala, ale cetl jsem podobne postrehy na forech od lidi, jenz ji doma maji od startu, cili to byla asi jen otazka casu. PS3 FAT mam 8. rokem a tohle mi nedela.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 3. 2016 17:53

To je normální. Musíš být víc v pohodě. Mně to dělají obě, ale jen někdy. To je jako u jiných zdrojů. U PC ho můžeš reklamovat a třeba dostaneš nový. U PS4 asi ne :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 3. 2016 12:07

Jsem po delší době zkoušel něco na PC a zase si akorát připomenul, jak jsou konzole úžasné (zejména PS4 :D). Prostě na nich se hraje, ale na PC se pořád dělá vše možné okolo. Třeba GTA V, zapnu a nejede. Ok, asi běžná věc, tak koukám na Rockstar support místo hraní a nic. Kouknu na fóra a mám řešení. Takže místo hraní jsem dělal věci, které jsou úplně zbytečné a v dnešní době jsou na konzolích automatizovaně.

Že ten počítač pořád něco dělá, aby asi byl v dobré kondici, ani nepřipomínám. Bez SSD je to úplně mrtvý stroj, ale konzolím stačí i pomalý z NB. Fakt, jsem rád, že jsem si pořídil herní komp, abych si ověřil, že ani v dnešní době tam toho moc samo nefunguje. Desítky radši ani zkoušet nebudu :D

Takže funguje samo asi znamená pro PC i konzolové hráče dost odlišné věci ;)
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka