Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 9. 2015 22:24

Konzole s P.T. na disku... Nainstalovaným ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 23. 9. 2015 10:11

Tak prodavat se muzou za co chtej, ale za kolik se prodaj? Za to co ty bez?
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 23. 9. 2015 10:35

Prodají se za takovou cenu.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Kalper 23. 9. 2015 17:33

Osobně moc nechápu, kdo je schopnej vypláznout za hratelnou ukázku videohry 20K? To dost zavání fetišem :-D
Kalper
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 9. 2015 20:12

No on i ta pouhá ukázka je na herní poměry dost unikátní sama o sobě.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Kalper 23. 9. 2015 21:22

To možná ano, ale podobný druh teaserů je v ostatních odvětvích zábavního průmyslu celkem běžný (viz úchvatný Leviatan) .
Kalper
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 23. 9. 2015 21:41

No jo, ale tady se bavíme o herním průmyslu...
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Kalper 23. 9. 2015 21:54

A proto ochotně přimhouříme oko a vytáhnem z kapes 20.000 pro šmelináře v úžasu nad tou novinkou na poli herního odvětví?
Kalper
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 24. 9. 2015 11:12

Vida, zrovna chci svou PS4 prodat a mám tam nainstalované demo P.T. nabízím ji za 9000 Kč, tak to abych navýšil cenu :D Ale měl bych dotaz, jak bych tam to demo mohl nechat bez svého účtu, ze kterého jsem to demo stáhl? Nechtěl bych tam ten účet nechávat, mám tam spousty koupených her. Chci si totiž koupit tu MGS edici PS4 a dál hrát hry ze svého účtu, aniž by na něho měl přístup někdo jiný na té prodané konzoli.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 9. 2015 11:55

Kalper: O čem to sakra mluvíš? Někdo tě nutí si to kupovat nebo co? I kdyby bylo P.T. nainstalované v každé PS4, cenu si můžeš dát klidně 100K a bude to jedno.

PSK: Hádám, že to asi nepůjde, protože to demo je vázané na nějaký fungující účet v konzoli.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Kalper 24. 9. 2015 12:16

N.Marko: Mluvím o tom, že chtít za jetou konzoli o 100% víc než za novou, jen kvůli pokusu jménem P.T., je velice smělé. Ale pokud se najde někdo, kdo si za to rád připlatí, je to samozřejmě jeho věc.
Kalper
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 9. 2015 13:57

Směšné to není, pokud Sbíráš (velké S je tam záměrně) hry pro PS4, hry od Kojimy, Konami nebo prostě jen sérii Silent Hill.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 26. 9. 2015 19:31

heh, koukam zase docela mentalni vec - black flag je na ps4, tak samo jsem to koupil a dohral a chtel si zahrat pokracovani rogue a furt jsem tonemohl najit na ps4, nechapal jsem a pak jsem zjistil, ze pokracovani hry na PS4 vyslo jen na PS3, nekoupit si ps3 uz driv (protoze na ctyrku nic neni, jak jsem zjsitil po koupi), tak by me to asi zklamalo, takhle to jen pobavi.

Navic teda na obalu se to tvari, ze by to asi chtelo fungovat v 1080p, ale to se rozhodne nekona a 720p to bezi jako snad vse krom gt6.

-- 26. 9. 2015 20:33 --

N.Marko píše:No on i ta pouhá ukázka je na herní poměry dost unikátní sama o sobě.

jsem to prave moc nechapal, tak jsem tomu chtel dat jeste jednu sanci nakakat

jinak samo ty za 20k se neprodaj, jeden kus za 20k se prodal jinak to tam vysi

BTW Horory nevyhledavam, od P.T. jsem nevedel co cekat a ano, vylozene jsem se u toho bal.

-- 26. 9. 2015 20:40 --

Peter S. Kenedy píše:Vida, zrovna chci svou PS4 prodat a mám tam nainstalované demo P.T. nabízím ji za 9000 Kč, tak to abych navýšil cenu :D Ale měl bych dotaz, jak bych tam to demo mohl nechat bez svého účtu, ze kterého jsem to demo stáhl? Nechtěl bych tam ten účet nechávat, mám tam spousty koupených her. Chci si totiž koupit tu MGS edici PS4 a dál hrát hry ze svého účtu, aniž by na něho měl přístup někdo jiný na té prodané konzoli.

Nevim presne jak to funguje, ale melo by to byt tak, ze udelas na tom ps4 lokalni ucet, tam to jednou zapnes a tvuj primarni pak odhlasis. Nerucim za to, ze to bude fungovat ani ze to je pravda.
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 27. 9. 2015 17:57

PSK - ja myslim ze hra neni vazana na PSN ucet. Kolikrat jsem si neco koupil na CZK ucte, potom se prepnul na UK ucet a v pohode na nem tu vec hral.
Na PS3 jsem tak mel dokonce DLC do Warbirds.. hru jsem hral na UK ucte, DLC jsem mel koupene na CZK ucte a fungovalo to ;D

Kalper - jde o sberatelskou vec, co na tom nechapes? cokoliv co je omezene svym poctem ma vysokou cenu. A pokud si milovnik hororovek nebo sberatel tak to proste zaplatis.

Proc davaj lidi 200,000kc za 20th anniversary edici PS4 kdyz je to hnus sedivej?

evlo - prodavaj, ale ne u nas samozrejme.. jedna se prodala treba za 1800 USD http://arstechnica.com/gaming/2015/05/d ... s-on-ebay/
tady jedna s bidem za 500$ http://www.ebay.com/itm/PlayStation-4-5 ... 4af13397cc

ad AC Rogue - neni pokracovani Black Flag.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 9. 2015 18:20

rodiere, já vím, že se to dá hrát pak z jiného účtu, ale pokud ten primární, kde jsi ho stáhl vymažeš, tak tam podle mně nezůstane.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka