Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod evlo 29. 7. 2015 23:16

Tak uz me tu ten 2TB lezi - jde to nejak prehodit abych pak nemusel vsechny hry znova instalovat a updatovat?
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 30. 7. 2015 07:22

Člověče to asi ne, pokud někde v optionu není položka “backup“. Ale každopádně si předem udělej zálohy savů. Jen pro jistotu.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 31. 7. 2015 10:42

Fakt to nejde, teda digitalni distro nic moc stale, se budou hry brzo stahovat tak rok :)
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 15. 8. 2015 12:54

Mate nekdo v DriveClubu level 62? Ja bych ho za normalnich okolnosti (body) uz mel, ale chce to po vas jeste abyste zajeli na japonskem zavodnim okruhu (ver.2) cas 1:21:500 s konkretnim vozem a to se vazne neda. Na FB jsem vcera cetl, ze pro lv 66 chystaji nejakeho bonusoveho Renaulta, byly tam i obrazky, ale s nim si asi jak je videt nezajezdim.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 6. 9. 2015 12:56

Tak to nakonec nebylo tezke, stacilo jezdit. Spis to auto me matlo, jelikoz se jednalo o typ vozu se kterym jsem nebyl vubec zvykly jezdit. Dnes jsem splnil vyzvu (zavod s RUF RGT8 ) na level 64, ted jeste cca pul milionu bodu a mam ho. Season pass je ted v akci a asi jej budu muset vzit, jelikoz splhat se az k 75. levelu jen se zakladni hrou je silenstvi, navic to tusim ani nejde, max je lv 66.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 11. 9. 2015 20:10

Nechces se na tu sr* vys* a jit hrat Project Cars? Kdyz uz neco delam, delam to poradne :)
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 11. 9. 2015 20:26

Ani ne. Třeba proto, že PC není ani moc dobrá hra sama o sobě. Jen skvělý simulátor, ale herní náplň je dost nuda a nemotivuje.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 11. 9. 2015 20:41

pokud koupim hru na PSN v akci pro + a plus me vypirsi muzu ji hrat dal?

(nemyslim ted samo ty mesicni zdarma, ale ty co maj pro + nizsi cenu)
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 9. 2015 20:49

Jo, můžeš :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 18. 9. 2015 20:49

vsak ja si poridil 4 na GTA5, koupil plus, nejake remastery a pak zjistil, ze si stejne k tomu musim koupit i trojku, proze na 4 nic neni a na co cekam, tak jsou stejne remastery z 3.
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod evlo 20. 9. 2015 10:59

jsem si chtel po upgrade hdd zahrat P. T. a proste zmizelo to ze store, a pak se me divte, ze radeji kupuji disky
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Cru4l 20. 9. 2015 17:40

Eeeeemmm... A ty nemůžeš dat download ze svoji library? Protože já tam P.T. třeba mam :) cokoli si sgtahnes a oni odstraní z prodeje, muzes to z library stáhnout znova.
Cru4l
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 9. 2015 19:32

Cru4l: Tak si to zkus stáhnout ;) nepůjde.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 22. 9. 2015 20:06

to nevite, ze konzole s P.T. na disku se prodavaji na ebay treba i za 20,000 KC? I vic :)
evlo - tak bys mel stejne smulu, konzole by ti odmitla p.t. spustit :) (priklad..)
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 22. 9. 2015 22:05

P.T. nikdy diskově nevyšlo. Je to jen demo.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka