Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod evlo 22. 5. 2015 19:41

Taky mam takovy dojem.
Jsem zkusil ten fotorezim, ale je to narocne, pauznout ve spravne chvili
Obrázek

-- 22. 5. 2015 20:42 --

btw opravdu je tam napsane "only on playstation", o ctyrce nic
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SmartinS 9. 6. 2015 23:51

Mám dotaz. Předpokládám, že na PS4 můžu mít více účtů, jde tedy, jako na PS3, ze budu mít CZ účet (CZ PS Store), kde budu nakupovat a pak ještě US účet, na kterém budu hrát? Na PS3 to takhle praktikuju, US účet už mám dlouho a mám na něm všechny trofeje, o které nechci přijít.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 10. 6. 2015 05:47

jo stejne jako na ps3
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod evlo 10. 6. 2015 12:37

Jak nastavim aby byl ucet USA a ne CZ?
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SmartinS 10. 6. 2015 18:36

Když zakládáš PSN acc, tak se tě to ze začátku ptá na zemi, alespoň na PS3 to tak je.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod HAck_SG 16. 6. 2015 17:33

Žádné reakce na konferenci Sony? :-) Právě jsem dokoukal a wow. Horizon je pro mě hra E3: úžasně vypadá ale nejdůležitější je fakt, že GG nabrali lidi, co psali Fallout: New Vegas a Witcher 3. Takže i z tohoto hlediska by to měla být kvalita. Uncharted bude tradičně jízda a pak ta "svatá" trojice her, kterou už asi nikdo nečekal. Určitě ne takhle pohromadě. Nová věc od Media Molecule je kouzelná, ale moc se toho zatím neví.

Šílené, že ani nemuseli ukázat nový projekt od Sony Bend (open world hororová hra) a Quantic Dream.
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 16. 6. 2015 17:40

Horizon vypadal dobře, ale co se týče kvality her od GG, tak to jde spíš z kopce, takže mě to nechává úplně chladným, uvídíme jak dopadnou recenze.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 16. 6. 2015 19:07

Square Enix prave jede bomby, KH3, novy "Nier" od Platinum games a ted video ze Star Ocean 5 8-) Mne tady z toho leveluje monitor.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 6. 2015 07:52

Mě překvapil akorát ten Horizon a pak oznámení Last guardian pro PS4. Taky se docela těším na ten firewatch, sledoval jsem ho od oznámení na PC a hodně se mi líbil, takže jsem rád, že se dostane na PS4. Shenmue 3 taky překvapil, ale nehrál jsem nikdy žáden díl a taky je to teprve kickstarter projekt, takže je to ještě daleko. Uncharted 4 mě naopak nechal docela chladným, jak vidím pořád dokola ty stejné přestřelky a nabíhání nepřátel, tak mě to prostě nebere. Hru sice koupím, kvůli celkovému filmovému zážitku, ale asi bych raději ten nový tomb raider.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HAck_SG 17. 6. 2015 16:17

Já právě včera dohrál Tomb Raider: DE a i když to byla sranda, tak z toho, jak byly napsané a nadabované dialogy mi krvácely uši. Jestli tohle nezlepší...tak si to stejně koupím, protože tam je zimní level :D Nicméně v porovnání s U4 bylo to E3 demo chabé. Skript za skriptem, kdežto Uncharted měl rozlehlé město s mnoha cestami, každý objekt animovaný (i ten blbý kanystr s benzínem a náhradní kolo na jeepu reagovaly na jízdu) a celkově jsem měl pocit, jako bych byl v otevřeném světě.

Ještě, že má Gamersyde ty kvalitní videa, ve streamu z konference se toho hodně ztratí :arrow: http://www.gamersyde.com/hqstream_uncha ... 93_en.html

Jinak Nier 2 super. Další z věcí, kterou asi nikdo nečekal.
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alpha8520 21. 6. 2015 14:46

Ahoj, vím, že píšu asi mimo, ale máme doma notebook od Aceru, který máme připojený na televizy a s dvouma xbox ovladačema hrajeme FIFU občas, když přijdou kamarádi. Ale přijde mi to jako škrábání se levou nohou za pravým uchem. Nic jiného se na tom hrát nebude, já na to nemám čas, jenom občas, když je nějaká ta sešlost u pivka se na tom zahraje. Ten Acer(Nitro V17 s GTX860M) je převážně syna. Má cenu na to koupit PS4? Být to na více účelů, tak asi neváhám, ale čistě na tu FIFU, dá mi PS4 něco navíc? Nevím jak je to třeba s grafikou, jestli není lepší na konzoli a celkově, je nějak hra na počítač ochuzena proti konzolím?
Alpha8520
First Blood

Odeslat příspěvekod epilepticfish 24. 6. 2015 00:05

Co třeba ještě NHL, to aktuální si na PC nezahraješ vůbec :)
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 24. 6. 2015 02:55

Krome her ti to moc neda :-) Maximalne z toho muzes udelat tezkopadnej media center, ale pro to bych osobne volil urcite PC.

PS4 bude trochu nad urovni 860M, zazraky od toho necekej ;-)
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod evlo 18. 7. 2015 21:38

Nevite co je v tomto WD My Passport Ultra - 3TB za hdd?
V tech 4TB jsem dohledal, ze jsou 15mm vysoke disky a do ps4 jde strcit jen 9mm.
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod marts 20. 7. 2015 15:31

Jestli WD pouziva do externich disku tyto interni, tak to nejspis budou taky 15mm http://wdc.com/en/products/internal/mobile/

-- 20. 7. 2015 16:36 --

Ostatně když se člověk podívá na stránku výrobce tak dole ve specifikacích vidí 2 obrázky s dvěma různými výškami krabiček - ta vysoká 20.9 mm bude zřejmě skrývat právě ten 15 mm disk.
http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=1490
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka