Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Zafata 13. 3. 2015 14:44

Pokud nemas co hrat ,tak bud nedelas nic jineho nez hrajes ,tak to pak chapu ,nebo jsi neskutecne vybiravy a to je pak tvuj problem. Ja mam teda PS4 od srpna a mam toho tolik na hrani, ze vubec nevim co driv. Tento mesic napr sice pro nektere mensi hry, ale Oddworld New n Tasty a Valiant Hearts zdarma k PS+ jsou stokrat lepsi hry nez nejvetsi fail Sony jmenem The Order 1886 no vlastne jeste teda Drive Club take neskutecna sracka. Na Vanoce budu hrat MGS :)
Zafata
First Blood

Odeslat příspěvekod beat 13. 3. 2015 16:09

Ano, možná vybíravý jsem... Na stranu druhou..hry jako Oddworld nebo Valiant Hearts si mohu hrát na telefonu nebo na tabletu.

The Order a Driveclub jsou skvělé hry.. A druhá zmíněná je hra na dlouhou dobu. Snad vydrží do doby, než vyjde Gran Turismo 7 :-)

Pár pokusů s fotorežimem v Driveclubu :P
RUF1m.jpg

Interm.jpg

Califm.jpg

Maserm.jpg

Merced1m.jpg

BMW1m.jpg
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 3. 2015 16:30

Mě Driveclub nevydržel. Přiznám se, že jsem stěží dojel 3/4 prvního šampionátu a dál jsem to nedával, protože co se mě týče, ty auta jsou neovladatelné. Pak jsem to ještě párkrát spustil při updatech a před 14 dny jsem to poslal do Čech. Hezká hra, ale pro mě trochu umělá. Navíc mě vyloženě po čase s*alo, jak jsem penalizovaný i za to za co nemůžu a že auta mají tendenci skončit v piruetě když se jen decentně o něco třu. Gratuluji si, že jsem nekoupil ani season pass ani jediné DLC. Ta hra mě ze začátku bavila, ale pak už nebyla pro mne.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Zafata 13. 3. 2015 17:08

V cem je dobra hra The Order ? To by me teda zajimalo. Pribeh absolutne o nicem, ktery snad nekdo napsal za jeden vecer nad lahvi vina. Spousta dialogu uplne k nicemu. Prestrelky nicim zajimave to je dneska v kazde hre. Takze snad ta grafika je hezka, ale tak to jen z toho co jde videt a ona ta dohlednost kde to je ostre a kde to uz je rozmazane je take hodne kratka. K tomu Drive Clubu to vidim podobne jako N.Marko. Arkada hrajici si na neco co neni bez jakehokoliv nastaveni. Grafika aut , pocasi , povrchu nadherna lepsi jsem nevidel, ale okoli az na vyjimky na zbliti. Pokud ti toto prijde jako super hry na PS4 tak potes koste.
Zafata
First Blood

Odeslat příspěvekod sega.maniac 13. 3. 2015 17:08

DC mam dojety na max level a vsechny hvezdy, z PS4 exkluzivit, ktere jsem hral vsechny (i tech zdlouhavych 50 levelu v Knackovi mam zdarile za sebou :-) ) asi nejlepsi hra. Jen uz tam ted neni moc co delat a Season pass se mi za tech necelych 7 stovek kupovat nechce.

Jak jste se tu pak bavili, tak na tom byt vybiravy neni nic spatneho, popravde odklad Uncharted 4 zklamal plno lidi. Konzole jsou pro masy a poradne podzimni pecky jsou vzdy velkym lakadlem. Ten odkaz na neogafu jiste lahodi oku nejednoho HC hrace, ale pro mainstream publikum, ktere si konzoli kupuje kvuli hram jako Order ci Uncharted jsou to ve vetsine pripadu nic nerikajici tituly, nedostali by se v nich dal nez do menu. Navic jsou tam zmineny i hry urcene pro japonsky a cinsky trh vcetne tech co vyjdou i pro PS3/Vitu/PSP (coz tam ale autor neprimo zminuje).
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod beat 13. 3. 2015 17:37

Zafata píše:V cem je dobra hra The Order ? To by me teda zajímalo

V čem je dobrý třeba Pán prstenů? Film, u kterého jsem po půl hodině usnul a nikdo mě nikdy nepřinutil se na ten brak znovu podívat...
http://www.csfd.cz/film/4711-pan-prsten ... o-prstenu/
Přesto to má hodnocení výborné..
Ano, každý člověk je jiný.

sega: Season Pass se vyplatí. Ty Tours v něm jsou ale na můj vkus docela obtížné..
Naposledy upravil beat dne 14. 3. 2015 14:39, celkově upraveno 1
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod evlo 14. 3. 2015 14:08

flash789 píše:ten nafouklej, ***** anime oblicejik presne odpovida tvojemu vyjadrovani ..proste..jako kdyby ten obrazek promluvil.

Jako, ze ty jsi lepsi clovek, stale pozitivni co nic neresi? :D OK
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 3. 2015 01:06

Vypadá to, že Sony zase nezklamala. Bloodorne vypadá jako dobrá hra, ale nechápu, proč by někdo hrál akční RPG při 30 FPS :shock: Naštěstí na akci máme Battlefield...
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 3. 2015 09:29

Už je to tu zase, john si nevzal prášky a vrátil se 30FPS syndrom. Snad to není nakažlivé.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 25. 3. 2015 17:31

By me zajimalo ktery blbec lepi na krabicky ty samolepky co nejdou sundat pripadne kam napsat aby to uz nedelali
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SPY 25. 3. 2015 17:52

Ty nesundatelny samolepky sundavam lihobenzinem, pripadne jinym rozpoustedlem ;-)
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 3. 2015 17:56

To už se tu řeší celé roky a nic se nezměnilo.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 26. 3. 2015 00:45

ja jen ze je zajimave ze na nekterych to je a na nekterych ne , asi podle dodavatele ci co , kazdopadne to muzou lepit na tu folii ve ktere je nova originalka zabalena a ne do ***** na obal ze ktereho to nejde sundat , jinak bloodborne je tezkej jako prase , nic pro vybusne typy jako ja
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 3. 2015 08:39

Ty nálepky mě taky neskutečně štvou. Jinak bloodborne jsem taky pořídil, přitom dark souls jsem nikdy neměl nervy dohrát, takže to bude ještě zajímavé. Tohle se mi ale líbí, že je to více akčnější a není tam moc štítu. Navíc ta atmosféra je skvělá a to prostředí jakby smet. Zatím jsem měl docela problém dostat se přes ty dva vlky na mostě, ale naštěstí je to za mnou a jdu na prvního bosse :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod evlo 27. 3. 2015 18:27

Hmm, za kolik se tak da prodat ps4 temer nepouzitej asi 3m starej kdyz k tomu prihodim gta5 a diablo? 9000? Jsem to od vanoc nezapl a prijde me nesmysl cekat na gt7.

Pripadne jde zkusit demo toho driveclub? Nikde nejde overit jestli to stoji za to a na store me rika, ze kdyz mam plus, tak si mam nakakat s demem.
evlo
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka