Playstation 4

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 2. 2015 13:22

No jo, ale právě ten "cinematic experience" se prý hodně povedl. Tak nevím v čem je zakopaný pes, když autoři splní co slíbily...

Jen bych chtěl dodat, že Halo kolekce byla na začátku údajně solidně rozbitá, ale devítky jenom pršely...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 20. 2. 2015 14:29

Njn, me ale zajima "gamic experience". Zhovadilosti typu nesmyslne orezanej obraz, nepreskocitely cutsceny (ktery mi momentalne tezce pijou krev v FC4), QTE si muzou nechat. Tohle pro me proste neni zabava, jestli to nekoho bavi, tak at si to hraje. Pro me nejaky ciselny ohodnoceni na tom nic neovlivni.

Jen bych chtel dodat, ze Halo kolekce byla recenzovana na nezatizenejch serverech. Vyjadroval se k tomu, snad kazdej herni web. Holt kdyz nekoho zajimaji jen cisla, tak at se pak nedivi.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 2. 2015 17:15

Jako jo dobrý, chápu, ale je správné nadávat autorům když ti dodají to co slíbily? To je jako si stěžovat v restauraci když ti přinesou svíčkovou co jsi si objednal, že to není guláš... V restauraci budeš za kreténa, ale ve hrách jsi za uznávaného kritika. Divnej svět...

Jinak Order neobhajuji jako takový. Ještě jsem ho nehrál, tak nevím. Jen mi přijde ta okolní situace na hlavu.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SPY 20. 2. 2015 17:29

Asi me budes muset nasmerovat, nikde jsem zadny nadavani ze strany recenzentu nezaznamenal.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 2. 2015 20:02

Namátkou Bonusweb? Ale hlavně lidi samotní.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 21. 2. 2015 00:01

N.Marko píše:Jen mi přijde ta okolní situace na hlavu.
Je to jednoduché...
Microsoft se snaží.. Cpe prachy kam může... A co se děje? 11.5 milionu prodaných XONE a 19 milionů prodaných PS4.
Microsoft si kupuje recenze, aby mohl do reklam dávat "Nejlepší hry jsou na XBOX ONE" a podpoří to číslama z recenzí..

Ale ono se stane co? Driveclub - strhaný recenzemi i "fanoušky XBOXU" se prodává mnohem lépe, než nějaká "v recenzích velmi úspěšná" Forza Horizon 2.

Fanoušci a recenzenti prostě chtějí, aby na PS nebyla žádný dobrá hra. Těší se a radují se z toho, že mají lepší recenze... Pořád touží po tom, aby Playstation "propadl".. Microsoft má spoustu peněz a může si dovolit takové kampaně platit.
A majitelé a fanoušci XBOXu stále na něco čekají.... na zázračný čip v XONE, na nové vývojářské nástroje, na nový DirectX, na Quantum Break...na to, jak PS4 selže...

Takže já chápu, proč to tak je.
Naposledy upravil beat dne 21. 2. 2015 13:13, celkově upraveno 1
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod papucek 21. 2. 2015 09:03

Myslim ze Driveclub byl ze startu kritizovan pravem. Vydavat nedodelane, nefunkcni hry a postupne to opravovat patchy, updaty atd...ne dekuju. Jeden z duvodu, proc stale vaham, jestli presedlat na PS4.
Ted parim:
papucek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 21. 2. 2015 12:03

No ona kritika Driveclubu na začátku oprávněná byla. Kdyby ta hra vypadala tenkrát tak jak vypadá dnes, dal bych jí devítku. Takhle to byla unavená sedmička.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 21. 2. 2015 14:48

co ma sony s tim jejich store ? pres web primo https://store.sonyentertainmentnetwork.com nahlasi error..
https://store.sonyentertainmentnetwork. ... home/games ale facha

--
beat - ale *****. v USA i UK uz Xone prodejema predehnal PS4. Faktem je, ze je to tvrdou masazi a donatem, kdy prodavaj xone za nizsi cenu nez ps4 a jeste k tomu narvou 2 hry zadarmo.

--
ad Order - koukal jsem vcera na Twitchi asi hodinu na typka co to hral a desne se mi to libi. Prave to ze je to prospikovany videama tomu dodava dobrou atmosferu. A to kte hre proste patri.

Neni to strilecka, je to pribehova hra, skoro i adventurni (procitate tam ruzny dokumenty, vyspovidate lidi).

--
ad slevy na store - kupoval nekdo Murdered.. stoji to za tech 350kc?
A Hele a neni to chyba? na PS3 je tam tomb raider 2x.. jednou za 5 liber a jednou za 20.. s tim ze ten levnejsi ma v nazvu Digital Edition. Vzdyt to jsou obe ne?
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod .soul 21. 2. 2015 15:28

V UK ani v USA se XONE lepe neprodava. Jedinkrat prodeje XONE preskocily ty PS4 pred Vanoci, kdy ceny bundlu bez kinectu klesly cca na cenu PS4.

Jinak digital edition Tomb Raidera ma podle me nejaky bonusy navic... Ale zadny pribehovy dlc nejsou, takze doporucuju klasickou edici, nejaky blbinky navic nejsou potreba. Kazdopadne ta hra je neskutecne dobra, nedavno jsem ji dohral podruhy na PS4 a jen me to v tom potvrdilo. Jsou tam suprove vyvazeny hraci strileci pasaze, prohledavaci pasaze a pribehove skvele udelane video, polo-hraci pribehove pasaze. Navic je ta hra na svuj zanr fakt dlouha, nejakych i 15hodin. Jestli se ti libi Order 1886, potazmo TLOU nebo Uncharted hry, tak tadyta te fakt nezklame ;-)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 21. 2. 2015 22:09

Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 21. 2. 2015 22:57

O tom murdered přemýšlím taky. Jinak rodiere, odkud bereš čísla prodejů, když všichni tvrdí opak? Proč nám nedáš nějaký odkaz?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod beat 22. 2. 2015 00:25

PSK: Jak se ti The Order líbí?
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 22. 2. 2015 12:30

Zatím jsem v 3. chapteru a hru si užívám pěkně pomalu. Mě se neskutečně líbí ta atmosféra, zbraně a grafika. Možná je tam někdy více animaček, ale jelikož mám rád hry se silným příběhem ala MGS, tak mi to vůbec nevadí, ba naopak. Navíc někdy fakt vůbec netuším, kdy je to ještě animačka a kdy už vlastně hraju.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sega.maniac 22. 2. 2015 13:49

beat: Takze si to nakonec odhalil jo? Na XOne nejsou kvalitni hry, ale ty pozitivni znamky v recenzich padaji proto, ze si je Microsoft plati.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka