HAck_SG píše:Tak jsou to všechno spekulace. Jen mi přijde blbost dělat velkou akci v NY v únoru a konzoli vydat až za rok. Zvlášť, když má Sony na letošek dost slušný lineup PS3 her. Můj tip je US/JP podzim, EU do března 2014. Sony si Ameriku znovu utéct nenechá. Ono stejně budeme na datum vydání čekat tak půl roku.
To každopádně, ale za chvíli budeme vědět, tak proč tak trochu nezahádat

Mně přijde pravděpodobné udělat velkou akci, když vím, že nestíhám. Teď dáš naději a později to všechno bude jinak. Ten psychologický náskok je také důležitý. Můžeš si připravit peníze, těšit se na pár her a pak ke konci roku už budeš mít jasno a případně pár měsíců počkáš. To tě přece nezabije, ne?

S hrama je to ale divný. Letos jich vydávají tolik, že se mi nechce věřit, že by plynule přešli na novou konzoli a starou tím dost odřízli. Viděl bych to fakt až na příští rok celkově, ale je to pouze takový tip vzhledem k tomu všemu. Nevíme, jak jim jde výroba konzolí, což je to nejvíce podstatné.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite