To je kravina. Jasne je tam videt, ze dostanes v zakladu plnyho Hitmana / vsech 6 kampani. Ten pribeh tam regulerne skonci.
To co dostanes po launchi bude nova kampan, uplne jina a protoze vyjde az dlouho po vydani = budou na tom delat az po vydani ( i kdyz Hitman je dost znamej recyklaci grafiky.. takze jak se to veme..)
Na ten slajd se muzes samozrejme koukat jako na:
"maj hru hotovou, ale budou to kouskovat aby vice vydelali" - coz je kravina, protoze si ihned muzes za normalni cenu koupit veskerej obsah.
"maj hru hotov, ale budou to kouskovat aby to lidem dele vydrzelo, o hre se dele mluvilo a melo vetsi PR" - no to je mozne, ale neni to nic proti nicemu
"maj hotove to co si stanovili, ale chtej na tom vytriskat majlant + chteji aby lidi o hre mluvili a hra se hrala dlouho = budou pridavat obsah PO vydani stejne jako treba v GTA 5.. " - to je podle me nejlogictejsi a nejrozumejsi vec kterou lze o Hitmanovi rict. Kdyz team dela treba 2 roky na nejake hre, je dost neefektivni jit hned vsem vycistit hlavu a at jdou delat na jinem projektu. Proto i studiim vyhovuji kdyz je muze x dalsich let zivit klidne jen dodelavani obsahu pro danou hru.
Me osobne DLC nevadi. Desne moc mi vadi ze nevyslo kvalitni dlouhe pribehove DLC pro Watch Dogs. Tu hru mam rad, je to podle me graficky i pribehove porad nejlepsi mestka akce. Stejne tak mi vadi ze Rockstar se vrhnul na mikrotransakcni DLC do GTA Online, ale aby pridali novej pribeh do GTA 5 to je nenapadne
(nevadi mi ty male mikrotransakcni DLC samo o sobe, jen spis ze hlavni team uz dela dalsi projekt a lidi co se teprve zabihaj delaj prave tenhle okrajovej obsah ty mikroDLC. Misto aby udelali dalsi pribehy do GTA5.. aspon 2 jako v GTA4..)
------------
edit: co se tyce Nintenda.. tam si myslim ze pohar pretekl kravinou jmenem mario maker. Davat editor levelu ktery uz dnes byva bezne zdarma za plnou palku? Navic se tim sami dost poskodili.. kdo si ted bude kupovat dalsi Mario Bros? No vlastne oni uz zadne nevydaji, wiiu uz prestali vyrabet a podporovat, za chvili zas udelaj novou aby meli na co lidi nalakat a na to samozrejme zase svata trojice "mario kart, mario bros, mario world" .. ty konzoli dam tak 2 roky..potom zas konec.. a tak to bude furt dokola