SONY vs MICROSOFT vs NINTENDO

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 25. 8. 2015 01:50

Vzdyt jsem tu psal ze ohledne Geow bude 60 fps jen multak, to se vi uz nejakou dobu.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 8. 2015 07:29

Remaster Silent Hill 2,3,4?... špatná zkušenost. Fakt špatná.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 26. 8. 2015 23:32

sega.maniac píše:Vzdyt jsem tu psal ze ohledne Geow bude 60 fps jen multak, to se vi uz nejakou dobu.

Moc mrtvý konzole nesleduju :D Ale fakt je to škoda, protože kvůli GOW trilogii v 60 FPS bych si klidně X1 pořídil. Takhle už čekám na kompletní Halo kolekci a GOW kolekci v 60. Mezitím si u Sony můžu hrát ty nejlepší remastery a o nic nepřicházím. Až člověk pořídí volant za 13 tisíc, který samozřejmě nemůže fungovat s konkurencí, tak je kompletně rozhodnuto :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 29. 8. 2015 13:36

Ja jsem PS4 prodal pred 2 mesicema :D
Proste na ni nebylo co hrat a mel jsem ji moznost prodat za prachy co sem ji koupil. Misto toho sem si koupil kvalitni zvukovku a Sennheiser sluchatka k PC :DD a za posledni litr x360 20gb na kterym smazim Fifu13 a Crackdown 1 :D

Mozna ji koupim pozdeji znova v nejakem dobrem bundlu s U4.

Muj problem s Uncharted je ten, ze jsem hral U2, ta me celkem bavila, ale potom U3 uz me nejak nechytla.. docela sem se tam parkrat i zasekl (coz teda i v U2).. U1 se mi hrat nechtela kvuli osklive grafice.. (az moc).. a obecne mi desne vadilo ze Uncharted je takovej slepenec jako kdyby to delalo vic teamu, jeden udela cast pribehu kde se jen strili, jinej kde se jen keca, dalsi kde jsou puzzle, ale dohromady mi to nikdy neslo a proste me to vylozene sralo. Proc to nedokazali lepe namichat, proc tam proste sou pasaze kde fakt jen bezis, skaces, vyhejbas se, potom zas kde zas furt jenom strilis..

Dale, nejsem moc milovnik Microsoftu, X1 se mi nelibi, to menu je jeste horsi a mene prehledne, ale libi se mi ten jejich EA Access a sere mi, ze Sony je arogantni a neprijala to. Ted uz tam je treba Dragon Age Inquisition, coz je hra co se porad prodava za litr+.
Ale je fakt, ze nevim co tam budou furt pridavat, krome fifa/nhl/nfl a battlefieldu. Zas tak moc her nedelaj a jednohubky typu titanfall nebo PvZ uz mam davno koupene.
Skoda ze to neudelaji i na X360, pridat tam serii Mass Effect, stary DAcka, NFS serii.. a vsecky dalsi jednohubky.
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 8. 2015 13:50

Tak s Uncharted jsem to měl podobně. Dvojka mě po jedničce až tak super nepřišla. A trojka byl ještě daleko horší zážitek. Ale už je to dlouhá doba a input lag tam byl obrovský, takže vylepšení zlepší alespoň hratelnost. Příběhově to bylo také divné. Jedině ta jednička, to bylo super, ale možná to bylo dobou, jsem to hrál chvíli po vyjití.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 8. 2015 20:35

Kde se dá dobře prodat PS4 a kolik bych za ní asi mohl dostat? Chci totiž tu novější verzi, protože ta moje je jedna z těch hlučnějších :) Ale jinak to co jsi napsal rodiere, to mi zas hlava nebere. Ty tak nějak postupně kupuješ všechny konzole a za pár měsíců ji zas prodáváš. Navíc napsat, že uncharted 1 měla hnusnou grafiku, to už chce fakt hodně odvahy. Toto je fakt hnusná grafika? https://www.youtube.com/watch?v=KYSUIIuMqcE Jestli to myslíš vážně, tak by sis asi opravdu měl zajít na oční. Vždyť je to jedna z nejhezčích her minulé generace.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 30. 8. 2015 22:27

Trochu jako PC... :D Ten taky koupil PS3 a za pár měsíců prodal :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 31. 8. 2015 21:13

Zrušil jsem pre-order Deus Ex, protože tuhle prasárnu nehodlám podporovat. Nemluvím o hře samotné, ale o tom jejich systému předobjednávky. Najděte si to, chce se mi něco rozbít, nejlépe něčí hubu.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 2. 9. 2015 23:49

PSK - jenze ja hral Uncharted 1 v dobe, kdy uz vysla U3 a mel jsem je vedle sebe.. a to proste nesneslo srovnani. Nemyslel jsem hnusna, ale stara :)

Na X360 hraju stary hry ve 1080p a vypadaj dobre, zadny hrany, na PS3 sem trpel na 720p:) a to jsem sony fanboj..

Konzole prodavam kdyz se mi na ne prasi a vim ze na prodeji nebudu nic moc tratit.

Jinak ja mel dohromady PS3 i xbox nekolik let. Jen jsem vzdy proste prodal, a po case koupil treba novejsi model. Nebo kdyz bylo neco vyhodne :)
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 16. 9. 2015 20:46

Status update.
Chtel jsem si koupit bluray prehravac. Ale vse slusne zacina na 2000kc. Za 1100kc muzu mit zanovni 160GB PS3. Tak co se da delat no. A zkusim dat 2. sanci U3 :D a mozna rozjet MGS..
rodierczuk2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 7. 10. 2015 22:07

:hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm :hm
Obrázek
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod dr.miša 8. 10. 2015 07:37

Ale vždyť jasné, když jsem se nad celou věcí před několika lety rozčiloval, všem přišlo v pořádku připlatit si za další obsah :arrow: proč ne, když na to mám ...

... je to vůbec vtipné, jak se takto uměle prodlužuje životnost her, tahají se prachy z hráčů a kvalita her není kdoví jaká.

Průšvych je, že hry vznikají už se záměrem dovydávání obsahů.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 10. 2015 11:04

Jo, taky jsem to viděl černě, ale ani má skepse nedokázala předpovědět, jak to vypadá dnes. Mě osobně nevadí prodlužování života hrám. Pokud je dobrá a baví mě, proč ne? Je to to co mě baví a další obsah jen vítám. Koneckonců datadisky byl na PC normální snad vždy a konzole je neměli skoro nikdy. Ale jak říkáš - udělat hru takříkajíc záměrně s chybějícími částmi jen aby se v budoucnu prodalo nějaké to DLC, to je prostě špatné - co když se hra tolik neprodává? To pak neudělají DLC a tudíž hra nebude tak kompletní, jak by správně měla? Neřeknu prodávat oblečky, skiny, vítězné tanečky a podobné kravinky - ty pro hru samotnou vůbec nic neznamenají, nejsou mandatorní a pokud si je člověk nekoupí, nic se nestane. Ale to co dělají třeba teď s novým Hitmanem, z toho rozum zůstává stát.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 10. 2015 12:15

Moment... Hitman dostane všechny přídavky zdarma.

Myslím, že od chvíle, kdy se zjistilo, že datadisk je akceptovaný prodejní model, se některé hry vyrábějí s tím, že se k nim nějaký obsah dovydá.

Ono je to logický. Toho obsahu, který se do základní hry nedostane, studiím zbývají a vždycky zbývaly tuny, protože ne vždycky můžou hru vyvíjet 5 let, někdy musí být hotová za rok nebo za dva. Nicméně ano, bylo by lepší, kdyby všechen dodatečný obsah vydali v jednom balíčku a nekouskovali ho na malé části. Jenže zase na více malých balíčcích se vydělá víc... A hry jsou, jak jistě všichni víme, vyráběny za účelem zisku :) Tak se prostě hledají cesty, jak na nich vydělat co nejvíc. Těžko to mít vydavatelům za zlé.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod dr.miša 8. 10. 2015 12:19

Mám v hlavě příměr s filmy, když se točí film, také vzniká jako celek a ne že se během promítání film v půlce utne a za další peníze zbytek filmu ...

2SCobra: to beru, že mají obsahy, které se jim zdají dobré, tak ať nápad rozpracují a vytvoří novou hru (Super Mario 3D World :arrow: Captain Toad: Treasure Tracker, nebo třeba případ Mario Galaxy a následný druhý díl a jistě těch příkladů bude víc ..)
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka