Ja jsem PS4 prodal pred 2 mesicema
Proste na ni nebylo co hrat a mel jsem ji moznost prodat za prachy co sem ji koupil. Misto toho sem si koupil kvalitni zvukovku a Sennheiser sluchatka k PC

D a za posledni litr x360 20gb na kterym smazim Fifu13 a Crackdown 1
Mozna ji koupim pozdeji znova v nejakem dobrem bundlu s U4.
Muj problem s Uncharted je ten, ze jsem hral U2, ta me celkem bavila, ale potom U3 uz me nejak nechytla.. docela sem se tam parkrat i zasekl (coz teda i v U2).. U1 se mi hrat nechtela kvuli osklive grafice.. (az moc).. a obecne mi desne vadilo ze Uncharted je takovej slepenec jako kdyby to delalo vic teamu, jeden udela cast pribehu kde se jen strili, jinej kde se jen keca, dalsi kde jsou puzzle, ale dohromady mi to nikdy neslo a proste me to vylozene sralo. Proc to nedokazali lepe namichat, proc tam proste sou pasaze kde fakt jen bezis, skaces, vyhejbas se, potom zas kde zas furt jenom strilis..
Dale, nejsem moc milovnik Microsoftu, X1 se mi nelibi, to menu je jeste horsi a mene prehledne, ale libi se mi ten jejich EA Access a sere mi, ze Sony je arogantni a neprijala to. Ted uz tam je treba Dragon Age Inquisition, coz je hra co se porad prodava za litr+.
Ale je fakt, ze nevim co tam budou furt pridavat, krome fifa/nhl/nfl a battlefieldu. Zas tak moc her nedelaj a jednohubky typu titanfall nebo PvZ uz mam davno koupene.
Skoda ze to neudelaji i na X360, pridat tam serii Mass Effect, stary DAcka, NFS serii.. a vsecky dalsi jednohubky.