Ert: Nemusí, kdo to tvrdí? Od toho mají handheldy sleep-mode (jasně, Nintendo ho má horší, ale má), nebo funkci "save" (možná jsi na ni už narazil

) a krom toho překvapivě lidi tak nějak hrajou na handheldu spíše doma v klidu, než na autobusové zastávce.
boonno: Ano. Ne všichni, ale stejně tak ne všichni lidi chtějí stejný hry na konzolích jako mají na PC a na telefonech jako na handheldech a na druhou stranu jsou lidi, kteří přesně tohle chtějí - zase jde o osobní preference, ale ano, i tací lidé jsou a mě osobně se třeba JRPG už dlouho hraje lépe na Vitě (hlavně ty tahové, nebo s ATB systémem), než na velké konzoli. Názor, že na handheld patří jen "menší" hry považuji za přinejmenším zacementovaný v éře Game & Watch a krátkozraký.
Imho kdyby nebyl zájem o "velké" (mám potíže v tímhle pojmem u AAA titulů) hry na handheld, tak by se nikdy neprodaly => nikdy by se tedy ani nedělaly => nikdy by tahle konverzace nebyla nutná, ale protože ji vedeme, už to samotné ukazuje na tvůj omyl

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short