Rejca: Ámen!
I když jsem si tak doteď nepřipadal, tak asi patřim taky mezi herní dědky... Hraju 24 let a prošel jsem si konzolkama od atari, sega, konzolkama od vietnamců přes PC až opět ke konzolím a musim se přiznat, že to vnímam uplně stejně. Člověk dřív hrál všechno a všechno bylo strašně super. Hltal jsem novinky v posunech v grafice a zvukách.. ale teď? Hraju hlavně na wii u a hraju mario galaxy 2, první trilogii contry, a vůbec takový ty nintenďácký hry se starou ale lehce zmodernizovanou hratelností. Mám i PS4, ale tam hraju jen bloodborne a zahrál jsem si TLOU - super příběh. Mám nahráno i hodně hodin v Destiny, kde i moje starý prsty dávaj mladejm zabrat (v PVP), ale abych u toho strávil hodiny kvůli equipu? Vždyť mi ta hra vlastně nic nedává!
Lepší je zapnout Pikmina a zahrát dvě mise, projet se v MK8 a pak si jít s úsměvem na tváři lehnout, než nadávat na bosse v Bloodborne...
Miluju i Mortal Kombat, ale to, co se z toho stává teď, podporovat nechci... A hlavně, člověk z tý brutality prostě vyroste.