SONY vs MICROSOFT vs NINTENDO

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod HAck_SG 10. 6. 2014 18:37

Prezentace Nintenda fajn, ale v rozhýbání prodejů mimo Smash a Zeldu bych moc nevěřil. Zbytek těch her, ač vypadají pěkně, kromě fanoušků Nintenda nikoho neosloví. Stačí se podívat na nedávný Donkey Kong Country. Z hlediska third party vývojářů už je situace nenávratná a podpora zůstane jenom na Nintendu. Osobně si myslím, že 20 mega konzolí (podobně jako u GC) bude pro Nintendo "úspěch."

Xenoblade, oproti odhalení minulý rok, udělal krok zpět. Trailer mi přišel příšerný. Zelda tradičně pěkná, ale nevěřím, že příští rok vyjde.
HAck_SG
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 10. 6. 2014 18:41

Nejhezci trailer na Xenoblade byl ten druhy. Uz onen gameplay zverejneny par mesicu zpet byl slabsi. A Devil's Third pak vazne velke prekvapeni:)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 6. 2014 18:44

Nemám problém s tím, když budou dělat speciální hry, ale pokud nedělají skoro žádné, tak těžko budu něco hrát. Ať je to výkonné jako staré konzole, tak to nevadí, když na to něco bude. 3DS s tím problém nemá.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 11. 6. 2014 08:49

Tak tu máme E3 a co představila značka se jménem podobným zpola olízanému lízátku ? ZELDU ! Ano ZELDU ! OPĚT.... Zatímco konkurence zavádí nové značky, Nin-tééén- dóó uvádí hry tak zoufale japonské až to bolí a podle starého mustru - Mario-Zelda- Metroid, Zelda-Metroid-Mario. Pak ať se nediví že konkurence prodává a oni né... Uvídíme - třeba konečně Nintendo zkrachuje, vyhlásí bankrot a vytlemených šilhavých Máriů bude jednou pro vždy konec. To bude sladké - jako muffin s růůůžovou polevou...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 11. 6. 2014 09:25

Hele, já ti nechci kazit úchylnou radost, ale WiiU teď krásně stouply prodeje ;) Prodává se líp a má prodáno více kusů, než XOne.

Mimochodem ano, Nintendo sice oznámilo Mario Maker, Yarn Yoshi (který vypadá naprosto výborně) a novou Zeldu, ovšem všechno vypadá dost originálně ;) A nových značek se přestávají konečně bát: Xenoblade, do jisté míry Bayonetta a ty chobotničky...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 11. 6. 2014 09:51

Ano, chceme vic Call oF Duty! :D

O co ti jde PC? Zelda je jedna z nejlepsich serii v historii a i kdyz souhlasim, ze Maria zdimaji az moc, tak Nintendo porad dela HRY (od slova "hrat" si).

Na ten Mario Maker jsem zapomnel, to vypada uplne skvele a jestli v tom bude fungovat nejaka komunitni funkce na sdileni levelu tak tu mame cca nekonecne mnozstvi zabavy.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 11. 6. 2014 13:39

PC ma pravdu, tech Metroidu je posledni dobou vazne az prehnane, chtelo by to uz neco jineho.

Jinak 35 min gameplay z Xenoblade Chronicles X vypada solidne. Tam uz mi to jako downgrade ani nepripada. link
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Logan007 12. 6. 2014 10:25

Taky mi ten Metroid leze krkem ... Kam přijdu, tam vidím jen Metroida ... To, že vychází každý rok je pěkně na nic ... :/
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod dr.miša 12. 6. 2014 11:13

Nazdar draci, tak jak E3 :?:

Utkvělo mi v paměti několik momentů napříč systémy.

Nejpříšernější představená hra - Shadow of Mordor - sakryš, co to bylo, hra totálně bez šťávy a po těch 20min. jsem viděl úplně vše.

Nehraju téměř vůbec válečné hry, FPS akce, ale to co nabídl obrazem Rainbow Six: Siege, hm SAKRA FIX jízda.

Sáčkové od Sony mi nepřijdou nijak extra, je to moc hezké, ale moc neholduji kooperaci ve hrách. Naposled mě v kooperaci bavil Paper Mario: The Thousand-Year Door. Vymazlený byl první díl a hlavně překvapení (sáčkové)

Naprosto temná a depkoidní Inside, to můžu.

Dead Island 2, Crackdown 3, Far Cry 4 měli úžasná videa.

Nintendo jasně, pro mě jasná volba a nejzábavnější prezentace. Zelda ti nevim, moc se mi to nelíbilo, ten pohled do nekonečně otevřeného světa sliboval mnohé, ale graficky je to divné ... mno ale co předvedl pletený Yoshi, totální MA_SA_KER, Toad jako kapitán, tak už i tato vedlejší, přidružená postava má svou hru, samo to bude nařachaný nápady, ale nevim, přijde mi to spíš blbé. Super Smash Bros mno jo no, nemám zdaleka v komletu Super Smash Bros. Melee, ještě jsem ani pořádně nezačal s Super Smash Bros. Brawl a už je tu další sběratelský díl. Co mě ale opravdu na této hře štve, je to, že se nikam neposouvá, už od N64 je to to stejné.

Metroid si myslim, že jen tak nebude.

:idea: ovšem to nejzásadnější pro mě bylo naprosto nečekaně Mortal Kombat, co to znamená: že v tuto chvíli mám v hlavě XBOX One, bo tam je další petelice - Killer Instinct 3 a mám pocit, že těmito dvěma hrami se vrátím ke kořenům jak hraní, tak ke svým kořenům.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Cru4l 12. 6. 2014 19:22

Asi jsem idiot pánové, tak se nezlobte, ale můžete mi prosím říct datum, kdy vyšel poslední Metroid? A třeba ještě ten před ním? Pokud se nepletu, tak vyšel naposled Metroid M a to v roce 2010 na Wii a ten předtím byl Metroid Prime Trilogy z roku 2009 a to byla jen edice...
Cru4l
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 12. 6. 2014 20:47

Cru4l nepoznal ironii ;) Právě všichni nechápu, jak tady PC může zmiňovat metroida.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ertefol 12. 6. 2014 22:44

A ony ty nové IP Nintendu vážně půjdou, ne že ne: http://www.polygon.com/2014/6/11/580217 ... u-miyamoto
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 6. 2014 20:23

TOHLE JE TAK NINTENDOVSKÉ-TAK JAPONSKÉ !!!! http://games.tiscali.cz/oznameni/bavlnk ... sti-239339

U mě nemá cenu řešit argumenty. Prostě nemám rád Nintedo pro to co reprezentuje - naprosto infantilní hry, točící se kolem tří sérii, s pro mě nesympatickými postavičkami a šílenou japonskou rozjuchaností, která je daná japonskou (POP)kulturou. Videohry jsou vnímány veřejností stále jako zábava pro děti a Nintendo k tomu nepřispěje... Já si třeba nedovedu představit že bych ve svém věku hrál hru na Nintendu kde poskakuje šilhající italský instalatér co vypadá jako Saddám a je převlečený za mývala... Na druhou stranu jsem schopný tancovat na melodii z Tetris... takže také mám máslo na hlavě, vo tom žádná. Prostě Mário mi příjde jako Šmoulové nebo Ninja želvy.Kdysi jsem to třeba měl rád ale dneska na to koukat nebudu... Záludností Nintenda je však že ty hry vypadají infantilně,ale jak se dozvídám jsou určeny dospělým. A to je Nintendovský paradox. Já si dovedu představit jak pařím Bayonetu 2, protože hrát s čarodějnicí co vypadá jako dominantní "pančelka" je sice šílené, sexistické ale příjatelnější nežli pobíhat s nesympatickým skřetem v pyžamové čepici a hrát podivné JAPONSKÉ RPG. Ale to je dáno fanouškovskou základnou a onou podivnou asijskou popkulturou... která řídí v posledním císařství na světě mnohé.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 6. 2014 23:38

...četl jsem kdysi sci-fi/fantasi v němž se hlavní hrdina zapletl v jednom takovém "bavlnkovém" světě se záporákem. Překvapivě to bylo od Anglického autora.....

Ta pyžamová čepice byla ve středověku docela normální součást denního obleku vcelku zámožných měšťanů....

Jako vždy, jsi naprosto mimo mísu. Já sice Nintendo taky moc nemusím, ale takovéhle kraviny mě ani nenapadnou psát.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 15. 6. 2014 12:43

Grafický styl mi připomíná v náznacích LBP - jistá inspirace tam rozhodně je.

Jinak musím uznat, že má Nintendo velmi kvalitní grafiky, protože to vypadá opravdu hezky...
Naposledy upravil beat dne 15. 6. 2014 21:33, celkově upraveno 1
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka