SONY vs MICROSOFT vs NINTENDO

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 2. 2014 13:52

Hlavně ty recenze Knacka fakt nechápu. Už asi fakt přestanu dávat na recenze. Vůbec nerozumím za co tu hru takhle shodili. Je to dobrá poctivá oldschool plošinovka, která vám opravdu nic nedaruje. A už vůbec nechápu, jak recenzentům může vadit to, když pokaždé co dojedete kompletní level, tak je knack opět maličký. Vždyt je to tam krásně vždy vysvětleno tím, že ho musí dostat do malého osobního letadla a tam se fakt 4 metrový obr nevejde. A jak by pak mohlo být zábavné, kdyby jste hráli celou hru s takovým monstrem a všechny nepřátelé dávali na jednu ránu? Někteří recenzenti asi fakt nepřemýšlí.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SPY 25. 2. 2014 14:22

recenzent = osobni nazor, proste jim nevoni to co tobe, idealni je najit si nekoho se stejnym zajmem a podle neho se muzes ridit.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 25. 2. 2014 15:33

To máš pravdu, ale když se takhle shodne 20 recenzentů, tak jsem si řekl, že asi budou mít pravdu.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SPY 25. 2. 2014 15:48

TB vcera o tom udelal dobry video, po tom co se byl jeden z mala komu se libil novej Thief

http://www.youtube.com/watch?v=HpmeOB0Z ... -k7PVjHXKQ
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 4. 2014 22:28

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mahorero 3. 4. 2014 18:22

Peter S. Kenedy píše:To máš pravdu, ale když se takhle shodne 20 recenzentů, tak jsem si řekl, že asi budou mít pravdu.

20recenzentů z celkového počtu MEGA pisálků, co dělají, že tomu rozumnějí :-]
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 7. 4. 2014 16:19

Devet z deseti her 8-) Tady je videt, kdo vladne Japonsku http://wiiudaily.com/2014/04/nintendo-d ... ame-sales/
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod srato 8. 4. 2014 17:25

aspoň jedna dobra N zprava
srato
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mahorero 10. 4. 2014 16:02

sega.maniac píše:Devet z deseti her 8-) Tady je videt, kdo vladne Japonsku http://wiiudaily.com/2014/04/nintendo-d ... ame-sales/

Radost ... přesto to má pramalý význam, pro nás žijící tady a dnes. Trochu vyschlo v puse u Nintenda.
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 21. 5. 2014 09:31

Nevim kam s tim, tak to píšu sem.

Tak nějak se na přetřes dostalo téma hraní tady a povídám o hře Mario & Sonic at the Olympic Games, kterou mám pár dní a že je tuhá a tak mě napadlo, poukázat na to, že Sonic s Mariem v jedné hře je věc naprosto nevídaná před několika lety a že je to celkem vtipné, že dnes vycházejí hry se Sonicem pro Nintendo.

Volečku vdolečku, kolega se diví, a pak se diví ještě jednou ... netušil, že SEGA dělala konzole a že Sonic = SEGA.

Je mu 27let a dušuje se, že hraje ... na PC

Jen taková perlička dnešního dne.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod beat 23. 5. 2014 21:18

:-)
Nic není dokonalé.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 26. 5. 2014 21:06

Hral jste tu nekdo Remember Me? Jsem to loni nakousnul, ale poradne rozehral az vcera a fakt zajimava hra. Hlavne ztvarneni te Parize roku 2084 je moc pekne, jak interiery tak venkovni lokace vypadaji vyborne, cele to pak umocnuje onen scifi nadech. Takhle nejak si predstavuju multiplatformu na konci ery PS3/X360. Hodne slusna prace.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 5. 2014 22:18

Ja to hral jeste pred vydanim na vystave. Puvodne jsem se na to taky tesil, ale pak mi prislo ze ovladani je tezkopadne a soubojak celkem nezazivny...mam to v planu ale vemu to az nekde na Steamu ve vyprodeji.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 26. 5. 2014 22:46

Prostředí a hlavně hudba nádherné, herně bohužel dost o ničem.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod .soul 27. 5. 2014 08:30

Co jsem tak procital reakce na internetu, tak jsou na hru vice mene jen 2 nazory - od lidi, kterym soubojak sednul a od lidi, kterym nesednul.
V pribehu a ztvarneni je tahle hra spicka, ale kdyz te nebavi soubojovy system, ktery tvori vetsinu hry, tak si to proste neuzijes.

Me Remember Me skvele bavil od zacatku do konce a soubojak mi prisel originalni a hlavne zabavny, takze za me to byla opravdu spickova hra.

Vsak jsem tu o ni i psal, dal ji 9/10 a v zebricku hry roku jsem ji postavil na 3. misto. Mam ji na PS+, ale planuji si ji i koupit, at si ji muzu v klidu zahrat znovu treba za par let.
.soul
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka