Ja som si Wind Waker HD stiahol uz pondelok a nemam sa na co stazovat. Je to skoro totozna hra s tou co vysla na gamecube az na to ze vyzera nadherne na FHD telke a ma masivnu integraciu miiverse. Zatial mam nahratych len okolo 6 hodin takze ak su tam nejake glitche alebo nestabilny framerate, tak s tym som sa este nestretol. Jedna vec co ma ale strasne prekvapila je velkost hry. Po stiahnuti a instalacii ma len 1.7 GB, takze ludia s WiiU basic sa nemusia bat stahovat.
Jackomon píše:od minuleho patku ma byt v eshopu, 4.10. ma vyjit krabicova verze
Co vím a co jsem četl, tak ta dřívější digitální verze platí jen pro USA, v Evropě ještě nevyšla, tady je list co vyšlo minulý týden na eshopu http://www.nintendolife.com/news/2013/0 ... ber_europe gaessaekki: Ty máš jaký eshop, že ji máš už stáhnutou?
Ano to fungovalo u nekterych Wii U her uz davno, proste jste si udelali z Wii U GamePadu malou TV a pripojili link viz. treba Tekken apod. Od te doby plno hracu cekalo prave na podporu starych Wii her, jeden z duvodu je i fakt, ze na HD telce nevypadaji vzdy nejlepe a kdyz uz ma Wii U GamePad v sobe ten sensor bar, tak proc ne. Jen to trvalo moc dlouho.
PlayStation 5 Óm mani peme hung Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10