WiiU

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 20. 3. 2013 20:35

Ten Deus Ex se tam rozhodně hodí, v daném tématu by s displejem šli dělat divy, jenže dnes a za plnou cenu??
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ales.hero 21. 3. 2013 11:40

Je fakt že na Deux nové konzolisty nedostanou, ale lepší než drátem do oka :-D . Jinak Deus Ex mě dosud minul, tak proč ne. Jistě je to hra z roku 2011 a Square Enix má novější kvalitní tituly. Na druhou stranu je z nich asi Deux nejvhodnější pro ovladač. Pokud dostane nový obsah a grafiku, jak slibují, pak to může stát zato. Přepracování Ninja Gaiden 3 pro Wii U to potvrzuje.
ales.hero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 21. 3. 2013 13:29

Nebo ty Needy jenz dnes vysly 8-) Kazdopadne ja uz Deus Ex mam na PS3, jen jsem to sem dal kdyby nekdo jeste nevidel.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 21. 3. 2013 13:34

Přestože mám Deus Ex dohraný na PC, o téhle verzi vážně uvažuju, aspoň pokud tam bude navíc třeba ještě kousek nějakého gameplaye.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod sega.maniac 28. 3. 2013 23:52

http://www.metacritic.com/game/wii-u/ne ... t-wanted-u

Wii U Power 8-)

Tak co Monster Hunter a Lego City hrajete? Proc je tu tak mrtvo, kdyz je brezen herne nejbohatsim mesicem od vydani konzole? Navic link
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 3. 2013 00:54

Já třeba bohužel nemám čas. Ale MH by měl někdy teď snad přijít, tak se těším :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod ales.hero 29. 3. 2013 08:08

Monster Hunter mě bohužel vůbec neláká, NFS pořídím za nějakou rozumnější cenu, protože auta nehraju, ale verze na Wii U mě láká alespoň na občasné odreagování a na Lego bohužel stále čekám, protože můj dodavatel , kde jsem měl předobjednávku dosud nemá hru na skladě a to jsem se těšil, že na velikonoce budeme hrát. Ale nedávno jsem pořídil Assassina a ZombiU, takže je co hrát i bez novinek. Jen času se nedostává :/
ales.hero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 3. 2013 08:56

Ja zrovna cekam kolem 11:30 na ppl, ktery mi priveze lego city, takze dnes budu parit ;) Ty uz sego hrajes? Most wanted koupim ve sleve a monster hunter me nikdy nejak nebavil.
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gaessaekki 29. 3. 2013 16:37

Ja som skoro hotovy so story v Lego City a potom myslim ze zabijem aspon 20 hodin hladanim vsetkeho ostatneho. Musim sa priznat ze je to zatial najlepsia Lego hra co som kedy hral, tak tie problemy co spominali v recenziach ma az tak netrapia. Ak nechcete vidiet vela loading screenu chodte na stanicu predtym nez vypnete hru aj tak tam nieje moc co robit.
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mican 29. 3. 2013 19:26

Já si Monster Huntera opatřil a snad na to teď o velikonocích budu mít čas.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 3. 2013 20:03

PSK: Jsem furt v praci a zasilka s Legem mela zpozdeni (na centrale v JRC jsem byl uz predevcirem a ani vcera rano ho tam jeste nemeli), cili mam Lego City az dnes (Limitku) a teprve budu hrat. Monstera a Needy pak uz par dni hraju a je to dobre. Jen ten MH3: U je extremne tezky, uz paty jednohvezdickovy easy Quest obsahuje ohniveho ptaka plus obrovskeho draka - oba skoro nesmrtelni, si asi delaji z hracu srandu:D V takovych low Questech se maji max. sbirat bylinky :-)) Tohle bude hodne HC. Jeste jsem chtel vzit Walking Dead, ale je to dle vseho nic moc, tak pockam na slevu. Jo a ty tri dny volna jsou fakt super 8-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 3. 2013 21:50

To lego je fakt hodně povedené. Opět nezklamal typický lego humor. Možností je tam snad milion, akorát ty loadingy mě teda fakt štvou. To mohli vyřešit lépe, ale snad vydají nějaký patch, který to vyřeší. Ještě jsem si tam všiml jedné věci, nevím jestli to byl nějaký bug, ale v některých cutscenách mi nešel dabing postav. Stalo se to někomu taky? Jinak mě docela pobavilo, když jsem se podíval na friend list a 8/9 online kamarádů hrálo lego city :D
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 3. 2013 22:44

PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Koby 30. 3. 2013 11:21

hmm, ale na grafiku vítězí 360 a pc... pc bych čekal, 360 teda ne..
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ales.hero 30. 3. 2013 11:59

Ty srovnávací videa jsou k ničemu, spíše zavádějící. Wii U verze (ne)překvapivě s nejhorší grafikou. Sledoval jsem podobné srovnávačky u Assassins Creed 3 těsně před koupí, kde nejhorší grafika u Wii U verze byla celá jakoby v mlžném oparu a výsledek doma po zakoupení byl graficky úplně jinde. Nevím jestli je to úmysl, ale pouze si někdo pohraje s jasem a kontrastem za účelem za každou cenu ukázat rozdíly. Naopak všechny recenze na Wii U NFS se shodují na verzi s jasně nejlepší konzolovou grafikou. Zatím nemohu srovnávat, ale po zkušenosti s Assassinem neberu srovnávačky vážně.
ales.hero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka