WiiU

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod sega.maniac 4. 3. 2013 14:12

Ano hraju na Wii U, narozdil od tebe ;-) link Uz jsem to sem ale daval.

Jinak ty NFS nekonci preci u slibu, k videni toho bylo uz dost. Navic si staci projet diskusi pod videi. A k vykonu Wii U samozrejme na to kdy vyslo nic extra, ale jak vime Nintendo jde jinou cestou, ten koncept je proste zajimavy i kdyby to bylo 1:1 srovnatelne s touto generaci. PS3/X360+ beru jako bonus. Mit to v obyvaku je vazne jine, nez hrat na PS3 vcetne vsech tech vychytavek, socialniho rozhrani a dalsich veci.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod gaessaekki 4. 3. 2013 14:43

Nech si tie hry vyzeraju ako chcu ale hlavne aby ich bolo viac Nez na Wii. Ja len dufam ze bigN zapracuje na online a hlavne nech uz opatchuje OS. To je nieco strasne ake je to pomale.
gaessaekki
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ales.hero 4. 3. 2013 19:19

Zdravím,
měl bych na výměnu hru na Wii U Funky Barn, také za Wii U nebo 3ds .
hero.ales@seznam.cz
ales.hero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Koby 5. 3. 2013 09:47

Dneska nějakej update konzole přišel, ani se to neptalo, jestli to chci stáhnout atd... Každopádně se nic nezměnilo...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ales.hero 9. 3. 2013 09:07

Tak právě hraju Darksiders 2 a již 3× jsem musel restartovat >:-( během dvou hraní, hra se sekla. Ještě že fungují savy a nemusím nic opakovat, ale to se mi snad u žádné konzole nikdy nestalo. To mi trochu kazí dojem z jinak výborné konzole.
ales.hero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 9. 3. 2013 12:22

V Darksiders II mam x desitek hodin a zatim ani jeden zasek, uzasna hra. Spolu s NG: Razor's Edge nejlepsi 3rd party third person akce co jsem na Wii U zkousel. Sranda ze dle hodnoceni jsou na tom oproti Batmanovi, AC 3 a Mass Effektu nejhure, pritom zabava maximalni 8-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 10. 3. 2013 16:43

Jsem to nejaky cas nesledoval, ale vsechny tri baleni Wii U se uz daji u nas poridit o 1000 Kc levneji, coz je pekne. Namatkou treba link

A UK retezec ShopTo jej prodava za v prepoctu 5600Kc, coz je skvela cena za takovou konzoli.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod ales.hero 13. 3. 2013 14:33

Další hrací dopoledne s Darksiders a hned dvě zamrznutí doprovázené hrozným zvukem. :grr: Mám nově ZombiU a Assassina tak uvidím, jak budou tyto běhat.
ales.hero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 13. 3. 2013 15:49

Jsem to nedavno dohral necelych 60h a celkove jeden zasek (ke konci) a to mi Wii U jelo cely den. Sranda ze se mi pak ale hraci doba nezapocitala do toho pocitadla jenz je v uvodni nabidce, asi proto ze jsem se tim padem ze hry nevratil zpet do Wii U menu nebo nevim.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod ales.hero 13. 3. 2013 16:30

jo,jo, je to dobrá hra, mix všeho možného...to má 60 hracích hodin ??? Jinak jsem Nindendo nedávno přechválil z bezproblémovostí jejich konzolek, pokud to není hrou samotnou, při každém hraní alespoň jeden zásek a restart...uvidím u náročnějších her, Mario ani Nintendo land zatím nezamrzly, ale sekla se mi i U Street...
ales.hero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 13. 3. 2013 18:19

Ma to klidne i vice jde o to jak to hrajes, samotna kampan ma samo mene nejak pulku, nekde se uvadi treba jen 20h, ale to je hloupost max. tak pro sprintery co hru jedou ponekolikate. A pak mas jeste na disku cca 6h DLC.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod sega.maniac 13. 3. 2013 22:39

To je primo famozni :-] Jen stezi by nejaka jina konzole hre slusela vice 8-)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zRIrOtDYkQ
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod StefiCZ 13. 3. 2013 22:45

Tak to vypadá hodně hustě! Píšu to do want-listu :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 13. 3. 2013 23:55

Tak serie vychazi uz 10 let, ale prijde mi, ze az ted ji diky HW Wii U vybrousili k dokonalosti. Uz se fakt tesim az si to zahraju :-) A vazne mam chut poridit japonske Ucko, tenhle mesic jim vychazi jak Dragon Quest X tak i Game & Wario 8-)
PlayStation 5
Óm mani peme hung
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod dr.miša 14. 3. 2013 01:26

Myslim, že jsem celkem hravej, ale tohle mi přišlo vždycky trochu divný- Game & Wario, The Croods: Prehistoric Party!, Rabbids Land, Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade, Nintendo Land, jistě se dá očekávat nějaký ten Mario Party 10 a to neřešim zpívanou zábavu - snad jim to nesklouzne do jedné velké rodiné párty.(
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka