WiiU

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 29. 9. 2014 20:31

Hmmm.. to už zní celkem přijatelně i když jsem to dohrál na Gc tak 2 roky zpět. Někdy asi znova rozehraju, když už mám doma limitku s Ganondorfem :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod sega.maniac 29. 9. 2014 21:20

Tohle bude hukot 8-) link
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Cru4l 30. 9. 2014 16:00

K Zeldě - ten triforce quest je o hodně zkrácenej a díky bohu za to! I takhle je podle mě zbytečně dlouhej a rozvleklej. Jinak hra nemá chybu. Dokonce je možný urychlit i to zdlooouuuhavýýý cestování po moři - turbo plachtou :-) WW je prozatim jedna z nejelepších her co na Učko vyšla :-)
Cru4l
Killing Spree

Odeslat příspěvekod johanesek 30. 9. 2014 21:28

Je to fakt narez, clovek uz si mysli ze na ostrove udelal vsechno co jde, pak tam prijede, chvilku pobiha a o hodinu pozdej: da dohromady dva zamilovane, zastavi pomluvy o fotografovi a jeho tajne pritelkyni (LOL), ziska tri mapy k pokladu, 2 kousky srdce a objevi tajnou truhlu. Luxus.
New 3DS XL
johanesek
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 3. 10. 2014 06:59

Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Jackomon 3. 10. 2014 15:19

Omelette de fromage!
Jackomon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 5. 10. 2014 22:22

Asi blbej dotaz, ale jak mam tipnout screenshot a pak ho nekam ulozit? Zatim jsem zjistil jenom jak si ho postnout na zed...

Jinak Zelda je luxus.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod dr.miša 6. 10. 2014 08:32

Moc se mi líbí, jak se nakonec stejnak všichni přijdou podívat co že u těch Nintendů dělají a musí ve finále beztak všichni dojít ke zjištění, že je to opravdu dobré :-]

Jistě že je Zelda luxus, vždyť je to Zelda a to je NINTENDO 8-) nemůže to být jinak
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Mahorero 6. 10. 2014 13:11

Zrovinka minulí týden jsem se vrátil k rozehranému Project Zero 2 Wii Edition, mno večer to vypínám, bo se bojím jít pak na záchod a foťák se mi s sebou tahat nechce :-)
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 6. 10. 2014 14:52

Jak to vypadá s hraním Wii her na Učku..? Dřív se spekulovalo o nějakým upscallingu, pozdějš se začli na youtube nořit videa s tím, že tam původní Wii hry vypadají hůř ale teď už to nikdo neřeší. Takže se ptám tu, jde mi hlavně o obraz na běžným LCD.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 6. 10. 2014 16:50

Je to víceméně stejné.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mican 6. 10. 2014 17:20

Hry vypadají v nejhorším případě stejně, oproti zoufalcům co měli Wii připojené kompozitním kabelem to teď přes HDMI vypadá dokonce lépe. Jediné co "Virtual Wii" neemuluje je Dolby Pro-Logic enkodér, takže prostorový zvuk se z toho nedostane. Zatím. Třeba to jednou v nějakém updatu ještě rozchodí.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Eskarina 9. 1. 2015 11:36

Dobrý den, Wii U mám nově, ktomu Wii Sports - jak mám do sportů dostat Mii vyrobené na Wii U Pad? Snad si ho nemusím vyrábět ke hře znovu...! Moc díky za rady. Hezký den.
Eskarina
First Blood

Odeslat příspěvekod Mican 11. 1. 2015 00:15

Wii Sports jsou hrou pro starší Wii a obávám se že tam Mii z tabletu použít nepůjde. Nezbývá ti než si ho udělat znova.
Hyena rulez!
Mican
Rampage

Odeslat příspěvekod Mahorero 19. 1. 2015 07:33

Co říkáte na Assassin Creed 3? chci si to koupit, naposled jsem hrál 1díl a kousek ze čtyřky ..

... taky mě napadá, máte někdo srovnání Wii U vs. ostatní, vypadá to hůř, lépe :-) stejně ...
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Aktuálně drtim Lego City a je to parádička, krásně barevné, hravé, akční :-)
Skládám O*R*I*G*A*M*I* jedním prstem \^_^/´
Mahorero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka