K Zeldě - ten triforce quest je o hodně zkrácenej a díky bohu za to! I takhle je podle mě zbytečně dlouhej a rozvleklej. Jinak hra nemá chybu. Dokonce je možný urychlit i to zdlooouuuhavýýý cestování po moři - turbo plachtou WW je prozatim jedna z nejelepších her co na Učko vyšla
Je to fakt narez, clovek uz si mysli ze na ostrove udelal vsechno co jde, pak tam prijede, chvilku pobiha a o hodinu pozdej: da dohromady dva zamilovane, zastavi pomluvy o fotografovi a jeho tajne pritelkyni (LOL), ziska tri mapy k pokladu, 2 kousky srdce a objevi tajnou truhlu. Luxus.
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.
Moc se mi líbí, jak se nakonec stejnak všichni přijdou podívat co že u těch Nintendů dělají a musí ve finále beztak všichni dojít ke zjištění, že je to opravdu dobré
Jistě že je Zelda luxus, vždyť je to Zelda a to je NINTENDO nemůže to být jinak
Zrovinka minulí týden jsem se vrátil k rozehranému Project Zero 2 Wii Edition, mno večer to vypínám, bo se bojím jít pak na záchod a foťák se mi s sebou tahat nechce
Jak to vypadá s hraním Wii her na Učku..? Dřív se spekulovalo o nějakým upscallingu, pozdějš se začli na youtube nořit videa s tím, že tam původní Wii hry vypadají hůř ale teď už to nikdo neřeší. Takže se ptám tu, jde mi hlavně o obraz na běžným LCD.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Hry vypadají v nejhorším případě stejně, oproti zoufalcům co měli Wii připojené kompozitním kabelem to teď přes HDMI vypadá dokonce lépe. Jediné co "Virtual Wii" neemuluje je Dolby Pro-Logic enkodér, takže prostorový zvuk se z toho nedostane. Zatím. Třeba to jednou v nějakém updatu ještě rozchodí.
Dobrý den, Wii U mám nově, ktomu Wii Sports - jak mám do sportů dostat Mii vyrobené na Wii U Pad? Snad si ho nemusím vyrábět ke hře znovu...! Moc díky za rady. Hezký den.