Aha, takže jak tak na to koukám -
změna slideru na analog - dobrý, vlastně předchozí řešení stálo za dvě věci
možnost zmáčknout analog - ehm, a co jako? Deset let zaspali chlapci. Nemusí z toho dělat objevení Ameriky
chat - opět nic nového, ale už bylo na čase. Jinak gamefaq rulezz i nadále

používání ovladače jako kamery alias Eye Toy/kinect - kromě faktu, že v tom okamžiku jaksi člověk nemůže nic ovládat (pokud tedy nemá další klasický ovladač), docela OK
skenner - tohle je otázka, kolik her to bude podporovat. Podobných externích vylepšováků tu už několik bylo a ty úspěšné by se dali počítat na prstech nešikovného truhláře
Mii Wara Wara - hrozně mi to připomíná Ad-Hoc Party mixnuté s Home, jenže tohle bude asi mandatorní, takže víc zaplněné
psaní zpráv na ovladači - same as the PSV + malování. S tím se taky moc vymýšlet nedá. Hlavně že to tam je a je to v ruce
browser na ovladači - jako jo. Dobrý, vcelku bez námitek, protože na konzoli jsem něco nabrowsreroval a jako nouzovka gut. Jenže i já si myslím, že v době nastupující vlny tabletů jaksi nemá tento gamepad dost potenciálu anžto pokud se dobře pamatuji, pobírá jen jeden dotek/prst/stylus
shrnutí: Hezké, nic extra nečekaného, ale asi to bude fungovat, cílené na fanoušky Nintenda, konečně se Nintendo přestalo bát internetu a možná půjde hrát po síti. Nic o hrubém výkonu, nic o hrách - na to si počkáme pár hodin. Dobrou.
-- 4. 6. 2012 02:06 --Btw: Taky se vám zdá Sattoru tím nejméně vhodným člověkem k představování něčeho takového pro západní publikum?

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short