GTA V

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod pota 3. 10. 2013 09:09

Mě se to povedlo dvěmi způsoby. Jedoucí jsem zastavil a odbouchnul raketometem - vylétly z ní bankovky. Pak se mi povedlo jí chytit na semaforu a GTA mi nahoře poradilo, ať střílím do zadních dveří, kdy pak vypadl kufřík.

Na motorce jsem jel na tu nejvyššího horu, ale s Comet je to větší sranda :D.

Na nemovitosti mi chybí peníze a tak ani nekupuji. Já vlastně jen platím za nemocnici. Peníze se dají "ošéfovat" přes ten balík v moři s přepínáním postav a nebo vykrádat obchody (zastřelíš prodavače zvenku a pak rozstřelíš pokladnu).

Větší? No sice na SA bylo méně cest mimo krajinu, ale prostě ty města mi to udělala mnohem větší. Musím někdy porovnat, za jak dlouho to obletím dokola, ať je to trochu objektivní. Datadisky by byly moc fajn.
pota
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 10. 2013 09:18

Mně se nikdy dveře rozstřelit nepodařilo. Rozstřelit raketometem mě nenapadlo :D Nicméně ještě to zkusím...

Hromadu peněz získáš za přepadení bank v rámci hlavní příběhové linie. Blbý je, že se ty mise nedají opakovat.
Vyloupení obchodu a sbírání collectibles je hrozně pracný na to, kolik za to dostaneš :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 3. 10. 2013 10:15

Já ty na ty dveře vždycky hodím pár "sticky bombs" a je to v klidu :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 10. 2013 11:04

...a nestačilo by prostě jen zaklepat?
:D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 10. 2013 11:10

V GTA se neklepe :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod mmmjack 3. 10. 2013 11:25

N.Marko píše:...a nestačilo by prostě jen zaklepat?
:D

Knock knock, who's there? :D
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Corsair RM650 · Dell U2717D
Octavia IV Combi
mmmjack
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 10. 2013 12:14

SCobra píše:V GTA se neklepe :D

Tak to není dobrá hra. Dvacet let se s tím s prominutím se*ou a nedokážou tam dát ani blbé zaklepání na dveře :grr:

8-P
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod z4tr3st 3. 10. 2013 13:26

Neviem, ci sa Vas to zaujima, ale existuje navod....Na velke peniaze. S Michaelom som sa dostal na 330 mil. Robit misie pre Franka az na koniec, aby ste mali co najviac penazi.

A ked spravite misiu, kde vam radi Lester invesovat do debonaire tak to spravte a zarobte. Avsak potom som s Michaelom investoval do tej znicenej Redwood a dostal som sa za 2 dni na 300% navratnost. Upozornujem...,ze cez vikend burza nefici, nefunguje to....Dva pracovne dni to trva...Daval som Michaela na spanok, kym mi neubehli tie dva dni...
Ano, kupil som michelovi golfove ihrisko, kina a podobne,
S inymi postavickami mi ten trik s redwood akciami nefungoval...Neviem preco...Len michael mal 300% rast.

Ak som Vam pomohol, som len rad.
z4tr3st
First Blood

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 10. 2013 14:34

Ono stačí si ty Assassination mise nechat až úplně na konec (po dohrání příběhu) a pak investovat všechny peníze podle toho, co Lester říká. To funguje s každou postavou.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod orgasmic 3. 10. 2013 15:18

Ahoj, mám dotaz. Koupil jsem si kvůli GTA 5 PS3 Slim 12GB.
Hra se nainstalovala a hrál jsem bez problémů.
Včera jsem koupil pro mladou Littlebigplanet 2 a musel kvůli místu GTA 5 smazat.
LBP 2 nainstaloval a dnes zase smazal, abych mohl hrát GTA :)
Jenže instalace probíhá už asi 2 hodiny a mám nainstalováno cca 3GB z 8GB a jde to šíleně pomalu.
Nevíte někdo proč?
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
First Blood

Odeslat příspěvekod pota 3. 10. 2013 17:27

SCobra píše:Mně se nikdy dveře rozstřelit nepodařilo. Rozstřelit raketometem mě nenapadlo :D Nicméně ještě to zkusím...

Hromadu peněz získáš za přepadení bank v rámci hlavní příběhové linie. Blbý je, že se ty mise nedají opakovat.
Vyloupení obchodu a sbírání collectibles je hrozně pracný na to, kolik za to dostaneš :)

Normálně jsem zastavil za tím autem, hodilo to radu "střílej" a já střílel u auta tím samopalem. Ani to netrvalo víc jak dva zásobníky :D. Ale když rzstřílíš, vypadne kufr (minule hodil asi 7 litrů), když to odpálíš, tak se vysypou bankovky a dají max pár stovek.
pota
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 10. 2013 20:50

Divný... Já do něj šil samopalem jako blázen a nic :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod pota 3. 10. 2013 21:16

:D.

Hrajete už někdo online? Konečně se mi to po dlouhé době spustilo a chce to po mě nějaké mise. Já myslel, že se budu prohánět po mapě s dalšími hráči?
pota
Killing Spree

Odeslat příspěvekod muftu 4. 10. 2013 08:24

SCobra: aj brokovnicou to das - cca 15 ran a je to
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 10. 2013 11:27

orgasmic píše:Ahoj, mám dotaz. Koupil jsem si kvůli GTA 5 PS3 Slim 12GB.
Hra se nainstalovala a hrál jsem bez problémů.
Včera jsem koupil pro mladou Littlebigplanet 2 a musel kvůli místu GTA 5 smazat.
LBP 2 nainstaloval a dnes zase smazal, abych mohl hrát GTA :)
Jenže instalace probíhá už asi 2 hodiny a mám nainstalováno cca 3GB z 8GB a jde to šíleně pomalu.
Nevíte někdo proč?

Proč ta instalace trvá tak dlouho to neví nikdo - možná ani borci v Sony. Jen chci dodat, že v dnešní době mnohagigových instalací šetřit na úložném prostoru je holý nerozum. Kup nějaké levný SATAII disk do notebooku a máš klid.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka