Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Peter S. Kenedy píše:Stefi: Ty jsi neviděl ještě žádné gameplay video že se tak ptaš?
tdjohn: Proč tak bezbožně miluješ GTA IV? Já jsem hrál pár hodin, ale kvality pětky to nesahá ani po kolena. Naprosto nudné město, ničím nezajímavé, vůbec mě to nebavilo. Oproti tomu je pětka naprosto jiné kafe. Nádherné krajiny, moře a těch možností co se dá všude dělat je neskutečně mnoho. Fakt nechápu co tě zaujalo na rozmázlé a nudné čtyřce.
tdjohn píše:PSK, ty tam nechápeš tu atmosféru. Tu uměj udělat jen městské hry. Ta byla dokonalá tou promakaností. Detaily, ty to dělaly. Celkově mám blízko k hrám od R*. I poslední Max Payne se mi hrozně líbil. Oni to prostě umějí. V už není tak realistická, ale zase je skvělá. Město tam je a mise super. 4 měla i úžasnou fyziku, kde jsi mohl blbnout jen s ní.
Lo!Zza píše:[flame] si mylim, ze mne bude bavit vic nez GTA.[/flame]
PoliceCollector píše:Prej stažená verze jde rozběhat na PC?
Lo!Zza píše:Stefi - budes brat Pokemony hned pri vydani? Blby je, ze ted vychazi strasne moc her, ktere mi zaberou hodiny nez je dojedu. Letos chci jit minimalne do Assassins Creed 4, Beyond a Watch Dogs, ktery [flame] si mylim, ze mne bude bavit vic nez GTA.[/flame]
Lo!Zza píše:[flame] si mylim, ze mne bude bavit vic nez GTA.[/flame]
tdjohn píše:Nudné většinou jsou, v tom chyba není. Ale třeba pokud jezdíš podle předpisů, děláš ty volnočasové aktivity a sleduješ příběh, tak ta hra je skvěle udělaná a nikde to neskřípe.Lo!Zza píše:[flame] si mylim, ze mne bude bavit vic nez GTA.[/flame]
Nevypadá to špatně, ale na GTA to těžko může mít. Také se na to ale těším, i když je mi jasné, že rozpočet jako R* to prostě mít nebude. Dobrý příběh by to ale třeba mohl zachránit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků