GTA V

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 9. 2013 21:05

Mně akorát vadí, že je to naskriptovaný podobně jako SA. Většinou mi vadí, že mě mají za debila a hrajou za mě, ale tady se to dá omluvit, i když je to divný.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 9. 2013 21:11

Stefi: Ty jsi neviděl ještě žádné gameplay video že se tak ptaš?

tdjohn: Proč tak bezbožně miluješ GTA IV? Já jsem hrál pár hodin, ale kvality pětky to nesahá ani po kolena. Naprosto nudné město, ničím nezajímavé, vůbec mě to nebavilo. Oproti tomu je pětka naprosto jiné kafe. Nádherné krajiny, moře a těch možností co se dá všude dělat je neskutečně mnoho. Fakt nechápu co tě zaujalo na rozmázlé a nudné čtyřce.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 18. 9. 2013 21:19

Prej stažená verze jde rozběhat na PC :( ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 9. 2013 21:25

PSK, ty tam nechápeš tu atmosféru. Tu uměj udělat jen městské hry. Ta byla dokonalá tou promakaností. Detaily, ty to dělaly. Celkově mám blízko k hrám od R*. I poslední Max Payne se mi hrozně líbil. Oni to prostě umějí. V už není tak realistická, ale zase je skvělá. Město tam je a mise super. 4 měla i úžasnou fyziku, kde jsi mohl blbnout jen s ní.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 18. 9. 2013 21:27

Peter S. Kenedy píše:Stefi: Ty jsi neviděl ještě žádné gameplay video že se tak ptaš?

tdjohn: Proč tak bezbožně miluješ GTA IV? Já jsem hrál pár hodin, ale kvality pětky to nesahá ani po kolena. Naprosto nudné město, ničím nezajímavé, vůbec mě to nebavilo. Oproti tomu je pětka naprosto jiné kafe. Nádherné krajiny, moře a těch možností co se dá všude dělat je neskutečně mnoho. Fakt nechápu co tě zaujalo na rozmázlé a nudné čtyřce.

Ne, jenom nějakej trailer kde gameplaye moc nebylo, dnes je v gameplayích vždycky ta nejlepší část hry a já se rád nechám překvapit.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 9. 2013 21:45

Nemusíš se bát. Pokud bys bral běžné hodnocení, tak by to muselo dostat hodně přes deset, aby to přibližně sedělo. Nečekal bych tam ale nějaký promakaný příběh... prostě něco jako v SA.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 18. 9. 2013 22:32

Nejdrive nova Lara a ted GTA, opravdu zasnu co za hry jde udelat ke konci zivotniho cyklu konzole. Most mezi generacema.
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 9. 2013 22:39

Stefi - budes brat Pokemony hned pri vydani? Blby je, ze ted vychazi strasne moc her, ktere mi zaberou hodiny nez je dojedu. Letos chci jit minimalne do Assassins Creed 4, Beyond a Watch Dogs, ktery [flame] si mylim, ze mne bude bavit vic nez GTA.[/flame]
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 9. 2013 22:50

tdjohn píše:PSK, ty tam nechápeš tu atmosféru. Tu uměj udělat jen městské hry. Ta byla dokonalá tou promakaností. Detaily, ty to dělaly. Celkově mám blízko k hrám od R*. I poslední Max Payne se mi hrozně líbil. Oni to prostě umějí. V už není tak realistická, ale zase je skvělá. Město tam je a mise super. 4 měla i úžasnou fyziku, kde jsi mohl blbnout jen s ní.

Tam je nějaká atmosféra? Aha :) V tom případě máš pravdu, že jsem ji nepochopil. Ale ne, na druhou stranu musím přiznat, že jsem se nějak moc daleko nedostal, ale je to právě tím, jak ty úkoly byly nudné. Třeba se to rozjede později, ale to už asi nikdy nezjistím, ikdyž nikdy neříkej nikdy :)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 9. 2013 23:08

Nudné většinou jsou, v tom chyba není. Ale třeba pokud jezdíš podle předpisů, děláš ty volnočasové aktivity a sleduješ příběh, tak ta hra je skvěle udělaná a nikde to neskřípe.

Lo!Zza píše:[flame] si mylim, ze mne bude bavit vic nez GTA.[/flame]

Nevypadá to špatně, ale na GTA to těžko může mít. Také se na to ale těším, i když je mi jasné, že rozpočet jako R* to prostě mít nebude. Dobrý příběh by to ale třeba mohl zachránit.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 9. 2013 00:02

PoliceCollector píše:Prej stažená verze jde rozběhat na PC :( ?

Zamysli se :roll:
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod StefiCZ 19. 9. 2013 09:19

Lo!Zza píše:Stefi - budes brat Pokemony hned pri vydani? Blby je, ze ted vychazi strasne moc her, ktere mi zaberou hodiny nez je dojedu. Letos chci jit minimalne do Assassins Creed 4, Beyond a Watch Dogs, ktery [flame] si mylim, ze mne bude bavit vic nez GTA.[/flame]

Jo, to určitě budu, na pár let jsem kompletně sérii vynechal a tahle generace se mi strašně líbí, konečně pořádnej průlom. V podstatě na nic nečekám víc.. :D Ale o tom jinde.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 9. 2013 11:09

A ještě jedna věc mě štve úplně maximálně (nejen v GTA V) - chci jít spát, tak jdu uložit hru a před baráčkem se sama od sebe spustí mise. Kterej blbec to vymyslel? Ještě že byla jen na 20 minut (i na zlato).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 19. 9. 2013 19:18

Také mě to překvapilo :D To je ale jen problém pro veterány, kteří po misi vždy jedou domů. Já jezdíval i v Mafii 2, ale moc dobře si pamatuju, jak jsem v GTA vždy hned po misi jel uložit :D Tady to prostě vypneš a jsi v pohodě.

A co ten jízdní model? Pořád ho zkoumám a některá auta se mi dost líbí. Možná je fakt dobrý. Třeba Mustang je na dálnici úplně luxusní. Pak ale nastoupím do něčeho a dost mě překvapí chování.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod iPakos 19. 9. 2013 21:04

Nevypadá to špatně, ale na GTA to těžko může mít. Také se na to ale těším, i když je mi jasné, že rozpočet jako R* to prostě mít nebude. Dobrý příběh by to ale třeba mohl zachránit.[/quote]

Opět trochu mimo, dle tvojí logiky čím vyšší rozpočet tím kvalitnější hra / filmy ? To je trošku blbost ne ? :))

-- 19. 9. 2013 21:04 --

tdjohn píše:Nudné většinou jsou, v tom chyba není. Ale třeba pokud jezdíš podle předpisů, děláš ty volnočasové aktivity a sleduješ příběh, tak ta hra je skvěle udělaná a nikde to neskřípe.

Nevypadá to špatně, ale na GTA to těžko může mít. Také se na to ale těším, i když je mi jasné, že rozpočet jako R* to prostě mít nebude. Dobrý příběh by to ale třeba mohl zachránit.

-- 19. 9. 2013 21:04 --

Tohle je ta správná citace :P
CPU: AMD FX 8350 4.0 GHz+Arctic Freezer 13 Pro, GPU: Gigabyte N970 G1, MB: MSI 990FXA-GD80,PSU: Seasonic M12II-620, Mouse: Roccat Kone Pure, Keyboard: Roccat Isku, Case: Fractal Define R4 Black Pearl, Headset: Razer Kraken 7.1 Elite
iPakos
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka