Wii U

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 7. 2011 09:35

Ono to bude spis tim, ze na takovym Mariovi neni co zkazit.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 2. 7. 2011 09:45

Neříkej, zrovna třeba při přechodu z 2D na 3D toho šlo zkazit určitě hodně. A jak to dopadlo, každý víme.. Mario 64 - legenda.
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 2. 7. 2011 09:55

Slo toho zkazit hodne. Ale to neznamena ze Mario byl ten jedinny a ultimatni vitez.
Co Crash? Co Croc? Co Rayman?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 2. 7. 2011 10:02

jj Crash byl dobrý dokud jej dělali Naughty Dogs, Croc ten se musím přiznat mě moc nebavil a Rayman me zase nikdy nelákal..Ale svet se z nich nikdy nepo*ral, zato z Maria ano. Pamatuju ty recenze v TV to byly ódy-a ne nadarmo.

dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 7. 2011 10:21

A co je na těch hrách tak dobrého? Nikdy jsem kromě toho Maria nic nehrál, tak vůbec nevím. Jsou tam třeba i dobré příběhy? U toho 3D Maria chápu, že to může být super hratelnost třeba.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod sega.maniac 2. 7. 2011 10:49

Trochu mimo tema, ale zboznuju hasky o tom jak byl Crash super jen za dob Naughty Dogu, prvni dil ma na gamespotu 6,8/10 - nic svetoborneho, dobre byly az pokracovani, jinak kupte si pro PSP oba UMD dily Crash of the Titans a Mind over the Mutant a uvidite ze to neni vubec spatne, pro handheld primo super. Na druhou stranu na takovy Xbox 360 to uz nic extra nebylo, i kdyz tam hra vysla jen tak do poctu jako port.

Nebo Spyro pro X360/PS3, davno uz jej nedela Insomniac Games jako v dobach jeho slavy na PSX a pritom je to neco neskutecneho, bossove jak z Resistance 2, textury v kvalite Gearsu, pohadkova krajina na urovni Folklore (PS3) atd. Vejral jsem na to s otevrenou pusou, luxusni zpracovani..
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 3. 7. 2011 12:41

Teď semsi všiml, že tlačítkona synch. ovladače je na čelním panelu WiiU, pěkně hnusné to je

Lloyd.Irving
Dominating

Odeslat příspěvekod uzivatel_cz 3. 7. 2011 20:13

Lloyd.Irving: podle meho to nebude tak horke a u finalni verze to bude neco jako u Xbox 360
moje konzole >> ostatní konzole
uzivatel_cz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ushi28 9. 7. 2011 16:41

Tak co,jak se těšíte na nintendo WII U?Podle mě to bude pecka :-D ...Herní tablet.to bude good.Na E3 se tam tomu docela dost věnovali,screenshoty z her vypadají taky pěkně.Měli bysme se dočkat her od vývojářů AAA her.Např.Dead space,Mario i need for speedy.Vše to poběží na displeji 8´´a bude to prý supr grafika.Představte si přenosný WII + tvar tabletu a máte to.Jen se bojím,že mezi nintendem 3DS a PSN se to nemusí prosadit.No,uvidíme už brzy. ;-)
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 7. 2011 16:45

Bzy ani ne, letos to nevyjde, ne?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 9. 7. 2011 16:45

Za 1,Napsal jsi to tu 2x 2,Tohle tema ma byt v konzolich ne hanhealdech 3,Tohle tema tam i je takze jsi ho ani nemusel zakladat.

EDIT: Tak uz je to tu jenom jednou :D
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod ushi28 9. 7. 2011 17:00

tdjohn píše:Bzy ani ne, letos to nevyjde, ne?

mluví se o konci 11 nebo pak už někdy v 2012
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 7. 2011 17:06

Podle wikipedie (zdravím SCobru): "The system is expected to be released in 2012 and was unveiled during Nintendo's press conference at the Electronic Entertainment Expo 2011 on June 7, 2011."

To mi přijde spíše jako 2012. Každopádně nikdo mi pořád neřekl, proč bych měl mít displej na ovladači, když se dívám na televizi a ne na ovladač.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 7. 2011 17:30

Třeba kvůli tetrisování věcí v inventáři, mapě, ... hele a věříš, že mě vlastně nic moc opravdu smysluplného nenapadá? A to dovedu okecat skoro cokoliv... Smutné.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 7. 2011 17:38

Také jsem to promýšlel, ale ovladač mám vždy v klíně a nikdy se na něj nedivám. To je právě výhoda ovladače :D Ještě chápu, jak teď Sony vydala trailer, kdy od PS3 odejdu a hru si vemu s sebou ve Vitě, ale to také nepotřebuji. Určitě to ale není hlavní tahák pro Vitu, jenže co je tedy to hlavní pro Wii U?
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka