L.A. Noire

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 21:41

Je možné, že to PC hráči zmáknou, já bych do toho nešel. Na druhou stranu i GTA je dělané na gamepad a už SA bylo na klávesnici horší, takže pokud i přesto někdo hrál GTA na klávesnici, tohle bude to nejmenší :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 6. 2011 21:49

tdjohn píše:A budeš ji pořád mačkat jako blázen? Na gamepadu je to také otrava, ale jde to, u klávesnice si to nedovedu představit

Ano, jestli mackas palcem X na gamepadu nebo ukazovackem E na klavesnici je opravdu rozdil.... :roll:
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 21:51

Počkej, ty znáš jedinou hru na PC, kde takhle mačkáš tlačítka? Já bych nic takového nehrál.

-- 23. 6. 2011 21:52 --

Na mobilu také píšeš ukazováčkem?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 23. 6. 2011 21:55

ja znam vic her, napadlo me ze na mezernik by to bylo idealni protoze by se to dalo dobre mackat palcem
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 23. 6. 2011 21:56

Téměř většina portů z konzolí to má a mám pocit, že druhý Zaklínač to v některých pasážích má taky.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 21:58

Porty z konzolí asi ano :D Myslím ale běžné hraní na PC. Já to nikdy nezažil, ale nic z konzolí jsem asi nehrál. Kromě GTA, které později už na klávesnici skoro nešlo.

Mezerník by šel, ale pořád mi to přijde hrozné.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod powerball 23. 6. 2011 21:59

si nikdy nehral legandarni summer a winter games? tam sem mel kolikrat o klavesnici strach protoze tam se muselo vylozene busit porad do jedny klavesy treba aby jelo kolo a podobne :D
seek discomfort
powerball
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 22:01

Nebo Mortal kombat, co? :D No jo, asi pár věcí dříve bylo, ale teď už bych to nehrál.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 23. 6. 2011 22:02

tdjohn píše:Porty z konzolí asi ano :D Myslím ale běžné hraní na PC. Já to nikdy nezažil, ale nic z konzolí jsem asi nehrál. Kromě GTA, které později už na klávesnici skoro nešlo.

Mezerník by šel, ale pořád mi to přijde hrozné.

Dnes už bohužel téměř neexistuje "běžné hraní na PC" navíc v případě Noir, o kterém je tohle téma, je jasný, že to bude port.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod holubek002 23. 6. 2011 22:03

powerball: Jo, takhle jsem odrovnal enter :-))

Myslim, ze resite blbosti :-) Mackani asi neni idelani (ale to ani na gamepadu), ale parkrat se to uz taky objevilo (napada me Fifa kde se sprintovalo mackanim E). A kdo rika, ze to musi byt resene mackanim. Mohli by to poresit uplne jinak...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 6. 2011 23:32

tdjohn píše:Počkej, ty znáš jedinou hru na PC, kde takhle mačkáš tlačítka? Já bych nic takového nehrál.

-- 23. 6. 2011 21:52 --

Na mobilu také píšeš ukazováčkem?

Jo znam a ne jednu.

Na mobilu pisu palcem. Ale jak to s tim souvisi, to nechapu. Pokud je ovladani na WSAD tak logicky Ecko mackam ukazovackem.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 23:37

Že palec je daleko vhodnější na takové to ťukání. I na mobilu se s ním lépe píše. U klávesnice ale moc palec nevyužiješ.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 23. 6. 2011 23:45

Nevidim rozdil v tukani ukazovackem a palcem...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 23. 6. 2011 23:47

To máš dobré, já bych měl problém.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 24. 6. 2011 09:15

Nechápu, proč by se muselo cokoliv mačkat, však na PC se běžně běhá přidržením shiftu...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka