L.A. Noire

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod StefiCZ 20. 5. 2011 16:48

Nikde jsem tu nenasel tema proto jsem ho zalozil.Tak co jak se vam hra libi?Stoji za to si ji koupit?Zvazuju koupi ale bojim se ze u ps3 verze bude zase tak zmrsene rozliseni a bude to opet jako prohnane filtrem, muze mi nekdo rict jak to na ps3 tedy dopadlo?
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 5. 2011 16:52

Konečně se někdo našel :D Hrál jsem zatím asi 6 hodin a docela to jde. Rozhodně tě to neshodí ze židle, ale udělané je to parádně. Na PS3 to s R* hrama nemá nic společného. Rozlišení to má pravděpodobně 720p a nějaký trochu AA a hlavně Vsync. Sekané to občas je, ale stejně většinu času hledáš důkazy a mluvíš s lidma, takže žádný problém. Hru doporučuji, ale jako pecku roku asi ne, i když časem se to možná rozjede a fakt se budu divit. Recenzenti ale nic takového neviděli. Já to vzal hlavně kvůli R*.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 20. 5. 2011 17:12

Takze rikas ze je to nekde jinde nez GTA4 jo?Me zadny ,,next-gen,, GTA nebavilo a mozna to bylo kvuli tomu rozliseni proste se na to nedalo divat :( Jestli to vypada lip tak do toho asi pujdu protoze tady ty detektivky mam rad a obcas si u hry zamyslet neni na skodu diky.
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 5. 2011 17:19

Nemá s tou bezva technologií vůbec nic společného. U GTA to po posledních patchích vypadá skvěle, i když troch svérázně. Je to pravděpodobně jedna z nejhezčích her na PS3 společně s RDR, která používá to stejné. Rozlišení GTA a RDR (je stejné) je pořád větší jak u COD, takže rozlišením to nebude.

Vypadá to na 720p, ale zuby jsou vidět, i když ne na všem, takže něco je vyhlazené a něco ne. Je to zajímavá pomalejší hra, kterých je na trhu málo, takže bych se nebál, že by tě to nebavilo, jen to chce vědět, že je to o tom hledání a mluvení.

-- 20. 5. 2011 17:20 --

A hratelnostně je to také úplně jinde. GTA je jen o zabíjení a většinou stále stejným způsobem a tohle je o hledání a přemýšlení.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod StefiCZ 20. 5. 2011 20:29

No tak lidi piste jak jste z toho moc nadseni at jdu vyhodit tech 1399,- s cistym svedomim :D
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 5. 2011 20:37

Já to ještě nemám a asi ani dlouho mít nebudu - prachy došli.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod majoran 20. 5. 2011 20:38

ja som na deviatom pripade a zatial som nadseny. az na to ze my posledny pripad moc nevysiel :) pre mna spolu s mass effect 2 a Portal 2 zatial najlepsia hra roka, urcite. a to som sa trochu bal, pretoze posledne GTA povazujem za velmy zlu a nudnu hru a ani RDR ma moc nebavilo. ale L.A. Noire je super, aspon zatial.
jedna otazka pre tych co to hraju druhy krat : ma zle vyriesenie pripadu nejaky dopad na pribeh? lebo po poslednom pripade na mna nadriadeny dost nahucal a poslal spat na ulicu :) uvidim jak to bude pokracovat, ale tipujem ze keby som to vyriesil inak, tak by to dopadlo trochu inak.....
majoran
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 5. 2011 20:51

N.Marko: Ti to pak půjčím ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod StefiCZ 20. 5. 2011 21:05

N.Marko píše:Já to ještě nemám a asi ani dlouho mít nebudu - prachy došli.

Jo tak takhle vypada muj beznej stav 8-D Ale na Noire su docela zvedavej.I kdyz to stejne vypada tak ze to koupim az bude tak za 5-8 stovek protoze Rockstaru moc neverim.
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 5. 2011 21:10

SCobra píše:N.Marko: Ti to pak půjčím ;-)

To by jsi byl hodný, ale máš pocit, že na to budu mít čas? Jestli to je dobrá hra (a zatím to vypadá, že ano), tak si ji ze sběratelských důvodů (když už z žádných jiných) stejně koupím někdy v budoucnu na aukci. Nebo třeba taky ne, to nemůžu vědět. Ale momentálně mám dost práce abych časově stíhal co mi posíláte, plus spoustu restů a ještě k tomu těch pár must-hawe věcí co mne zajímají. Nakonec by to dopadlo tak, že by mi to leželo pod televizí čtrnáct dní, hře bych věnoval tak dvě hodiny a pak ti to poslal, protože by mi to bylo blbý/líto si to nechávat déle. Já se znám, takže díky za nabídku, ale radši odmítnu.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 5. 2011 21:31

Mám nahráno 2-3 hodiny a zatím je to čím dál tím lepší. Ta hra je hlavně o příběhu, vyslýchání, ježdění a prohledávání místa činu. Chce to ale umět dobře anglicky, protože i mě se často stává že něčemu nerozumím a to jsem si myslel, že jsem na tom s angličtinou dobře. Hraju to s iPodem v ruce, kde mám nainstalovaný slovník :D Pro mě zatím určitě nej hra tohoto roku.

Stefi: LA noire byl tvořen primárně na PS3, takže se neboj, že by to na PS3 dopadlo nějak špatně. Proč 1399? Na xzone ho máme za 1299 :D

Jinak doporučuji všem kdo tu hru chtějí rychle pro ní skočit, protože to je nedostatkové zboží stejně jako to bylo s RDR. Sám mican mi dnes psal, že byl v Alze, gamehousu a gamescape a nikde to neměli.

Včera jsem si z hutu objednal 250 stránkovou příručku ke hře tak jsem zvědav jak bude vypadat :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 5. 2011 21:35

Já věděl, že se to bude PSK líbit :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 5. 2011 21:42

Jo, je to super hra... Ale mě na těch hrách strašně štve to ovládání... Nemůžu si pomoct.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 5. 2011 21:43

Jo, je to hra přesně dle mého gusta a ne pořád dokola samé RPG, FPS a jedem :D tohle je prostě něco jiného, něco co tu nebylo. Já se na LA těšil už hodně dlouho a sledoval jsem každý nový trailer a počítal každý den do data vydání :D

-- 20. 5. 2011 21:43 --

Jo, ovládání auta je někdy na zabití to je fakt :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 5. 2011 21:50

Mě spíš štve ovládání panáka :D Furt se o něco zasekávám, v místnostech nic nevidím a tak - mám na konzoli radši pevnou kameru.
SCobra
Godlike

Další stránka