KILLZONE 3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 6. 2010 13:02

Nevidím moc smysl v tom, aby PS3 only FPS podporovala myš. Hraní na gamepadu je stejně lepší a přidání podpory myši přinese jen problémy.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 27. 6. 2010 14:01

tdjohn píše: Hraní na gamepadu je stejně lepší
Jak pro koho, pro mne ne. Analogy jsou na můj vkus moc neohrabané a necitlivé.

Se zbytkem příspěvku však docela souhlasím.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 6. 2010 14:24

Pokud jde pouze o citlivost, tak určitě. Když bych měl ale porovnat komfort hraní FPS na PC a na konzolích, tak je to úplně o něčem jiném. Proto si myslím, že když někdo hraje na konzolích, tak ví, že na PC by mohl mít lepší reakce, ale zase za cenu větší únavy rukou. HC hráči stejně milují svoje PC kvůli všemožným nastavením, tak je nikdo podporou myši nepřitáhne.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Torham 27. 6. 2010 14:35

Pohodlí si u PC uděláš taky, jen se ti musí chtít :) A co se týče nastavování, to je fakt. Ale zase já jsem člověk, který si zahraje i ten Killzone - kvůli hře, ne kvůli ovládání či nastavování detailů :)
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2010 14:55

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 27. 6. 2010 15:01

Lo!Zza píše:beat - myslis treba hitboxy pres pul postavy? To je zajimave ze spousta FPS je na PC i na konzole, a jsou nadesignovane uplne stejne... :hm
Já nevím..buď jsi tak zaslepený, nebo jsi to nehrál.

Ano, některé multiplatformní hry se tak opravdu dělají. Jsou stejné, jen se na konzolích dělají větší hitboxy. To je jedna z možností. Možnost druhá je exkluzivní hra, která rozhodně nemá velké hitboxy(pokud bys KZ2 hrál, a pokud možno na nějakou vyšší obtížnost tak bys to viděl) a je prostě nadesignovaná tak, aby se skvěle hrála právě na ovladači.

Jsem zvědav, jak si u KZ3 poradí s MOVE. :-)
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 6. 2010 15:15

Torham.
Myslím pohodlí pro šlachy a další části ruky. Na PC jsem hrával dost, ale teď už bych se na myš s klávesnicí nevrátil ani za nic. Hlavně nikdo ti nezabrání si připojit k PS3 myš přes nějaké udělátko a hra to uvidí jako gamepad.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 6. 2010 15:40

beat píše:Já nevím..buď jsi tak zaslepený, nebo jsi to nehrál.

Ano, některé multiplatformní hry se tak opravdu dělají. Jsou stejné, jen se na konzolích dělají větší hitboxy. To je jedna z možností. Možnost druhá je exkluzivní hra, která rozhodně nemá velké hitboxy(pokud bys KZ2 hrál, a pokud možno na nějakou vyšší obtížnost tak bys to viděl) a je prostě nadesignovaná tak, aby se skvěle hrála právě na ovladači.
)

Mne se na ovladaci skvele nehraje, takze tak nadesignovana neni. Ano, jsem zaslepeny Sony Hater. :D :D

jeste mne teda vysvetli jak se design konzolove FPS lisi od FPS an PC.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2010 15:54

Jo to by mě taky zajímalo. Snad jenom jakousi pomalejší hratelností, s gamepadem ti bleskové reflexy moc nepomůžou.

Dobře se ti to nehraje, protože jsi levej :D
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 27. 6. 2010 16:05

Marko: Pěkná, moooc pěkná akce s tím jetpackem. Mám však pocit, že tohle video jsme viděli na E3 :)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2010 16:11

Jo, to je ono, ale tohle je trochu delší a nesestříhané.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 27. 6. 2010 18:06

N.Marko píše:Dobře se ti to nehraje, protože jsi levej :D

Ne, dobre se mi to nehraje, protoze to je FPS na gamepadu. ;-]
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 6. 2010 18:46

No dyk ríkám, jses levej :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 6. 2010 18:59

FPS na gamepadu je nějak odlišná od jiných typů her na gamepadu? Mně se hraje dobře všechno.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 28. 6. 2010 08:37

Stopněte ten flame!
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka