KILLZONE 3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 24. 5. 2010 18:11

Tak je to officialne a tak si hadam zalozime vlakno, pretoze tato hra zase posunie latku technologii o akych sa nam len snivalo a to vo forme spickoveho programovania a efektivneho vyuzitia tej najlepsej konzole na trhu, ktora ma to nejlepsie este len pred sebou..

Obrázek

http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 011786.jpg

Obrázek

http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 016942.jpg

Obrázek

http://ps3media.ign.com/ps3/image/artic ... 014348.jpg

N.Marko, dufam, ze sa tu o to postaras ako o KZ2 vlakno :))
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 5. 2010 18:14

Yep, udělám co budu moci :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 24. 5. 2010 18:18

Nejsou to zase rendery? :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 24. 5. 2010 18:21

Aj keby to vypadalo PRESNE ako KZ2 len v dzungli a potom snehu, tak to bude stale spicka.. lenze vieme, ze to bude technologicky vyspelejsie, zejo.. to staci. :))
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 24. 5. 2010 18:22

Já jen rýpu, víš jak. :D V životě jsem PS3 ovladač v ruce neměl. Jen si pamatuju tu aféru s renderem u dvojky Killzone.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 24. 5. 2010 18:26

Tak final build bol imho odost lepsi ako to 06' E3 demo. to bol len cisty skript, ale samotny gameplay bol lepsi a odost narocnejsi,, preto aj upustili od vehiklov.. vtedy.. teraz uz urcite budu ;) ak bude v multaku pobna mecha ako v story KZ2, tak som jasny :love:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 24. 5. 2010 18:27

Sice je to na nejdokonalejší hra na nejdokonalejší konzoli, která má ještě všechno před sebou, ale jinak to vypadá na dnešní poměry zcela průměrně (aspoň ze screenů).

KZ2 byla sice všude velebena za grafiku, ale taky jsem se z ní na p*del neposadil (pravda, hrál jsem to jen chvilku).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Torham 24. 5. 2010 18:29

USER: Ona ta grafika nebyla technologicky zcela na výši, ale měla pěkný art design. Zničený Helghan tam byl moc pěkně ztvárněn a některé lokace byly moc hezké :))
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 24. 5. 2010 18:30

Ale tak zase hezký to je a o to to jde. Stejně si myslím, že tohle jsou renderovaný momenty, takhle hladký hrany nejsou ani v Crysis super mega plná palba modifikaci.
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 5. 2010 18:31

user: Chlape kdyby jsi viděl jakou šťávu a efekty má třeba tahle mapa na živo, asi by jsi na pětníku obrátil ;-) 8-)
Obrázek

-- 24. 5. 2010 19:32 --

Imho se mi nezdá, že by to byl redner, po tom průšvihu před lety by si tohle asi ani nedovolili :D
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Torham 24. 5. 2010 18:34

Marko: Na tom tvém obrázku je moc pěkně vidět ten art design KZ2 :) To se mi prostě líbí, surrealistické ztvárnění zničeného světa bičovaného neustálými bouřemi a ozařovaného světly výbuchů a výstřelů. Strašně se mi líbila atmosféra helghanských měst, kde celé budovy byly doslova napadrť a tvůrci neopomněli ani detaily jako nápisy či všelijaké dráty :))
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage

Odeslat příspěvekod USER47 24. 5. 2010 18:36

Jasně že to vypadá výborně, ale to už dneska skoro každá hra. KZ neukazuje nic, co už by předtím nepředvedly multiplatformy jako je Metro, MW2, BFBC2 apod.

Torham: Mně se tam právě ta podivná zelená stylizace moc nelíbila, ale to je asi věc vkusu.
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 24. 5. 2010 18:40

User, musis sa zamysliet nad tym, co vsetko sa dialo na screene. oproti tomu je holy crysis totalna zumpa. ale taky jungle level v crysis, spraveny dodatocne, tak to uz je ine kafco. A KZ2 nebol vychvalovany len-tak je to spickovy development na konzolu, ktora je po hrubom grafickom vykone (GPU ak by si to bral ako PC-ckar) jak kalkulacka.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 24. 5. 2010 18:42

Mě se na KZ právě líbil ten art desing. Bez něho by to pro mě byla další obyčejná střílečka.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 5. 2010 18:44

USER: Metro jsem neviděl (tedy PC verzi na videu ano, ale pochybuju, že by Xboxová vypadala lépe, než KZ2). Každopádně tohle je jeden level, tady máš další dva s rozdílným laděním:
Obrázek
Obrázek
N.Marko
Godlike

Další stránka