Red Dead Redemption

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod 8Paul 1. 8. 2010 19:12

Těm autosavům něvěřím z principu, jsou takový..."messy".
Jde ukládat tím campfirem, což je good, to jsem zjistil před chvilkou : ).Ale stejně bych radši klasickej quicksave jak ho znám z PC.
"War does not decide who is right, war decides who is left."
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Gaspyk 1. 8. 2010 19:26

8Paul: Podle me je nejlepsi zadny save :) Resp.v RDR sem se nikdy nebal hru vypnout kdyz sem odbehl a nechtelo se mi ukladat,posledni prubeh sem mel beztak na 100% ulozeny,pokud sem nebyl primo v nejake misi ovsem :)
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 8Paul 2. 8. 2010 18:55

Mám bug - zničehonic nefunguje auto aim na zvířatech (na lidech jo) - opravuje to patch?
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod 8Paul 2. 8. 2010 20:22

Tak už jsem to vyřešil - uložil jsem to, vypnul hru a nahrál.

Ale další glitch - jeden bandita byl uvnitř skály (byla mu vidět jen ruka, jen občas, nešel zranit zbraní) - tak jsem vzal nůž, Marston ho skrze skálu podřízl a pak mě to jakoby shodilo na zem mimo skálu (naštěstí mě to nezabilo).

Pár glitchů by se našlo, ale to je expected u hry takový velikosti..
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 8. 2010 21:49

Jakou verzi máš? Od vybalení z krabice to nemělo připojení na net?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 2. 8. 2010 22:33

Tak tak.
Ale co jsem googloval, tyhle problémy mělo spousta lidí na obou konzolích.
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 2. 8. 2010 22:36

Na začátku určitě, ale potom vyšlo dost oprav.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod gemarc 7. 8. 2010 09:42

Zdar. Hraju zatím jen krátce a s spíše se kochám krajinou a užívám si prostředí. Nenapadlo mne kempovat, jak na to?
gemarc
First Blood

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 8. 2010 10:33

Otevřeš satchel a vybereš camp.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod 8Paul 7. 8. 2010 11:37

Jsem v mexiku (50%) a už mě to nebaví tolik jako na začátku..nějak se mi ta rockstar "písmena na mapě" formula začíná přejídat.
8Paul
Killing Spree

Odeslat příspěvekod gemarc 9. 8. 2010 12:38

tdjohn píše:Otevřeš satchel a vybereš camp.

jj už jsem si všimnul :)

Párkrát se mi ve filmečcích prolínali textury, někdo mnou prošel, dva koně v sobě, povídali jsme si uvnitř povozu a tak, ale to nic nemění na tom že je to zatím skvělá hra :) (zatím pár misí v mexiku)

Jo, největší zásek jsem měl v misi kdy odvážíte i Irishem náboje do gatlingu na povozu. Bohužel mne smázli a po loadingu posledního autosave se mi neotevřela vrata, koně šlapali jak zjednaní a ne je provalit :). Předchozí save jsem měl 2,5h zpět :D
gemarc
First Blood

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 10. 2010 14:23

Ode dneška je na store ke stažení undead nightmare DLC - singleplayerový příběh se zombie + nové zbraně, zvířata, multiplayer mody atd. za cenu 270 Kč, pro plus uživatele za 216 Kč...k té příležitosti vyšel taky za výhodnou cenu balíček všech 3 DLC co vyšly za 519 Kč, což je dobrá cena když vezmete že by vás vyšly normálně na 810 Kč

Tady je trailer http://www.gametrailers.com/video/launc ... ead/706596
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SmartinS 26. 10. 2010 16:33

A ten komplet za 519 kč je jen pro Plus nebo pro všechny? Chystám koupit všechny 3 dlc.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 26. 10. 2010 17:24

Pro všechny

Už jsem ten undead nightmare zkoušel a opravdu můžu říct, že je to skvělé...zombie jsou někdy dost rychlí a nepříjemní, atmosféra jako ze starých hororových filmů, prostě tomu nic nechybí...ale samozřejmě jsou to zatím jen první dojmy z první mise nic víc
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SmartinS 26. 10. 2010 17:42

A přidává to i něco do mp?
SmartinS
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka