Red Dead Redemption

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 6. 2010 09:51

Vylepšení grafiky je určitě možné. Z GTA také časem udělali docela hezkou hru. Jen to rozlišení se mi nezdá. 640 vs. 720 se dá dobře dobře poznat ve městě, protože je tam plno rovných linií, ale u té prérie to nebude tak lehké. Na TV by to mělo vypadat při obou rozlišeních dost dobře a určitě to nebude moc poznat.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 6. 2010 10:41

No to by ses divil ale ten rozdíl na FULL HD TV je poznat velmi dobře...rozlišení se opravdu změnilo...škoda, že o téhle hře tu skoro nikdo nediskutuje a nikdo další to nepotvrdí
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 28. 6. 2010 10:49

Tak FULL HD a HD ready jde poznat i u normálních her. Zkus si pustit GT5:P. Ten rozdíl je prý šílený.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 6. 2010 10:54

To je právě to zajímavé. Kdyby se změnilo rozlišení na 720p, tak ten rozdíl nebude moc znatelný. Kdyby použili jiné AA a další efekty, tak to by bylo poznat, ale ten rozdíl v rozlišení je moc malý na to, aby to byl velký rozdíl. Rád bych o hře diskutoval, ale GTA jsem měl hned, jak vyšlo a ta grafika a FPS problémy mi dost pokazily celý zážitek. Nechtěl jsem to stejné zažít u RDR, protože takových her moc nevyjde. Opravdu nevím, asi to budu muset také pořídit.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 6. 2010 11:00

To si teda nemyslím, že nebude moc znatelný. Přeci jenom televize obraz upscaluje na velikost obrazovky a tedy při 720p musí míň prokládat, takže bude obraz ostřejší.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 6. 2010 11:02

RDR je pro mě jedna z nejlepších her vůbec a taky hra, u které jsem strávil nejvíc času...přes 100 hodin...tolik mě žádná hra nechytla...ted vyšly zdarma ty MP COOP mise a jsou dost těžké ale hodně dobré...grafika je naprosto v pohodě věř mi...kolikrát se jen kochám přírodou...určitě kup, neprohloupíš, podle mě zatím nej hra roku 2010
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 6. 2010 11:08

Právě počítám s tím, že to bude zase bezva hra a chci si ji parádně užít. Chtěl jsem počkat na pár patchů a také na to, jak to bude s tím rozlišením dál.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Gaspyk 16. 7. 2010 14:21

Když zabiju omylem civilistu,muzu hru stale dokoncit na 100%?

Jinak mam za sebou asi 4h,zkousel sem i coop mise a libi se mi,velmi :)
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 16. 7. 2010 21:32

ak to bol nejaky "stranger" co bol na mape ako "?" tak nemozes.. presne to iste sa stalo mne, aj preto som to prestal hrat.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 16. 7. 2010 21:37

se respawne za jeden den ve hre
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 17. 7. 2010 16:08

to asi tazko :)) este ta aj sama hra upozorni, ze od tejto chvile niektore veci nebude mozne dohrat.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 7. 2010 14:57

Tak das load a máš ho tam zas ne? Kde je problém? Jinak pokud zabiješ nějakého obyčejného civilistu tak hru můžeš v pohodě dohrát na 100%
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gaspyk 18. 7. 2010 16:49

Je k něčemu ten Rockstar sociál club v RDR?

Nahráno 10h...baví,zatím objevuju co se dá,nikdy se nenudím.... :)
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 7. 2010 22:04

V social clubu se můžeš podívat na různé statistiky, dostaneš jeden obleček a statistiky můžeš porovnávat s kamarády...třeba achievmenty/trofeje nebo 100% splnění
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gaspyk 20. 7. 2010 13:33

PSK: Díky zkusím

Mám za sebou mexico,ty nové mise na severu jsou super,obtížnost šla pěkně nahoru,takový medvěd mě pěkně dokázal potrápit,průnik moderních technologií je fajn(dostanu možnost řídit auto? heh)

2měsíce mě skoro nebavilo hrát,ale Red Dead to rozseknul,uvidíme jak se mi bude líbit Mass Effect 2 ale pro mě zatím hra roku...a to mi přišlo GTA IV nudné :)
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka