Red Dead Redemption

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 9. 6. 2010 12:49

zo zaciatku ma to bavilo, az pokial to nebolo furt dokola.. proste NUDA. aj ten multak je uplne onicom. a prisiel som nato, ze mi asi nesedi ten western, ja proste potrebujem jazdit v aute a kukat sa na tlmice ako peruju, ked videm na obrubnik,, pocuat muziku atd. nocny zivot v meste a nie cvalanie po prazdnych planinach. keby tam bol aspom nejaky loot v tych opustenych usadlostiach, ale nikde nic.

dnes akurat rozmyslam, ze to predam, pokial to ma este nejaku cenu ( a pockam si na mafiu 2) ;)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 6. 2010 12:52

Tak to já mám přesně naopak...jezdit po městě a čumět na paneláky mi příjde totální nuda...ale naopak se projíždět na koni v krásné krajině při západu slunce je prostě nádhera...kolikrát se jen zastavím na útesu a kochám se okolím
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 9. 6. 2010 12:56

aj to bolo.. ako hovorim,, zo zaciatku som to celkom zral, ale ked zistis, ze to furt dokola, tak to unudi.. 90h hovoris? a to sa este "prechadzas okolim" ? nieco mi tu nesedi.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Chumbaba 9. 6. 2010 13:13

Jj, všechny tyhle činnosti jsem dělal a co já vím, třeba RDR nakonec dohraju, ale myslím, že Rockstaři se příliš chytili do pasti freeform. Klíčem k úspěšné freeform hře (jako je San Andreas, Gothic 3 nebo Oblivion) je podle mě zlepšování postavy a budování něčeho ve hře. V San Andreas se postavě zlepšovalo střílení, řízení a další skilly, navíc šlo (už od dob Vice City) vydělávat peníze a investovat je do nemovitostí, bylo tam zabírání území v turf wars atd. O skutečných RPG ani nemluvím. V Red Dead Redemption sice jsou různé aktivity, ale nic moc z nich ve hře člověk nemá. Skilly tam moc nejsou a jestli postřílím na bullet time dva bandity nebo šest je mi celkem jedno. A že mi nabíhají nějaké statistiky a procenta v menu je mi upřímně jedno. Menu není hra.

Problém je, že všechny ty činnosti ve hře podle mě nemají žádný smysl. Nemám pocit, že by moje postava nějak výrazně sílila, že by uměla něco nového, že by bohatla nebo se nějak vyvíjela. Ty drobné bonusy za vyšší fame atd. mi přijdou celkem jedno.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 6. 2010 13:27

Ono to bude i na PC?! No to je skvělý! Další westernová hra! Akorát nároky budou jak u GTA4, čili mám smůlu že? :-(
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod spajza X 9. 6. 2010 13:34

Ze to bude na PC si vycital kde ? :))

Inak tiez my chybal nejaky progress, ale mne to HLAVNE zabila ta nestasna nahoda, kedy som si zabil jednoho zo strangerov ako som pisal. (konkretne toho, co skladal to "lietadlo" na jednom vrchole v Mexiku a chcel nejake pierka atd, tak som isiel lovit hned oproti na vrchol, kde bol dalsi NPC, ktory chcel lovit vlkov, mno a pri love som odbachol toho letca na protilahlom kopci :D akoze pekne ma to vytocilo, pretoze do toho momentu som mal vsetko na 100% co je akoze kopec hodin /neviem kolko/ a uz to nezapnem).. no a tym padom som prisiel o ten jediny progress co ta hra mala.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 6. 2010 13:36

Chumbaba píše:Asi si teda počkám na PC verzi, protože se mi nechce tuhle hru hrát dvakrát a na PC ji tak jako tak zkusím znova.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Chumbaba 9. 6. 2010 13:42

To je jenom taková moje úvaha, od Rockstaru vyšlo na PC snad úplně všechno, no ne?
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 9. 6. 2010 13:59

Určo bude na PC, ale ne hned.
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod spajza X 9. 6. 2010 14:38

Jako tiez verim, ze bude PC verzia.. ale nejako ma to moc netoto :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 6. 2010 15:28

Chumbaba tak mě to prostě baví plnit a hlavně bude pro mě odměna nasbírat 100% a platinovou trofej kterou nemám ještě ani jednu

Spajzo, tak proč sis nedal LOAD když jsi zastřelil toho strangera?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 9. 6. 2010 16:40

mal som kopec nahrate BEZ SAVU a myslel som, ze sa to bude dat aj tak.. nedalo :))

anyway.. predal som to v GAME za 37 euro, co je myslim slusny deal ;) majte sa tu fajn. :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Chumbaba 9. 6. 2010 19:59

Já osobně ani nevím co to platinová trofej je...? Evidentně o hodně přicházím.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 10. 6. 2010 16:26

RDR 97% complete...tohle bude má první hra kde budu mít splněno naprosto vše...pak ještě platinu a je to
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 6. 2010 18:45

Víte o tom, že nový update vylepšil PS3 verzi na 720p? Paráda ne?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka