Red Dead Redemption

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 12. 11. 2011 17:49

Není zač, já to taky třeba neveděl. :D
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod muftu 13. 11. 2011 00:39

StefiCZ: s tym Canis Canem Edit absolutne suhlasim - skvela hra, moja prva hra na 1000G - hovorim samozrejme o Bully Scholarship Edition
X360, Xbox, PS3, PS 2, Wii U, Wii, GC, N64, SNES, Sega DC, Sega MD, 3DS XL, 3DS, GBC, GBA SP, GB Micro, GB, PSV, PSP
muftu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod StefiCZ 13. 11. 2011 01:21

Teda, chvíli jsem přemýšlel o čem to mluvíš, potom mi ale došlo že hra se dočkala portu na wii a X360 :) Tvůj koment mně ale ještě trochu více nakopl asi se do něj vážně pustím znova...
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 11. 2011 14:26

Pro mne to je také jedna z nejlepších sandboxových her vůbec.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 4. 2013 09:59

Netušil jsem, že tahle hra má na PS2 předchůdce :-O Tak to je horký kandidát na nějakou tu emulaci :-) Hrál to někdo? Je to dobrý?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod StefiCZ 25. 4. 2013 10:04

No hlavně to vůbec není sand-box, je to čistě lineární střílečka. Není to úplně špatný a je tam pár svěžích nápadů, kdyby se mi to tu ještě někde v originále válelo tak si to možná ještě zahraju ale kupovat to nebo se nedej bože trápit s emulácí, to asi ne :)
PC, PS1, PS2, PS3, PSP, PSVita, Xperia Play, Mega Drive, Dreamcast, SNES, GameCube, Wii, 3DS, Xbox360
StefiCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 4. 2013 11:01

Vůbec bych si nekazil dojem z RDR předchůdcem. RDR patří k tomu nejlepšímu, co jsem hrál a pokud to někdo nehrál, tak o dost přišel. Je to něco jako GTA 4. Jinde nic podobného neuvidíš a je to skoro pro každého, takže se nemůžeš splést. Jen je asi dobré si před tím pustit nějaké westerny, abys byl trochu v obraze.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 4. 2013 11:09

Jenže on nemá konzoli, takže RDR asi bude těžko hrát :)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 25. 4. 2013 11:21

Stále se prodávají. Sehnat revolver také nebude úplně jednoduché. Jestli ale mám poradit, tak rovnou skočit na RDR.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod rodierczuk2 30. 4. 2013 08:56

Tak RDR sem koupil v patek za 250kc :) do sbirky..
rodierczuk2
Killing Spree

Předchozí stránka