Red Dead Redemption

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 5. 2010 14:54

No jako podle toho odkazu ta moje PS3 verze vypadá graficky jako ta na X360...ani náhodou že by to bylo takhle rozmazané...fake jako prase a naprostá blbost...PS3 verze je naprosto v pohodě
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gaspyk 27. 5. 2010 15:09

PSK: Tak to dokaž ;-)
nevím dál...
Gaspyk
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 5. 2010 15:10

Otázkou je jak :-) kdybych to vyfotil fotákem tak to bude na prd kvalita
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 27. 5. 2010 18:18

Je jasne ze na tvojej telke to vypada lepsie ako tie kompresnute videa.. lenze vies ako vypada ta 360 verzia? tiez lepsie. Ono to je jedno, pretoze spravili celkom dobry port, nieje to ako GTA IV napr. a uz napr tie datace k GTA IV vypadaju odost lepsie ako cela hra. a RDR je zase niekde inde.

Mna jedine co zarazilo, bolo doskakovanie textur na 360 a to stale a presne na tych istych miestach, ktore boli ukazovane ako priklad na PS3 verzii a to tak, ze na 360 niesu.. problem je, ze prave na tej 360 ich vidim ked hram. cele je to divne.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod USER47 28. 5. 2010 21:58

Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 5. 2010 22:12

No přijde mi to víceméně stejný.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod -Dreamer- 28. 5. 2010 22:13

Tak máš v očích redukci rozmazanosti. :D
Let me tell you of the days of high adventure! Let me tell you the tale of the last child of Bhaal, the one that went against the prophecy!
http://dreamer.blog.doupe.cz/
-Dreamer-
Dominating

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 28. 5. 2010 22:55

Ještě tam schází nápis "Najděte deset rozdílů" :D
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 5. 2010 23:00

-Dreamer- píše:Tak máš v očích redukci rozmazanosti. :D

No to je možný, protože ten rozdíl mi opravdu nijak dramatický nepřijde.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 29. 5. 2010 14:01

Ani na Xboxu ani na PS3 jsem to nazivo nevidel. Ale pokud to muzu posoudit podle tech obrazku, tak ta rozmazana PS3 verze je opravdu o dost horsi.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 29. 5. 2010 14:05

Ale v těch videích to poznat není... Takže nevím, kde berou ty obrázky...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod spajza X 29. 5. 2010 18:22

obrazky su DIRECT stationarne screeny, tam to je vidiet.. v pohybe v kompresnutom videu ani nie..

Ludia.. vcera som to zase hral a omylom si zastrelil (?) jedneho otaznika.. takze na 100% mozem zabudnut a tymto padom ma to nejak prestalo bavit, nejak to stratilo caro. a celkovo ten multak je nejak nezazivny a ja som to chcel zo 40% ako oddychovku na multak. takze to asi vymenim za mafiu2 ked vide. :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Chumbaba 9. 6. 2010 09:44

Tak já nevím, to RDR, ze začátku se mi to líbilo, ale jsem asi v půlce (v Mexiku) a je to pořád dokola to samý, jedna střílecí mise následuje druhou, ani nápaditý to podle mě moc není. Krajina je hezká, ale fádní. Peníze se dají rychle vydělat v jedné minihře, takže k čemu ty ostatní. Když to srovnám i s GTA4, tak mi hra připadne překvapivě nudná. Srovnávání se San Andreas vůbec nepřichází v úvahu. Zřejmě se zopakuje osud Bully, kterou jsem nakonec z nudy taky odložil. Asi si teda počkám na PC verzi, protože se mi nechce tuhle hru hrát dvakrát a na PC ji tak jako tak zkusím znova.

Rockstaři by měli urychleně zkusit něco nového, protože jejich GTA řada je od San Andreas pořád horší a horší. V GTA4 to alespoň doháněli perfektním světem a spoustou vtípků a blbůstek kolem, ale tady? Písek, kaktusy a pásovci.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 6. 2010 12:36

Jaksi jste nepochopili význam té hry...vždyt je tam strašně moc možností co můžete dělat...challenge (lovit zvěř, sbírat poklady atd.), plnit stranger mise, chytat zločince do lasa, krotit koně, dělat nočního hlídače + plnit věci pro trofeje...hlavní dějová línie je někdy příliš moc o střílení, ale právě proto jsem v té hře už strávil 90 hodin, protože plním ostatní věci...už mám přes 90% splněno...snad to bude moje první hra s platinou...nebude to sice lehké, ale ta hra mě tak baví jako žádná jiná
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka