Red Dead Redemption

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod SmartinS 18. 6. 2010 22:39

Takže by to teď mělo vypadat jako na X360?
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 6. 2010 22:44

Dalo by se říct...zkoušel jsem to už i na FULL HD TV a vypadá to v pohodě...určitě ne tak hnusně jako předtím patchem
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 19. 6. 2010 23:49

Takze nieco ako Ghostbusters PS3?
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 20. 6. 2010 22:39

Asi jo, jen je zvlastni ze samotni tvurci to v popisu patche ani neuvadi
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod spajza X 20. 6. 2010 22:46

Tak bill je rad ze "ostava" xboxova verzia "stale" najlepsia :)
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 26. 6. 2010 02:01

no si tak jedu krajinou a najednou jezdec vedle zastavi miri ke kameni, ja zastavim v ocekavani ze tam neco schova a on zacal curat ehmm,,
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 6. 2010 13:23

Je ta změna rozlišení už někde potvrzená?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 27. 6. 2010 13:28

Potvrzení samotným hráčem ti nestačí?
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 27. 6. 2010 13:43

Záleží na způsobu, jak na to přišel. PS3 a jeho výkonu věřím, ale R* už několikrát ukázali, že Xbox je pro ně hlavní platforma. Takovou novinu by si určitě nikdo pro sebe nenechával.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 27. 6. 2010 20:30

Rockstar prostě nechtěli přiznat, že PS3 verze měla nižší rozlišení, takže se asi nechlubili když ho zvedli

Co mě ted ale štve, zkoušel jsem ty coop multiplayerové mise a ikdyž jsou tam checkpointy, tak pokud s kamrádem oba zemřeme, tak musíme jet uplně od začátku...a že ty mise nejsou lehké
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 27. 6. 2010 21:30

no jak zacnu hrat RDR tak se mi televize prepne na 1280x720
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 6. 2010 08:02

Už od začátku se počítalo s tím, že to bude dost podobné jako u GTA 4. Právě proto by mě překvapilo, kdyby udělali 720p a nikomu o tom neřekli.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 28. 6. 2010 08:16

Když televize píše 1280x720 tak to běží ve 1280x720... Pravda, může jít jen o upscaling, ale to by PSK netvrdil, že to vypadá líp, protože by to vypadalo o poznání hůř.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 6. 2010 08:24

To ne, PS3 neumí přímo zobrazovat různá rozlišení a hra si musí vybrat, které se nejvíce blíží. Umí například těch 720p, ale třeba u toho GTA se to počítá v menším a potom se dělá upscale na zobrazitelné rozlišení. Rád bych tomu věřil, ale moc se mi to zvýšení nezdá.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 6. 2010 08:40

Prvně s tím přišel jeden kámoš který mi hned po updatu říkal, že se mu ta grafika zdá lepší...pak jsem jel ke známým protože chtěli kupovat PS3 tak jsem jim ho chtěl předvést...mají FULL HD TV a chtěli vidět RDR, tak jsem jim řekl že to raději ne, at si pak nemyslí, že grafika PS3 stojí za prd :-) Ale oni mě přemluvili a pustil jsem jim to...to jsem pak zíral, že to vypadalo hodně pěkně a vůbec ne tak jak jsem to viděl na jiném FULL HD zobrazovači...navíc už na mé TV když jsem před tím patchem pustil jakoby XMB menu tak šlo vidět že je to v 540p a ty ikonky byly takové hodně velké a to menu dost roztáhnuté...ted po patchi jde jasně vidět, že je to v 720p a menu je tak jak má být
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka