V Okay elektru mají God of War 3 za 350 korun a jestli jsem to nepopletl, tak nějaký díl Rachet and Clank mají za stovku. Asi si udělám i dneska radost
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
kdekoli z uk maj hru Sleeping Dogs levneji a s anglickymi titulky
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.
Všimli jste si, jak v Anglii podražily hry? Teď je většinou levnější si koupit hru v ČR... Například takovej Starhawk jsem hledal ve Francii, Holandsku i v Anglii a nejlevněji mi tak jako tak vyšel v ČR. Na thehut.com jsou ty akce už dost vzácný a určitě né tak výrazný... Je to vidět i na tomto teď už téměř mrtvém vlákně, dřív tu byl jeden odkaz vedle druhýho na anglický e-shopy.
podle me se to porad z uk vyplati ,, hlavne novinky ,
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.
Jj slevy na PSX hry ted byly hodne a jsou stale i Rayman, Tekkeni apod. vse za pulku.
Alianna: tak mne jde o to ze treba ted budu brat LittleBigPlanet pro Vitu co cerstve vychazi a http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/Son ... t-PSV.html nebo si pro hru skocim do czechcomputeru osobne na prodejnu za 749kc a mam to hned. A takhle je to ohledne Vity se vsim pomalu uz od vydani. Gravity Rush od prvniho dne prodeje (ne-li drive) - 700/800kc apod. proste parada
PlayStation 5 Óm mani peme hung Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10