Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 13. 4. 2015 19:39

Není problém. Vždy zapomínám, že většina lidí tady je to trochu přibržděných 8-)

tearing:
To je prostě nezvládnutá práce už od 5 prologue. Forza nic takového nemá. Takhle to vypadá v akci:
https://www.youtube.com/watch?v=izZJ4UXbhB0

3 kvality aut:
Nevím, proč bych měl mít několik kvalit aut. Hlavně nikdo neví, proč zrovna některé auto je kompletní a jiné ne. Stačí mi jedna kvalita. Žádná jiná závodní hra to nemá.

podivná kariéra:
Jako jezdit jeden závod za zdruhým bez nějakého smyslu? To jsem ještě neviděl.

nenastavitelný volant:
Asi je zbytečné nastavování volantu u simulátoru, ne? Nejdou nastavit rozsahy ničeho a FFB nejde nastavit podle představ. Tohle má lépe zvládnutý i Shift a další auta. Takže to jde, jen u PD to asi neumí.

grafická nevyváženost:
Asi mi moc nepomůže, když mám krásné auto a hnusnou trať. A nebo hnusné auto a krásnou trať. Všechno jde v GT vidět. Je to celé splácané dohramady bez nějaké koncepce. Luxusní zážitek je sledovat replay, kde jede nádherné auto a za ním se vynoří nějaký hnus, který se nestihl dodělat :D

plno dalších věcí:
Každý zná a ví, není problém si vzpomenout.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 4. 2015 21:26

tdjohn píše:Není problém. Vždy zapomínám, že většina lidí tady je to trochu přibržděných 8-)

tearing:
To je prostě nezvládnutá práce už od 5 prologue. Forza nic takového nemá. Takhle to vypadá v akci:
https://www.youtube.com/watch?v=izZJ4UXbhB0

V argumentaci máš chyby.
To video se týká snímkovací frekvence, nikoliv tearingu. Zkus to znova.
tdjohn píše:Není problém. Vždy zapomínám, že většina lidí tady je to trochu přibržděných 8-)

tearing:
3 kvality aut:
Nevím, proč bych měl mít několik kvalit aut. Hlavně nikdo neví, proč zrovna některé auto je kompletní a jiné ne. Stačí mi jedna kvalita. Žádná jiná závodní hra to nemá.

Důvod pro dvě (nikoliv tři - to je taky chyba v argumentaci) kvality a klíč k nim je obecně známý. Nastuduj si a pak zkus obhájit svůj bod.
tdjohn píše:podivná kariéra:
Jako jezdit jeden závod za zdruhým bez nějakého smyslu? To jsem ještě neviděl.

Pak jsi asi za posledních já nevím dvacet let moc závodních her nehrál. Jestli čekáš od závodění osvobození princezny ze zakletého zámku, musíš brát víc houbiček.
tdjohn píše:nenastavitelný volant:
Asi je zbytečné nastavování volantu u simulátoru, ne? Nejdou nastavit rozsahy ničeho a FFB nejde nastavit podle představ. Tohle má lépe zvládnutý i Shift a další auta. Takže to jde, jen u PD to asi neumí.

Vysvětli blíže, protože co já vím, tak nastavit volant jde.
tdjohn píše:grafická nevyváženost:
Asi mi moc nepomůže, když mám krásné auto a hnusnou trať. A nebo hnusné auto a krásnou trať. Všechno jde v GT vidět. Je to celé splácané dohramady bez nějaké koncepce. Luxusní zážitek je sledovat replay, kde jede nádherné auto a za ním se vynoří nějaký hnus, který se nestihl dodělat :D

Ukaž srovnání s jinými závodními hrami. Dokaž svůj bod konstruktivně, nikoliv blábolením. Vhodné by byly fotografie, nebo video ve vysokém rozlišení. Pokud najdeš vhodného protikandidáta na podobném levelu HW, nezapomeň dodat i počet ne až tak graficky povedených úseků a porovnej jejich počet s počtem v GT.
tdjohn píše:plno dalších věcí:
Každý zná a ví, není problém si vzpomenout.

Každý asi ne, obzvláště ve srovnání s prakticky neexistující konkurencí. Ale prosím, pokračuj, jen by bylo záhodno konstruktivně ano?

Imho evidentně tu jsou někteří lidé nejenom přibrzdění, ale rovnou s botičkou, nebo rovnou mají zařazenou zpátečku...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 14. 4. 2015 13:19

tdjohn píše: Jenže neustálý tearing
jo no, to je krom te instalace hrozne, nechapu, ale asi dan za to, ze bezi v koukatelnem rozliseni.

N.Marko - ale dochazi k tomu nekdy, nevim proc.
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 4. 2015 18:27

Však já neříkám, že k němu nedochází. Jen ho prostě není víc než všude jinde. To tdjohn tady tvrdí, že to vypadá jako vánice na Sibiři ;)

Imho nový update přinesl závodni Volgswagen a další ročník GT Academi. :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 4. 2015 19:07

N.Marko píše:Jen ho prostě není víc než všude jinde.

Forza žádný nemá.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 4. 2015 20:27

Dokaž to. Zatím jsi selhal ve všech minulých pokusech, takže předpokládám, že selžeš i tentokrát, z čehož by se dalo vyvozovat, že Forza tearingem trpí také, což v konečném důsledku staví na hlavu jakékoliv další tvé tvrzení ohledně GT.
Prostě to dokaž, zkus to, měj koule.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 4. 2015 20:40

OMG, to je jak v jedličkárně. Ale to jsem si měl za ty roky zvyknout. Posílal jsem to už několikrát. Na videu, které jsem posílal předtím, vidíš, že je to samý tearing a tady si můžeš přečíst, jak dělají hry profíci:
The performance profile is identical to Forza Motorsport 3. Remarkably, the engine does not drop a single frame during general gameplay and never loses v-sync, meaning that there is absolutely no tearing whatsoever.

http://www.eurogamer.net/articles/digit ... torsport-4
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 4. 2015 21:30

Výborně, konečně se dostáváme někam a povedlo se ti (patrně) dokázat jedno tvrzení. Teď ten zbytek, ale rychle, než ti zřízenci vypnou internet a pošlou tě do postele. Však víš, v Jedličkově ústavu je tvrdý režim...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 4. 2015 21:36

Já to právě nevím, ale dík za info. Už dřív jsem si myslel, že je tu pár lidí trochu slabších. Ale v pohodě, alespoň to víme.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 4. 2015 22:19

Tak vyčistit zuby a huš do postýlky, protože jestli ne, dostaneš meducínu a zítra ti zarazíme vycházky...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 4. 2015 22:50

Jestli si myslíš, že jsem tam s vámi, tak bys asi měl zkusit jiné léky 8-)
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 4. 2015 21:06

Tak ten nový Volgswagen je fakt ďábelské autíčko. Dokonale vytuněný Golf, sice s trochu divným zvukem, ale perfektní akcelerací, drží jako přilepené a je velmi dobře čitelné. Skvělé auto.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 17. 4. 2015 12:05

Jedlickarana je pro telesne postizene ...
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 4. 2015 19:42

OK, není to úplně můj obor, no :D Měl jsem na mysli lidi mentálně slabší jako jsou tady.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 19. 5. 2015 11:22

Třetí kolo GT Academy je on-line a je to Spa. Jako bonus za alespoň bronz dostanete tohle roztomilé autíčko:
Obrázek
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka