tdjohn píše:Není problém. Vždy zapomínám, že většina lidí tady je to trochu přibržděných
tearing:
To je prostě nezvládnutá práce už od 5 prologue. Forza nic takového nemá. Takhle to vypadá v akci:
https://www.youtube.com/watch?v=izZJ4UXbhB0
V argumentaci máš chyby.
To video se týká snímkovací frekvence, nikoliv tearingu. Zkus to znova.
tdjohn píše:Není problém. Vždy zapomínám, že většina lidí tady je to trochu přibržděných
tearing:
3 kvality aut:
Nevím, proč bych měl mít několik kvalit aut. Hlavně nikdo neví, proč zrovna některé auto je kompletní a jiné ne. Stačí mi jedna kvalita. Žádná jiná závodní hra to nemá.
Důvod pro dvě (nikoliv tři - to je taky chyba v argumentaci) kvality a klíč k nim je obecně známý. Nastuduj si a pak zkus obhájit svůj bod.
tdjohn píše:podivná kariéra:
Jako jezdit jeden závod za zdruhým bez nějakého smyslu? To jsem ještě neviděl.
Pak jsi asi za posledních já nevím dvacet let moc závodních her nehrál. Jestli čekáš od závodění osvobození princezny ze zakletého zámku, musíš brát víc houbiček.
tdjohn píše:nenastavitelný volant:
Asi je zbytečné nastavování volantu u simulátoru, ne? Nejdou nastavit rozsahy ničeho a FFB nejde nastavit podle představ. Tohle má lépe zvládnutý i Shift a další auta. Takže to jde, jen u PD to asi neumí.
Vysvětli blíže, protože co já vím, tak nastavit volant jde.
tdjohn píše:grafická nevyváženost:
Asi mi moc nepomůže, když mám krásné auto a hnusnou trať. A nebo hnusné auto a krásnou trať. Všechno jde v GT vidět. Je to celé splácané dohramady bez nějaké koncepce. Luxusní zážitek je sledovat replay, kde jede nádherné auto a za ním se vynoří nějaký hnus, který se nestihl dodělat

Ukaž srovnání s jinými závodními hrami. Dokaž svůj bod konstruktivně, nikoliv blábolením. Vhodné by byly fotografie, nebo video ve vysokém rozlišení. Pokud najdeš vhodného protikandidáta na podobném levelu HW, nezapomeň dodat i počet ne až tak graficky povedených úseků a porovnej jejich počet s počtem v GT.
tdjohn píše:plno dalších věcí:
Každý zná a ví, není problém si vzpomenout.
Každý asi ne, obzvláště ve srovnání s prakticky neexistující konkurencí. Ale prosím, pokračuj, jen by bylo záhodno konstruktivně ano?
Imho evidentně tu jsou někteří lidé nejenom přibrzdění, ale rovnou s botičkou, nebo rovnou mají zařazenou zpátečku...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short