Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 9. 2014 10:53

No já nevím, na nové tratě v seasonalu jsme museli čekat kolikrát fakt dost dlouho.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 9. 2014 14:50

Uvidíme, třeba se polepší :)

GTPlanet by mohli přejmenovat na GTHatePlanet :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 9. 2014 13:54

GT dostalo zase jednou fakt dobrý update. :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 9. 2014 15:51

Ta nová trať je fakt hodně povedená :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 9. 2014 16:46

Zatím jsem nezkoušel, musím dohnat resty v season eventech :) Ale doufám, že ten koncept Time Rally ještě použijou... Třeba zrovna v SE.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 9. 2014 19:21

Po čase jsem se zase dostal ke GT. Dost se mi líbí, jak přidali ty přednastavené on-line závody. Já on-line skoro nikdy nejezdím, protože mě otravuje čekat na ostatní a tohle je fajn kompromis pro mne, protože ač je nabídka malá, je už vše hotové a lidi to sype dohromady dost rychle. Samozřejmě potíž je s blbci na trati, ale to už je život.
Jinak se blížím v Time Rally v prvním závodu k milionu bodů. Ono se to nezdá, ale udržet si multiplikátor bodů je dost problém. Fajn mód, líbí se mi. V sedmičce by ho mohli rozšířit v podobě nějakého festivalu, nebo tak něco. Pro mne mnohem zábavnější než třeba drift a konečně je vidět, že se v sérii něco hnulo.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 29. 9. 2014 14:01

Drifty vůbec nejezdím... Teď se ke GT snad dostanu - mám dovolenou :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 10. 2014 13:25

Co tam děláš s tím Time Rally? :D Lepší je jet opatrně a čistě a sbírat combo bonus než se snažit za každou cenu být co nejrychlejší.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 10. 2014 14:11

No když mi dochází čas, panikařím :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 10. 2014 17:01

Na čas se vykašli, však je ho hromada - většinou mi zbývá kolem 10 vteřin v každém sektoru (ale věřím, že na ovladači to může být horší).

Jsem se snažil druhý challenge udělat bez chyby, jezdil jsem to pořád dokola jako idiot celý odpoledne... A když jsem se to rozhodl dojet, přestože jsem před půlkou přišel o bonus (a pak ještě jednou), stejně jsem ten milion udělal :D

Můžeš použít nitro, mimochodem ;-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 10. 2014 11:00

V posledním challenge stačí předjet 14 idiotů a pak to nepodělat - Perfect je za 200 tisíc, pak ti stačí mít celkem kolem 400 tisíc bodů a na ten milion taky dosáhneš :)

Taky je dobrý si zvolit nějaký konstantní tempo a postup, protože jak se zlepšuješ a trať projíždíš rychleji a rychleji, potkáváš soupeře na jiných místech a dostáváš se do situací, které neznáš a blbě se zvládají (třeba když potkáš Fairlady přesně na tom dvojjumpu na začátku, můžeš rovnou restartovat, protože tam se mu nedá vyhnout).

Nejtěžší je překvapivě prostřední challenge - auto se blbě ovládá, má málo výkonu a hodně se předjíždí (navíc několik skupinek).
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 10. 2014 17:22

Poslední závody v seasonal eventech byly nějak snadné.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 3. 10. 2014 19:36

No nevím, ten na mokru jsem nedal :) Ale asi jezdím špatným autem...

Btw, všiml sis, že v tom Time Rally nejsou v těch AI autech žádní řidiči? :D Si teď hraju s photo modem a na fotkách to vypadá dost divně :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 10. 2014 07:04

Nevšiml...

Zkus Suzuka GSX - taková ta sc-fi otevřená placka. Tohle autíčko je suverénně nejlepší na jakékoliv závody do 500pp.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 10. 2014 10:20

Nekupuju standard auta :)

Zjistil jsem, že některá auta řidiče mají, jiná ne. Asi nějaký bug.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka