Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 7. 8. 2014 21:04

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 7. 8. 2014 21:35

Už jsem na to koukal :) Ale až v září...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 8. 2014 09:04

Nakonec ty FT-1 budou dvě - ještě Graphite verze :) Luxus.

Narazil jsem na pár jedinců v diskusích, kteří si stěžují, že Kazu sliboval hromadu DLC a ještě žádné nevyšlo. Podařilo se mi z nich dostat, že chtějí placená DLC. Chápeš to? :D Teda, ne že bych se zlobil, kdyby vyšlo nějaké velké placené DLC, a koupil bych si ho, ale takhle mi to taky celkem vyhovuje.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 8. 2014 12:01

Chápu to tak, že jim chybí něco s oficiálním statutem DLC. Takhle se na ten přidaný obsah dá koukat jako na update. Je to na hlavu, ale lidi jsou prostě divný.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 8. 2014 12:07

Ukazuje to na fakt, že lidi ztratili představu o tom, co je vlastně DLC - že to je prostě jakýkoliv stahovatelný obsah do hry, ať už je zdarma nebo za peníze. Což je na jednu stranu docela smutné. Lidi nadávají na placená DLC, že jsou to části vytržené ze hry a kdesi cosi, ale když dostanou DLC zdarma, tak ho zase berou jako patch.

Nicméně těším se na ty velké updaty, o kterých Kazu mluvil. Doufám, že stihnou aspoň jeden ještě letos.

Dojel jsi nakonec ten závod s Nissanem VGT na zlato? Jsem se pak už nedíval. Ten návod, co jsem psal, byl pro gamepad.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 8. 2014 14:22

Ne, nedal jsem to :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 8. 2014 14:26

:-( Tak snad s Toyotou :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 8. 2014 21:00

Jinak dneska mi přišlo to Gran Turismo CZ verze a zatím se zdá, že se to pro systém tváří jako úplně jiná hra, protože to hned začalo stahovat patche a DLC (což znamená, že jsem musel smazat hned několik giga věcí na HDD, protože GT je dost žravé). Uvidím až to dojede (což potrvá věčnost) jestli se můj profil bude schopný integrovat, nebo ne, ale myslím, že to byly vyhozené peníze (ale zase jak se to vezme).
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 15. 8. 2014 21:24

Kurník, to se teda divím...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 15. 8. 2014 21:51

No ještě nemám dostahováno, tak nevím na 100%. Pak ti povím. Ale popravdě, nepřekvapuje mě to.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 8. 2014 21:02

Jinak GT má naprosto nejdebilnější download systém, co jsem kdy viděl. Hra si normálně stáhne co potřebuje a instaluje. Pak ji zapnete a ejhle - napíše vám to, že si musí stáhnout přesně to co už má na disku (což si následně najde a tenhle krok je bleskurychlý), načež jako že musí data instalovat (PODRUHÉ!!!) a to trvá značně neurčitou dobu, protože na začátku mi to napsalo "čekejte 320 minut", následně to skočilo na "čekejte 120 minut" a pak " čekejte 180 minut", přičemž mezi uplynulou dobou a nápisem na obrazovce není jediný relevantní vztažný bod. Nakonec se to sekne na dvou minutách, ale to u toho člověk tvrdne klidně i půl hodiny. Tohle si Poliphony fakt nepohlídalo. :/
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 8. 2014 22:15

Tak dobrý, nakonec ten save funguje :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 8. 2014 09:07

Jo, taky ten systém aktualizování nechápu. Nebo resp. asi chápu, jak to probíhá, protože už jsem tenhle systém viděl u některých her pro PC. Patch se stáhne na disk, pak se rozbalí (to je to instalování), hra se koukne, jestli ho má stažený a pak se ho snaží integrovat, což z důvodu velikosti trvá hrozně dlouho. Možná je to tak udělané z důvodu lepší integrace DLC (nikde není poznat, že je to DLC - před vydáním se o tom mluvilo) nebo nějaké modularity hry (třeba je online část nějakým způsobem nezávislá na single části).

S těmi savy je to dobrá zpráva :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 9. 2014 22:13

http://www.gtplanet.net/video-first-loo ... la-sierra/
Nová trať. Vypadá pěkně a bude brzy :) Jen bych se chtěl připojit k jistému názoru v komentářích - když už vydávají nové tratě, nechápu, proč s nimi neudělají nějaké oficiální závody? V on-line tyhle tratě docela frčí, ale pokud člověk jede off-line, tak nějak nemá důvod je sjíždět :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 4. 9. 2014 08:22

Určitě bude v seasonalu :)
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka