Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod marts 1. 2. 2011 21:40

A to je zajimavé - Deep Forest jsem bez problému zajel na zlato, ale Monaco horko těžko na stříbro.
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 1. 2. 2011 23:23

Jaký auto?
Já na to mám Countach. Monako by neměl být problém dojet druhý..
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 2. 2011 06:24

beat píše:Jsem se nějak zasekl v Historic Racing Car Cup...

Cote D'Azur(Monaco) jsem asi na třetí pokud dojel alespoň na bronz...
Ale Deep Forest...ten mi nějak nejde.

Já dojel Deep Forest bez problémů, ale právě Monaco nedávám. Strašně mě se*e to 2D auto - absolutně ho nechápu.
Mám Takovou tu bílou formuli Toyota ze 70 zet a Forg GT40. Všechno předjedu, ale ten Caparal nějak vítězí. Countach? Zkusím, ale moc šancí mu nedávám. Jinak beru pouze první místo, jinak závod automaticky opouštím/restartuji :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 2. 2. 2011 10:08

Chaparal by se ti mohlo podařit elimonovat, pokud bys závod restartoval komplet - možná se pak mezi soupeře nevygeneruje.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 2. 2. 2011 10:48

SCobra píše:Chaparal by se ti mohlo podařit elimonovat, pokud bys závod restartoval komplet - možná se pak mezi soupeře nevygeneruje.

To jsem taky zkousel. Obcas mi tam naskocili rovnou dva ;) :D
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod marts 2. 2. 2011 23:48

Já jsem to jel s tou Toyotou, ale ještě jsem ji předtím trochu dotunil a Chaparal mi tam nedělal problém.
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SmartinS 3. 2. 2011 01:29

Já s Ferrari 330 P4.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 3. 2. 2011 16:39

Nějak se mi nechce kupovat takhle drahý auto kvůli dvěma závodům :mrgreen:
Nehledě na to, že na něj stejně nemám prachy..
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod SmartinS 3. 2. 2011 16:41

Můžu půjčit, ty si to ale asi budeš chtít odjezdit sám, co?
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod beat 3. 2. 2011 18:05

Zatím jsem to přeskočil...
Ale kdyby něco, vzpomenu si na tebe :-)
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod SmartinS 3. 2. 2011 18:08

Ok, rád pomohu.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 2. 2011 22:46

Zaboha nemůžu udělat ty speciálky rally. Ať už to je s tím Sebastienem Loebem, nebo ty Er-Zety. Asi jsem blbej, nebo co, ale nejde mi to. Jaké máte auto a nastavení na Er-Zety? Zkoušel jsem Pažouta 206, Lancii Delta HF Integrale, Miši-v-buši Lancer X, i posledníSubárko a nechytám se. Je jasný, že tovární nastavení člověk musí vypnout, jinak mu to bude do zatáček zpomalovat a auta jsou nedotáčivý, přesto jsem nepřišel na ten grif jak to správně dojet.

No a ten Eiger Norwald s Loebem - to je opruz první třídy, protože projet to bez ťuknutí je inhuman obtížnost.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod TONIIIK 6. 2. 2011 11:20

erzety mi nedělaly problém aloeb se dá taky.......já zas nemoh zaject chamonix a nakonec sem dal všechny na zlato....základ je koukat na tu jeho replay co tam je a učit se :)
TONIIIK
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 2. 2011 13:19

N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 2. 2011 15:51

Tak mám v B-specu 30 lvl. a otevřelo se mi event s RedBullem 2010. Pánové, tohle je stroj (jinak se tomu říkat ani nedá, to není auto a i formule jsou oproti němu pomalé, levné a prd zatáčí) stvořený ďáblem. Má to takový grip a takovou rychlost, že v podstatě neřídíte vůz a podle něj se nesnažíte ukočírovat zatáčky. Ne, vy si představujete trať na hodně dopředu a v milisekundových intervalech mačkáte doprava-doleva a plyn-brzda. Jinak to nejde udělat. Limitujícím faktorem zde jsou opravdu reflexy a paměť na zatáčky. Když je nemáte, jste bez šance. První závod je časovka na Nurbureringu (ten malý, ne ten dlouhý). Na zlato ho chtějí mít projetý za 2,08. Dvě kola.... Opravdu! Dvě kola a víte co je na tom sranda? Ta kára toho JE schopná. Já bohužel asi ne, protože jedno kolo dělám za 1,12 což je jindy naprosto skvělý čas, ale zde zoufale nedostačující a navíc pravidelně v druhém kole zabrousím na trávník, což znamená diskvalifikaci. Takže mi nezbude, než si to dělo koupit za dvacet mega :(
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka