Tak jsem si konečně udělal čas a dojel komplet Profesional v A-specu a na mám tam vše dojeté na zlato (až tedy na Nurburering v posledním závoru. V předposlední zatáčce jsem to samozřejmě musel pohnojit).
Musím jednoznačně pochválit Poliphony za design tratě Cape Ring. Je naprosto geniální. Obsahuje všechno, je nápaditý a hlavně ta perfektní kruhová smyčka si zaslouží potlesk. jediné co mi vadí, je poněkud... nedostačující okolí. Tady by to chtělo víc fantasie a možná i trochu náladové nasvícení (někdy večer, nebo brzy ráno).
Až doposud jsem jezdil se Zondou jenom v B-specu, ale teď jsem si ji dal naživo a opravdu ta mašina je naprosto šílená. Na tolik výkonu prostě není dost přilnavá a stačí jen trocha nepozornosti a člověk je v pangejtu, má hodiny, nebo do někoho naboří. Obecně mám radši vozy, jejichž maximálka se pohybuje tak kolem 280km/h. Jak je to víc, tak se auto stává nestabilní i na rovince. Z toho důvodu se ani moc netěším na ten Red Bull speciál. Jo a Lotus Elise - to je prostě mazlíček

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short