Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod HALI32 11. 1. 2011 19:07

SCobra píše:Ferrari je pomalý... Já se to snažil dojet s Interceptorem, ale to je naprosto pekelný auto (taky 2,5 tuny železa ukočírovat...). Podařilo se mi s ním držet se vpředu, ale vždycky jsem to někde podělal. Tak jsem si vyhrál Buick Special ´62, s tím to jde o něco líp, ale taky žádná sláva...

Zajel jsem to s Buickem.

No včera jsem si koupil ten mercedes C63 a jezdí se s tím hrozně. Nemůžu se poprat s nastavením vůbec. Vždycky jak pustím plyn do zatáčky a pak přidám ze zatáčky, auto jde hodně do smyku, je to fakt nepříjemné :(
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 1. 2011 20:54

Taky jsem to dal s Buickem :-)

Pokud ti jde auto hodně do smyku při výjezdu ze zatáčky, je potřeba koupit LSD a nastavit vyšší hodnotu u Acceleration. A nebo opatrněji zacházet s plynem (nehamtnout na něj hned naplno, ale přidávat je lehounce).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SmartinS 11. 1. 2011 21:07

Dnes jsem si koupil Peugeot 908.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod HALI32 11. 1. 2011 21:12

Dík za info.

Jinak ten Buick, s tím jsem jezdil docela hodně eventů i když je to extrémně hnusné a nemotorné auto :mrgreen:
HALI32
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 11. 1. 2011 22:06

Buickovi jsem v první řadě srovnal polohu kastle ubráním výšky tlumičů vpředu a přidáním vzadu, pak jsem přitvrdil oboje tlumiče na 10, ale to bylo moc - auto strašně nedotáčelo, takže jsem vpředu ubral na 8 a už to celkem šlo :-) LSD vyřešilo ustřelování zadku při sešlápnutí plynu a pak už jen stačilo si dát bacha v zatáčkách, protože ta šílená nedotáčivost se nedá nijak zlikvidovat...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sandak 12. 1. 2011 15:23

Mám 21lvl v A-spec a potřebuji poradit jaký auto koupit. Mám naplno vyladěný Enzo i Veyrona kterej má výkon přes 1200koní. Jenže ani jedno z těchto aut mi nestačí na závody proti supersportum. Typický oponenti tam maj přes 950koní a jsou to samé supersporty pod tunu. Poradíte jaký auto pořídit? Našetřeno mám 2,859,843,-
A ještě mi tam chybí jeden závod v A-spec expertseries jde musim mít auto starší než '79 a typický oponenti mají výkon do 800koní. Taky nevím co pořídit abych to zajel...
Díky
Sandak
First Blood

Odeslat příspěvekod TONIIIK 12. 1. 2011 16:07

setri dal a kup si mazdu 787 B
TONIIIK
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SmartinS 12. 1. 2011 17:03

Nebo v jednom závodě vyhraješ Minoltu.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 1. 2011 17:19

Kdybyste měli Signature, měli byste 787B zadarmo :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod marts 12. 1. 2011 22:22

no zadarmo, řekněme v ceně :-)
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 12. 1. 2011 22:36

Myslím ve hře zadarmo :-)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Dolino 13. 1. 2011 11:58

Zdar, možná jste to tu už řešili, ale podělím se o radu, která mi pomohla:

Na závod LIKE A WIND bohatě stačí nová Corvetta tuším '09, v GT auto ji hodit do race úpravy a pak jí plně vytunit... to vyjde komplet na cca 600-700 tis. Pak dát v závodě přední i zadní aero přítlak na max, pohrát si s nastavením max rychlosti (myslím že 370-380 km/h) a závod v poho vyhrajete...a jako bonus dostanete Toyotu Minoltu, což je mazec auto, který se hodí v dalším průběhu hry :)

No a závod HISTORIC RACING CARS je docela těžkej, ale dá se vyhrát s plně vytuněným Lambem Countach (bez anti roll bar), přítlak opět na max., poštelovat náklon předních kol... ale jel jsem to snad 15x než se mi to povedlo vyhrát...je to závod, ve kterým nesmíte udělat jedinou chybku a hlavně se vám musí povést první zatáčka, kde se musíte dostat aspoň na 3., ale lépe na 2. místo...
Dolino
First Blood

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 1. 2011 12:00

nebylo. Díky.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SmartinS 14. 1. 2011 00:07

Dolino: s tou Corvettou jsem to tak dělal taky.
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 14. 1. 2011 12:12

Tak si tak vyjíždím se Zondou B-spec a říkám si, že by možná bylo na čase udělat refit motoru a tak podobně. jaký to pro mne ale byl šok, když na mě vyskočila cenovka půl mega (!!!!) za motor a dalších půl mega na kastli (!!!!). Tak na tohle momentálně opravdu nemám. Docela soda si říkám :(
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka