Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 2. 2011 18:32

Já bych se přel ohledně toho výrazu "komixově", protože ten podle mne přísluší spíše Forze. Hrál jsem sice jen dvojku, ale nemyslím si, že by se jim povedlo změnit až tak moc. Krom toho ten dojem z fotek a videí...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 6. 2. 2011 18:32

SCobra: Hodně trapné napadání...
viewtopic.php?f=514&t=1090067&st=0&sk=t&sd=a&start=75

Příspěvek z 20.04

Omluvu nečekám.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 6. 2. 2011 18:34

touché Cobro.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 2. 2011 18:37

beat: V tom případě bys měl sám nejlíp vědět, jak to je :-) GT5 mimochodem běželo na konzoli o kousek vedle, takže jsem měl přímý srovnání...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod marts 6. 2. 2011 19:00

Kdybych byl drsňák tak bych se zeptal na jakých zobrazovačích to měli a jestli je měli zkalibrované :-)
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Killing Spree

Odeslat příspěvekod beat 6. 2. 2011 19:14

SCobra: Forza má své světlé momenty.. třeba New York je graficky slušně provedený... naopak takový Cape Ring má trávu opravdu zvláštní(stejně jako High Speed Ring).

Ale z obecného hlediska má GT5 občas přesaturované barvy...kdežto F3 má opravdu komixově zvolenou barevnou paletu, nasvícení...a občas i textury.

Ale pokud se někomu grafika F3 líbí více, já mu to brát nebudu. Takových lidí je však menšina.
Naposledy upravil beat dne 6. 2. 2011 19:26, celkově upraveno 1
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 6. 2. 2011 19:18

Vzhledem k tomu, že GT5 u mě doma vypadá úplně stejně... Nicméně barvy nebyly hlavní pointou příspěvku - tou bylo konstatování, že tratě vypadají lépe ve Forze (aspoň tedy ty mimoměstské) a že Forza má plynulé přechody mezi jednotlivými menu.

beat: No tak vidíš... Že se mi grafika líbí víc jsem neřekl... Je to kostičkované a auta vypadají trochu jako angličáky...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod beat 6. 2. 2011 19:28

Já mám z Forza opačný názor. Mě se tam vcelku líbí auta, ale tratě jsou pro mě pohroma. Mám z toho pocit arkády. NFS, Ridge Racer - tam bych takovou grafiku tratí chápal. Ale do Forzy mi to nesedne.
beat
Dominating

Odeslat příspěvekod Sedli 7. 2. 2011 22:41

N.Marko píše:Tak mám v B-specu 30 lvl. a otevřelo se mi event s RedBullem 2010. Pánové, tohle je stroj (jinak se tomu říkat ani nedá, to není auto a i formule jsou oproti němu pomalé, levné a prd zatáčí) stvořený ďáblem. Má to takový grip a takovou rychlost, že v podstatě neřídíte vůz a podle něj se nesnažíte ukočírovat zatáčky. Ne, vy si představujete trať na hodně dopředu a v milisekundových intervalech mačkáte doprava-doleva a plyn-brzda. Jinak to nejde udělat. Limitujícím faktorem zde jsou opravdu reflexy a paměť na zatáčky. Když je nemáte, jste bez šance. První závod je časovka na Nurbureringu (ten malý, ne ten dlouhý). Na zlato ho chtějí mít projetý za 2,08. Dvě kola.... Opravdu! Dvě kola a víte co je na tom sranda? Ta kára toho JE schopná. Já bohužel asi ne, protože jedno kolo dělám za 1,12 což je jindy naprosto skvělý čas, ale zde zoufale nedostačující a navíc pravidelně v druhém kole zabrousím na trávník, což znamená diskvalifikaci. Takže mi nezbude, než si to dělo koupit za dvacet mega :(

Kupovat se nemusí, na levelu 35 se získá zadarmo. :-D

Což u mně bylo právě dneska, i když jeho barva se mi moc nelíbí. 8-)

btw. Nevíte zda by fungovat tenhle podvůdek?
1. zálohovat si Save
2. darovat nějaké auto
3. zkopírovat Save do PS3 a navrátit GT do stavu před darováním auta
Kdyby to fungovalo, tak by šlo získávat od dalších hráču zadarmo auta.
PSN ID - SedliUK
Sedli
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SmartinS 8. 2. 2011 00:15

Jde to
SmartinS
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 2. 2011 13:31

Nové sezónní ewenty
http://www.gtplanet.net/gt5s-seasonal-e ... new-races/
blbý je, že zrovna hraju Máš Efekty 2 :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sedli 10. 2. 2011 21:23

Právě kvůli novým eventům hledám někoho, kdo má nějakou formuli Ferrari, aby mi ji mohl pomocí předat pomocí toho triku, co jsem zmínil v tom posledním příspěvku. Na oplátku bych mohl dát Jaguar XJ13 Race Car ‘66, Lamborghini Miura P400 Bertone Prototype CN.0706 ‘67, RedBull X2010 a nespočet dalších méně hodnotných aut.
A kdyby měl někdo ještě Ford Mark IV Race Car ‘67 a Ferrari 330 P4 Race Car ‘67 tak bych je taky bral.

Mimochodem...
V online shopu jsem dneska našel Mercedes-Benz 190 E 2.5 – 16 Evolution II Touring Car ‘92 (DTM). A vypadá přesně, jako na tom obrázku. :-) Jen škoda, že není premium.
PSN ID - SedliUK
Sedli
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 10. 2. 2011 21:44

Je tam? Výbordelně, až přijdu domu zapínám GT :) Tuhle káru miluji.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod TONIIIK 11. 2. 2011 12:58

uz ho mam taky, v gt4 jsem ho taky miloval :)
TONIIIK
Killing Spree

Odeslat příspěvekod spajza X 14. 2. 2011 01:03

podarujem G25.... prakticky nepouzivane....za 130e.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka