Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
N.Marko píše:Tak mám v B-specu 30 lvl. a otevřelo se mi event s RedBullem 2010. Pánové, tohle je stroj (jinak se tomu říkat ani nedá, to není auto a i formule jsou oproti němu pomalé, levné a prd zatáčí) stvořený ďáblem. Má to takový grip a takovou rychlost, že v podstatě neřídíte vůz a podle něj se nesnažíte ukočírovat zatáčky. Ne, vy si představujete trať na hodně dopředu a v milisekundových intervalech mačkáte doprava-doleva a plyn-brzda. Jinak to nejde udělat. Limitujícím faktorem zde jsou opravdu reflexy a paměť na zatáčky. Když je nemáte, jste bez šance. První závod je časovka na Nurbureringu (ten malý, ne ten dlouhý). Na zlato ho chtějí mít projetý za 2,08. Dvě kola.... Opravdu! Dvě kola a víte co je na tom sranda? Ta kára toho JE schopná. Já bohužel asi ne, protože jedno kolo dělám za 1,12 což je jindy naprosto skvělý čas, ale zde zoufale nedostačující a navíc pravidelně v druhém kole zabrousím na trávník, což znamená diskvalifikaci. Takže mi nezbude, než si to dělo koupit za dvacet mega
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků