od N.Marko 4. 12. 2015 13:54
Tohle jsem chtěl napsat už přinejmenším před měsícem, ale nějak se na to nedostalo - velmi mě potěšilo, že PD zrušili ten pitomý 20M kreditový strop z pětky (jestli byl u předešlých dílů si již nepamatuji) a jestli nějaký je u GT6, tak jsem ho ještě nedosáhl. Věc se má tak, že v pětce si člověk mohl najezdit pouze dvacet milionů a pak už mu kredity nepřibývaly. Pravda, to nejdražší auto (hned několik jich tam bylo) nikdy nestálo víc, ale když mu během grindování pár set tisíc kreditů vyletělo komínem, protože se prostě nezapočítaly pokud přečuhovaly onu 20M hranici, taky to nepotěšilo. V šestce jsem si nagrindoval skoro třicet mega jen tak z plezíru a pak si koupil hned několik superaut najednou, což potěšilo a ještě mi zbylo šest mega, takže kdyby mě něco popadlo, tak nemusím grindovat moc dlouho a mám na další sporťák. Maličkost, ale potěšila.
Jen jednu věc ohledně financí bych hře vytkl a už jsem o tom párkrát mluvil - je mi hrozně líto, že v šestce není přítomen bonus za použití slabších aut. Věřím, že to šlo zneužít, jako ostatně cokoliv (mě se nepovedlo přijít na to jak, ale taky jsem po tom ani nepátral), ale přeci jenom vzít si o 50pp slabší, nebo pod-tuněnou káru a vyhrát o pár desetin sekundy nervy drásající závod a k tomu dostat XY procentní bonus za machrování - to bylo k nezaplacení. Jistě, stále jste si mohli vzít do 600pp závodu auto s 600pp a stále člověk dostal docela signifikantní částku, obzvláště pokud měl 200% bonus za přihlášení, ale bonusový koeficient za použití slabšího vozu byl velmi lákavý a dělal samotné závodění mnohem nervydrásavější a nutilo to člověka jezdit precizně a na hraně. Bylo to dobrovolné a bylo to fajn. Škoda, že to tu už není. Snad v regulérní sedmičce, ale jak znám PD, tak kdoví jestli....
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short