Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod epilepticfish 30. 1. 2015 14:47

Jo instalace je fakt super, já to měl i ze stanutím+updat+instalace asi na 15 hodin, chuťovka :love: Hra samotná je ale hodně fajn, hlavně není taková chladná jako pětka O:-)
Odesláno z ploutviček Mr.Fishky pomocí klávesnice :-))
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pilf4r 30. 1. 2015 16:27

Já jsem spokojenej s tím, že se to vůbec povedlo nainstalovat, u pětky se mi to podařilo až na 3. pokus :-D
Pilf4r
Rampage

Odeslat příspěvekod evlo 5. 2. 2015 01:00

Pilf4r píše:Konečně jsem si pořídil GT6! Po půldenní instalaci (6 minutes remaining ve skutečnosti trvalo asi 6 hodin) jsem projel pár závodů a rozdíl oproti pětce je v té jízdě fakt znát. A když koukám na to, kolik je tam závodů, tak mám další rok co dělat :shock:

JJ ta instalace masakr, u me trvala 12 hodin a jak jsem mel zapnuty automaticky vypinani konzole, tak jsem furt musel drbat do ovladace a po dvou hodinach jsem si rikal, ze to bude dobry, to nema cenu uz ukoncit a prenastavit, no nakonec jsem u toho usl :D

Za tu instalaci jsem tomu dal uz hodnoceni 0, ale pak se ukazalo, ze hra jako takova je dost dobra, hlavne jede v 1080p.

Nicmene teda nechapu proc je tam to vraceni ze smyku a takove veci, ale tak furt nej zavody za hodne dlouho dobu co jsem hral. Je fakt, ze tezko takto porovnavat, driv bych nad tim ohrnul nos, ze je to malo arkadove :D
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 2. 2015 17:35

Hmmm, když to tak vezmu, tak po nějakých pěti letech (počítám i GT5) jsem se poprvé tak nějak vážněji pustil do multiplayeru a jako jo, je to dobré. Hlavně se mi tedy líbí, jak podrobně a pochopitelně jde nastavit vaše hra. S tím si člověk fakt vyhraje :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 2. 2015 09:55

Update 1.16 je tu je je parádní!
https://www.gtplanet.net/gt6-update-1-1 ... vision-gt/
Nové auto, nová (no, stará, ale předělaná) trať, B-Spec mód a možnost si přemalovat custom wing na vašem vytuněném autíčku. Jako musím tleskat Poliphony za to, jak příkladně se o hru starají. Activision, EA nebo Microsoft by ta tenhle update chtěl alespoň pět dolarů :)
Obrázek
Obrázek
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 1. 3. 2015 20:33

tak bspec teda mazec, single zavody typek proste vyrhaje za me, to me neprijde nic moc
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 3. 2015 20:43

Fe Forze máš zase přetáčení času - to asi taky není fér. Je to zkrátka na tobě. Já to třeba vítám, protože NASCAR a minikart prostě nejsem schopný dát.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 1. 3. 2015 22:15

Já ten Bspec nikdy nestudoval, ale nemusím toho řidiče učit, aby vyhrával ? :hm
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 1. 3. 2015 22:49

Asi ne. Nastavíš mu jak má jet a pak podle situace dáváš příkazy druhu "přidej, uber, předjeď" atd. Pokud budeš furt drtit "zrychli", tak se zcela určitě vyseká, takže to není úplně tupé, ale zase to ani není nějak vyloženě propracovaný manager. Je to tak trochu cheat, to musím uznat, ale někdy to prostě jinak ani nejde. :(
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod evlo 2. 3. 2015 23:57

pretaceni casu me prijde vpohode oproti tomu kdyz kompl odridi cely zavod za me a vyhraje :D
evlo
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 3. 2015 17:45

Obojí je podvod. A nemysli si - jakmile nekomanduješ AI správně, tak prostě první nedojede, takže tak jako tak se musíš snažit a být přítomný během celého závodu...
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 3. 3. 2015 22:18

Takže stejně u toho člověk musí čumákovat a napovídat, tak je to jedno když u toho ten čas strávíš 8-D
epilepticfish
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 3. 2015 14:30

No pro mne to je dobré, protože z nějakého důvodu ani za boha nedávám Kart a NASCAR závody. Prostě je prasím a AI v nich jede lépe než já. Takže fajn :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 3. 2015 18:40

Nový update a s ním i nové rovnou tři auta. Normální/závodní verze speciálu Alpine a závodní speciál Lexus.
Alpine mi hrozně moc líbí - přestože má dost futuristické tvary, tak váha pod jednu tunu a celkové pp ratio těsně pod 600pp z něj pro mne dělá ideální střed mezi výkonem, požitkem z jízdy a ovladatelností. Je to krásné, snadno čitelné auto, radost řídit, podle mne lepší, než poslední Chapparal.
Zato nový Lexus je dost jiné kafe. Při vysokých rychlostech a otáčkách nad 7,5K skvělá kára s hodně divokým zvukem, jenže jakmile spadnete s rychlostí kvůli prudké zatáčce dolů, podřadíte a otáčky klesnou k 5K, ztratí dech a jakoby douho trvá, než chytne grip -aby bylo jasno, ono se do kondice dostane sakra rychle, jen ten dojem je takový.... inu podvyživený. Jinak to auto má skvělé tvary, ale bohužel oproti Alpine nemá kokpit.

Každopádně dobrý update a když se tak kouknu na GT Vision nabídku - už jsme za polovinou vydaných aut. GT7 se blíží :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod epilepticfish 18. 3. 2015 20:26

Kokpit nemá žádné Vision auto, krom Alpine ? Nebo jsem koukal špatně O:-)
epilepticfish
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka