Nový update a s ním i nové rovnou tři auta. Normální/závodní verze speciálu Alpine a závodní speciál Lexus.
Alpine mi hrozně moc líbí - přestože má dost futuristické tvary, tak váha pod jednu tunu a celkové pp ratio těsně pod 600pp z něj pro mne dělá ideální střed mezi výkonem, požitkem z jízdy a ovladatelností. Je to krásné, snadno čitelné auto, radost řídit, podle mne lepší, než poslední Chapparal.
Zato nový Lexus je dost jiné kafe. Při vysokých rychlostech a otáčkách nad 7,5K skvělá kára s hodně divokým zvukem, jenže jakmile spadnete s rychlostí kvůli prudké zatáčce dolů, podřadíte a otáčky klesnou k 5K, ztratí dech a jakoby douho trvá, než chytne grip -aby bylo jasno, ono se do kondice dostane sakra rychle, jen ten dojem je takový.... inu podvyživený. Jinak to auto má skvělé tvary, ale bohužel oproti Alpine nemá kokpit.
Každopádně dobrý update a když se tak kouknu na GT Vision nabídku - už jsme za polovinou vydaných aut. GT7 se blíží

Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short