Gran Turismo

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 10. 2014 13:22

SCobra píše:Nekupuju standard auta :)

Zjistil jsem, že některá auta řidiče mají, jiná ne. Asi nějaký bug.

Tohle si kup. Nečekal jsem to, ale s tímhle autem delají borci nejlepší time trialy.

Asi šetří paměť. Koneckonců je to sakra dlouhá trať.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 10. 2014 12:07

Super trať na moje projížďky :) Je celkem jednoduchá a taková klidná - Nordschleife musí člověk hodně dobře znát a moc se soustředit, aby ji dokázal úspěšně projet. Tady to jde v klidu :)

Z čeho všeho se počítají PP? Mám tu Oldsmobile Toronado - 1071 koní, 1851 kg a 615 PP, a Veyron 986 koní, 1888 kg, ale 639 PP. Když je Veyron slabší i těžší, měl by mít míň PP.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 10. 2014 13:04

Zapomínáš na aerodynamiku. Kup třeba křídlo a hned uvidíš, že to pár pp přidá.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 10. 2014 13:09

Hmm, ne... Křídlo nic nepřidalo (přidávalo v pětce). Nicméně možná PP navyšuje náhon na všechna 4.

Ono je to Toronado nějaké rozbité. Odjel jsem s ním kolo na Sierra v Arkade a napočítalo se mu do odjetých kilometrů. To stejné kolo jsem zajel s Veyronem a nezapočítalo se - což je správně (jiným autům se taky nezapočítává).
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 8. 10. 2014 21:03

Dojel jsem poslední závod Goodwoodu na zlato!! Hurá :D Po asi 150 pokusech minule a 50 teď :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 10. 2014 21:10

Ta na tohle já neměl nervy. Respekt.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 10. 2014 16:04

Kdybych na to měl nervy, dal bych to i na ovladači :D (To bylo těch 150 pokusů - nejlepší za 0:31:336)

A dneska vyšel patch na nastavení Force Feedback pro volanty u Red Bullů, tak přemýšlím, jestli by to teď teda bylo těžší a nebo lehčí :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 10. 2014 18:19

Prostě to zkus znova ;)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 9. 10. 2014 22:34

Ani omylem :D Ale mám tam nedojetého posledního Sennu a taky motokáry v IA sekci, tak na těch to zkusím :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 20. 10. 2014 19:04

Včera Grand Finale :) Hurá :) Ještě IA mise a můžu jít na S...

Edit: I poslední Senna na zlato! Hurá :D
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 11. 2014 20:20

SCobra: Viděl jsi ten nový Chaparral? Jako nekecám - šel mi z toho mráz po zádech. Asi to nebude moc dobré auto pro závodění (respektive bude, ale až moc), ale i tak se na něj těším :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 25. 11. 2014 14:16

Viděl viděl :) Tyhle extrémně rychlá auta nemám moc rád, ale vypadá fakt nádherně :) Trochu mě mrzí, že z VGT odstoupila Alfa Romeo :(

Jo a taky nám do Time Rally přibyla 4. zkouška :D Na mokré trati...
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 12. 2014 14:01

Udělali mi radost chlapci. Už včera nečekaně naskočil update a v něm dokonce dvě auta zdarma! Ten nový Chapparal a Infiny. Chapparal mile překvapil, protože jsem čekal nějaké turbodělo ve stylu RedBullu, ale on to je spíš ten 2D, takže se to umí utrhnout, smykovat a tak podobně, ale přitom si zachovává příjemný přítlak a ďábelskou akceleraci :)
Infini ještě nevím. No a je tam jedno desetikolové endurance. Takže hezké vánoce Poliphony a všem ostatním :)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 25. 12. 2014 13:17

N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Pilf4r 29. 1. 2015 20:42

Konečně jsem si pořídil GT6! Po půldenní instalaci (6 minutes remaining ve skutečnosti trvalo asi 6 hodin) jsem projel pár závodů a rozdíl oproti pětce je v té jízdě fakt znát. A když koukám na to, kolik je tam závodů, tak mám další rok co dělat :shock:
Pilf4r
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka