Wii Fit

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Kuba4 13. 6. 2008 07:30

Máte nějaké reálné zkušenosti s celým systémem všetně boardu? Prezentace snad kromě Prahy ještě jinde nebyly, ne? Dík za info.
Marantz CD-17, PM-16 Casea, Pioneer PL-630, JBL 4315B
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K-1000
Kuba4
First Blood

Odeslat příspěvekod hrtak 13. 6. 2008 09:34

co konkretne te zajima?
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Kuba4 13. 6. 2008 09:41

Zajímá mně hlavně ovládací reakce balance boardu. Zajímá mně skupinové využití celého systému. Množstevní ceny, např pro 10 BB. Čeština v aplikacích. Vše praktické kolem.
Marantz CD-17, PM-16 Casea, Pioneer PL-630, JBL 4315B
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K-1000
Kuba4
First Blood

Odeslat příspěvekod hrtak 13. 6. 2008 15:05

ovládání a reakce jsou dobré, přesně jak má být BB v podstatě zaznamenává jen to přenášení váhy - příklad - jedeš na lyžích přeneseš váhu maličko, zatočíš jen mířně, přeneseš váhu víc, je to prudčejší, stoupneš si na jednu nohu, tak v podstatě zastavíš - jako v reálu. Nevim co si představit pod skupinovým využitím, množstevní ceny ti tady těžko někdo řekne, musíš se zeptat přímo distributora ( http://www.cqe.cz ), češtinu hra nemá. Nejjedodušší by asi bylo přečíst si nějaké recenze / případně videa a teprve co nebudeš rozumět, tak se asi zeptat :)
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Coft 14. 6. 2008 16:21

Tak já mám doma wii fit a musím říct že nauřit se to ovládat je lehký. Cena je na http://www.jrc.cz 2 299 kč. Skákání na lyžích je celkem v poho, akorát musíš udržet rovnováhu. Huula Hoop je celkem sranda. běhání je taky dobrý, a jiné aktivity jsou taky skvělé
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Kroxigor 15. 7. 2008 05:00

Skupinové využití no nevím, Pokud se nepletu tak k Wii jde připojit jen jeden Balance Board a dokonce v současné verzi WiiFit není podporováno ani současné hraní více hráčů což je škoda. Jde mít pouze více profilů hráčů, které se při spuštění vyberou a pro ně se zaznamenávají výsledky. Nelze, aby hrály na střídačku což zamrzí ...
Kroxigor
First Blood

Odeslat příspěvekod JayTee 17. 7. 2008 23:30

WiiFit neni o soutezeni, je to osobni trener.
PC Engine - CD32 - N64 - GBC -GC - NDS - Wii - DSi-LL
JayTee
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Kroxigor 18. 7. 2008 04:46

to vím, ale když tam jsou ty hry mohli tam dát mód hraní více hráčů když už je celé Wii v podstatě stavěné na multiplayer
Kroxigor
First Blood