Xbox Series S a GTA VI

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod pomsta z lesa 14. 12. 2023 10:24

Ahojte, mám v plánu si koupit konzoli na občasné hrání. Ještě před pár dny jsem byl 100% rozhodnutý pro Xbox Series S. Dá e sehnat kolem 4k, vypadá hezky a je skladnější.

Jsem hráč, který si zahraje párkrát do měsíce. Chci hrát převážně Forzu Horizon 5 s volantem Logitech G920 na 27 palcovém monitoru.

Jenže před pár dny bylo oznámeno GTA VI a ten bych si určitě zahrát chtěl. Můj dotaz tedy zní, jestli to tato konzole utáhne nějak schopně. Dřív jsem měl PS3 a tam mi GTA V fungovalo krásně, takže pokud by to jelo stejně tak, tak vezmu určitě Xbox Series S.

Dějkuji
pomsta z lesa
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 12. 2023 15:22

Pokud podle tebe fungovalo GTA V na PS3 krásně, tak asi nemáš problém. Na Series S to pojede nějak podobně. GTA 5 na PS3 jelo v 720p, u Series S a GTA 6 tipuju spíš něco jako jako 600p, ale zase máš dnes lepší metody upscalu. Samozřejmostí bude 30 FPS.

Nevím no, Series S je zajímavý stroj, ale čím víc sleduju Digital Foundry, tím víc bych v duchu "nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit levné věci" koupit radši Series X. Těch kompromisů je tam za mě často trochu moc.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker