Flatout 2

Colin McRae Rally, Gran Turismo, Need for Speed...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod rgnatro 14. 6. 2008 19:26

Jde to nainstalovat bez starforce? Tzn. jestli se to nainstaluje a až pak se to ptá, jestli instalovat starforce, nebo se to nainstaluje potichu automaticky?
Chci si to koupit, ale automaticky se instalující viry neberu. Tzn. prosím jak je přesný postup cracknutí koupené verze? Díky.
rgnatro
First Blood

Odeslat příspěvekod mirdasl 14. 6. 2008 19:31

Myslím že se instaluje starforce sám bez uživatele..skrytě.Od kdy je starforce vír vir :D něco mě uniklo?
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Rampage

Odeslat příspěvekod negr 14. 6. 2008 19:55

Starforce se instaluje při prvním spuštění hry. Jesli chceš Flatout bez Starforce, můžeš si ho koupit na Steamu.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 27. 1. 2010 23:40

Tak až teď jsem zjistil, že existuje patch, kterej přidá manuální řazení :-( a to jsem to celý na volantu dohrál, teď už to hraju jen na klávesnici o hodinách literatury...tak to je pech :-(

Plus by měl zvětšit vykreslovací vzdálenost, ale já tam tedy vždycky vidím až na konec mapy, tak nevím...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 1. 2010 12:37

U patchů by se PC hry mohly poučit z těch konzolových, jakmile je k dispozici patch a jsi připojený k netu tak ti ho nainstaluje automaticky :-)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jezek 28. 1. 2010 12:42

Jenomže ne všichni třeba chtějí patch nainstalovat...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 28. 1. 2010 12:46

Tomu nějak moc nerozumím, někdo si snad nechce hru vylepšit, zrychlit, nebo odstarnit bugy?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod USER47 28. 1. 2010 12:50

No, třeba u Dragon Rising první patch odstranil možnost modifikací mechanismů hry (používalo se to jako MP hack), takže lidé, kteří chtěli v singlu používat vylepšenou AI, omodovaný systémy poškození atd, patch určitě instalovat nechtěli:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 1. 2010 16:23

A jaký máte zkušenosti s MP? Funguje vůbec ještě? Přiznám se, mám to od kamaráda, rád bych to koupil. Nemáte to někdo již nepotřebný? Koukal jsem na Steamu, ale 10€ mi přijde docela nepatřičných. V supermarketu jsem to viděl za 150kč i s prvním dílem a po tom už zase netoužím.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 28. 1. 2010 18:17

První díl byl revoluční, další díly jsou furt dokola :) U toho prvního jsem se fakt vyblbnul :)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 1. 2010 18:34

V prvním mi tedy fakt nesedlo to ovládání, strašně to klouzalo. A když jsem ani napopadesátý jednu trať nedokončil, tak jsem se toho zbavil.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 1. 2010 19:01

Prvni dil mne taky moc nedavil, ale za to druhy je vynikajici ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod spacewolf 28. 1. 2010 19:03

A já mám nejraději první :D

Druhý bych snad měl mít doma dvakrát, jednou ze score s jednou z abc. (tzn bez starforce)
PC, PSP, PS2
spacewolf
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 29. 1. 2010 08:42

Taky mě bavil víc první, to ovládání nebylo tak děsné, musel se to člověk naučit a ve dvojce mi sníh vyloženě chyběl.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod SCobra 29. 1. 2010 09:22

Taky mi sníh chyběl :-) Dvojka je už jen taková vylepšená kopie a rozdíl v ovládání aut mi nepřišel nijak velký...
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka